maritbet girişmaritbet
Mina Towers, yatırımcıyı Fikirtepe'ye çekiyor

Mina Towers, yatırımcıyı Fikirtepe'ye çekiyor

Galatasaray'da top koşturan Wesley Sneijder'ın model eşi Yolanthe Cabau'nun reklam yüzü olduğu Mine Towers, yoğun ilgi görüyor.

Anadolu Yakası'nın kalbi Fikirtepe'nin en kıymetli lokasyonu Mandıra Caddesi'nde temelleri atılan Mina Towers, 822 adet bağımsız birimden oluşan 1. etap konut satışları ile yılın ilk günlerinden yoğun talep görmeye başladı. Sunduğu kişiye özel ödeme planı ve 2017 yeni dönem kampanyası ile birlikte bölgenin en avantajlı projesi olma özelliğini koruyor.

Devlet teşvikiyle 240 ay vade kampanyasının devamında Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen “Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni” bölgede hareketliliği arttırdı. Başaran Yatırım Holding güvencesiyle hayata geçirilen Mina Towers, 2017 yeni dönem fırsatıyla %10 peşin indirimi ve kişiye özel esnek ödeme koşullarından oluşan avantajlı bir yatırımla ev sahibi olma imkanı sunuyor. 

Geleceğin yaşam stili olarak tanımlanan projede, farklı kombinasyonlarda 20 tip daire bulunuyor. Projede 1+0 ile 5,5 +1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire seçenekleri yer alıyor. Genişliğin ve ferahlığın ön planda olduğu daireler size özel bir yaşam deneyimi sunuyor. Geriye, yaşam şeklinize en uygun olan daireyi seçmek kalıyor. Başaran Yatırım Holding, inşaatına başlanan projeyi 18 ay içinde teslim etmeyi hedefliyor. Teslimat sonrasında yatırımcısına minimum % 40 oranında prim sağlayacağı ön görülen proje, bu kampanyada doğru yatırımla ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı da sunuyor. 

Yolanthe Sneijder Cabau'nun marka yüzü olduğu Mina Towers, çizgisi ile bölgedeki farklılığını hissettiriyor.

Mina Towers

Yaşamı Kolaylaştırmak İçin Tasarlandı

Sadece konut projesi değil, geleceğin yaşam biçimi olarak bölgedeki iddiasını ortaya koyan proje, Mimar Eren Talu imzasını taşıyor. Daireler; Anadolu Yakası, Adalar ve tarihi yarımadanın eşsiz manzarasını sizlerle buluşturuyor. Yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari alandan meydana gelen proje, Mandıra Caddesi'nde 26 bin m'2 lik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor. Projede 1+0 ile 5,5 +1 arasında değişen daire tipleri farklı stillere, ihtiyaçlara ve kişisel yaklaşımlara ileri nesil bir anlayış getiriyor. Satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri Beril Başaran - Artebel Design tarafından tasarlanıp uygulanan proje, konut kavramına yeni anlamlar kazandırmayı hedefliyor.

Mina Towers

Doğru Lokasyonda, Kaliteli Bir Yaşam

Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, hava alanlarına, Göztepe D100 karayolu üzerinden Avrupa Yakasına ulaşacak Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesi'ne kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, profesyonel ve sosyal hayatın en önemli değeri “zamanı” en verimli şekilde kullanmanızı sağlıyor. 

Yaşamın, bu yaklaşımla ele alındığı proje, bunu önce akılcı bir mimari konsepte, sonra da günün her anına yayılan hizmet anlayışına dönüştürek sağlıyor. Çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarının bulunduğu cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları projede yer alan sosyal olanaklar arasında.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başaran'ın Fikirtepe'deki dönüşüm projesi Mina Towers!
  • 29.09.2016 15:47

Başaran'ın Fikirtepe'deki dönüşüm projesi Mina Towers!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'e kentsel dönüşüm kapsamında 6 blok ...

Fikirtepe Mina Towers maket videosu!
  • 27.09.2016 17:48

Fikirtepe Mina Towers maket videosu!

1500 daire ve 95 ticari birimden meydana gelmekte olan Mina Towers'ın maket vide ...

Eren Talu, Mina Towers'ın tasarım sürecini anlattı!
  • 27.09.2016 17:28

Eren Talu, Mina Towers'ın tasarım sürecini anlattı!

Ünlü mimar Eren Talu, Fikirtepe'de Başaran Holding tarafından kentsel dönüşüm ka ...

Mina Towers Fikirtepe'de hak sahiplerinden protesto!
  • 28.09.2020 11:34

Mina Towers Fikirtepe'de hak sahiplerinden protesto!

Fikirtepe'de bir grup Mina Towers projesi önünde protesto gösterisi yaptı. ...

Büyükyalı'dan, BAK ile doğru zamanda ev sahibi olma fırsatı
  • 22.09.2020 13:58

Büyükyalı'dan, BAK ile doğru zamanda ev sahibi olma fırsatı

Büyükyalı, evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile ta ...

Başaran Holding Mina Başaran son dakika!
  • 30.03.2018 12:01

Başaran Holding Mina Başaran son dakika!

Hüseyin Başaran'ın sahibi olduğu Başaran Holding'e ait uçak kazasında ölen Mina ...