maritbet girişmaritbet
MOD Bahçelievler'de hayatın tüm modları bir arada!

MOD Bahçelievler'de hayatın tüm modları bir arada!

MOD Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen MOD Bahçelievler projesi kent yaşamının tüm modlarını bir araya getirdi.

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen MOD Bahçelievler, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire modelleriyle sakinlerine kent içinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Lansmana özel %10 indirimle satışa sunulan MOD Bahçelievler daireleri, 2018 Mart ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Yatay yerleşim planı, yeşil çevresi ve merkezi lokasyonu ile sakinlerine ideal bir yaşam sunan MOD Bahçelievler, İstanbul'un en merkezi semtlerinden Bahçelievler'de yer alıyor. E5 ve TEM otoyollarını birbirine bağlayan Basın Ekspres yolunun yanı başında konumlanan MOD Bahçelievler, Atatürk Havalimanı'na beş dakika, metrobüse üç dakika ve metroya ise sadece 200 metre mesafede bulunuyor. Lokasyon özelliği ile MOD Bahçelievler, bölgede yatırımcılara kazandıran projelerin başında geliyor.    

Yatay mimaride geniş planlı daireler

Üç yatay blok olarak planlanan ve aile konforu için geniş ölçeklerde tasarlanan MOD Bahçelievler'de 84 seçkin daire yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan MOD Bahçelievler'de 1+1 daire modeli bulunmuyor. Metrekaresi 5.900 TL'den satışa sunulan projedeki 2+1 dairelerin brütü 163 m2,  iki seçeneği bulunan 3+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187 m2, 4+1 dairelerin brütü 221 m2 olarak değişiyor. Daireler lansmana özel %10 indirimle satışa sunuluyor.     

MOD Bahçelievler, özel peyzaj düzenlemesiyle yeşilin her tonunu projede yer alan tüm daire modellerine taşıyarak da fark sağlıyor. 5.000 metrekarelik peyzaj alanıyla MOD Bahçelievler, bahçe katından yeşil bir ortama açılan teraslar, doğayla iç içe yaşayan balkonlar ve ağaçlıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Çocuklar için eğlenceli bir hayat

MOD Bahçelievler'de çocukları kapalı yüzme havuzu ve oyun alanlarının yanı sıra geniş bahçe içinde sosyalleşebilecekleri eğlenceli bir hayat bekliyor. Ebeveynler için ise yüzme havuzunun yanı sıra erkekler ve kadınlar için ayrı tasarlanmış fitness salonu, sauna ve buhar odası gibi günün yorgunluğunu çıkaracak sosyal imkanlar bulunuyor. İstanbul'un kargaşasından uzak, huzurlu bir hayat sunan MOD Bahçelievler, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık-kapalı otopark imkanlarıyla güvenli bir yaşam sunuyor. 

Metrolu proje

MOD Bahçelievler, Basın Ekspres üzerinden mevcut Masko metro durağına bağlanacak olan ve 2019 yılında hayata geçmesi planlanan Ataköy-İkitelli metro hattının üstünde yer alan metro durağına sadece 200mt mesafede bulunuyor. 19,5 dakikada Ataköy'den İkitelli'ye giden 13 kilometrelik hattın hizmete girmesinin ardından, trafiğe hiç girmeden İstanbul'un her noktasından MOD Bahçelievler'e sadece raylı sistemi kullanarak ulaşmak mümkün olacak. Proje 2018'in Mart ayında tamamlanarak sahiplerine tesim edilecek. 

MOD Bahçelievler'i hayata geçiren MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. yetkilileri, MOD Bahçelievler'in kent yaşamının tüm modlarını bir araya getiren özgün bir proje olduğunu kaydederek, projeyi yaşam merkezi sakinlerinin mutluluk, komşuluk, keyif, huzur ve güvenlik modu, yatırımcıların kazanç modu ve çocukların oyun modunu yaşayacakları örnek bir model olarak tasarladıklarının altını çiziyor.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MOD Bahçelievler’de yüzde sıfır faizle 24 ay vade!
  • 13.11.2017 13:44

MOD Bahçelievler’de yüzde sıfır faizle 24 ay vade!

MOD Gayrimenkul A.Ş tarafından, hayata geçirilen MOD Bahçelievler’de dairelerin ...

Basın Ekspres Yolu kentsel dönüşümle gelişiyor
  • 07.08.2017 11:07

Basın Ekspres Yolu kentsel dönüşümle gelişiyor

MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, Basın Ekspres Yolu ve çev ...

MOD Bahçelievler'de dairelerin yüzde 45'i satıldı
  • 04.07.2017 10:43

MOD Bahçelievler'de dairelerin yüzde 45'i satıldı

MOD Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Mod Bahç ...

MOD Bahçelievler, sosyal donatı alanları ile dikkat çekiyor
  • 06.06.2017 11:34

MOD Bahçelievler, sosyal donatı alanları ile dikkat çekiyor

MOD Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen MOD Bahçelievler’in sosyal imkanları ...

MOD Bahçelievler'de lansmana özel yüzde 10 indirim!
  • 29.05.2017 10:49

MOD Bahçelievler'de lansmana özel yüzde 10 indirim!

MOD Bahçelievler projesinin tüm dairelerinde biri salona, diğeri yatak odasına a ...

MOD Bahçelievler 2018 Eylül’de teslim edilecek
  • 06.03.2017 13:28

MOD Bahçelievler 2018 Eylül’de teslim edilecek

Geniş ölçeklerde tasarlanmış daireleriyle dikkat çeken MOD Bahçelievler’de 84 da ...