maritbet girişmaritbet
Milpark'ta fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor!

Milpark'ta fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Milpark Konutları'nda hayat 25 Eylül'de başlıyor. Toplam 33 bin 180 metrekare alan üzerine kurulu ve 993 adet konuttan oluşan proje fiyatlar 100 bin TL'den başlıyor

 


 

Milpark Projesi, isminin verdiği güvenceyle birlikte temelinde kullanılan işçilik ve malzemesiyle de adına yakışan güveni veriyor. Metrekaresinde 145 kilogram demir kullanılan ve 80 cm yüksekliğinde fore kazık sisteminin kullanıldığı Milpark Projesi'nin her bir bloğun zemini ayrı etüdü edilerek inşa edilmiş. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden profesörlerin de araştırmalarda görev aldığı projenin konumlandırıldığı zeminine göre inşa edilen Milpark Konutları, aynı zamanda 27 metre derinliğindeki temeliyle de ön plana çıkıyor. Böylece yerin üstündeki 1 metre, yerin altındaki 1 metreye denk geliyor.

Doğanın gönlünü aldık
Milpark Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Kayhan Baykal'la yaptığımız röportajda "Yeşil Bina Konsepti" kapsamında inşa ettiklerinin altını çizdi. Baykal " 33 bin 180 metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz projenin 16 bin metrekaresini yeşil alan oluşturuyor. Buna rağmen inşa ederken kaybettiğimiz yeşili site sınırını belirleyen duvarlara, balkon ve teraslara vererek doğanın da gönlünü almış olduk." dedi.

Yağmur suları tuvalet rezervuarında toplanıyor
200 bin Euro yatırımla su arıtma sistemini hayata geçireceklerini hatırlatan Baykal, "yüzde 30 ila yüzde 50 arasında su tasarrufu sağlayan arıtma sistemini devre sokacağız. Projede ısı yalıtımı olduğu için ev sahiplerinin klima ihtiyaçlarının olacağını ön görerek klimanın dış ve iç ünitelerinin yerlerini belirledik. Buradan açığa çıkan suyu ve kışın yağan yağmur ve eriyen kar suyunu da arıtma sisteminden geçirerek tuvalet rezervuarına transfer edecek sistem şu anda hazır. "
"Sen ustasın, sence neden buradan daire almalıyım"
"Sen ustasın, sence neden buradan daire almalıyım" sorusuna; mimarından, dış cephe ustasında, su tesisatçısından, boyacısına kadar tüm ustalarla konuşup cevap alan Kayhan Baykal " projede çalışan mimarlarımız ve ustalarımızla bu soruyu sordum. Her birinde aldığım cevap aslında aynı paydada toplanıyordu. Binanın sağlamlığından, temelinin dayanıklılığından ve kullanılan malzemelerin 1.sınıf olduğundan bahsettiler. Şimdi bu çalışanların görüşlerini bir dizgi haline getirip katalog olarak bastırtmayı planlıyorum." dedi.

Esnek ödeme ve ıskontolarla daire sahibi yapıyoruz
2008 yılının Şubat Ayı'nda temeli atılan Milpark Konutları'nın teslimatı hemen yapılıyor ve tapusu satış gerçekleştikten hemen veriliyor. Satışlarından memnun olduğunu dile getiren Milpark Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Kayhan Baykal, " bugüne kadar gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Zaten çevre projeleri gezdikten sonra bizi ziyaret eden müşterilerimiz sağlamlığından ve daire içlerinde kullanılan malzemelerin kalitesinden farkımızı hemen anlıyor. Ayrıca esnek ödeme koşullarıyla bizden daire sahip olmak isteyenleri geri çevirmiyoruz. Peşin alımlarda yüzde 15 indirimimizle farkımızı ortaya koyuyoruz." dedi.
Milpark Konutları'nda toplam 14 farklı tipte daire bulunuyor. Bunlardan en çok rağbet görenlerinin fiyatları ise şöyle: 1+1 daireler 100-120 bin, 2+1 daireler 160-200 bin ve 3+1 daireler 260 ile 330 bin TL arasında değişiyor.

Kira gelirleri aidatı düşürecek
Proje içersindeki sosyal tesis ve restoranların dışardan bir firmaya kiralanacağını söyleyen Baykal " Sadece restoranların değil, inşaatı bitmiş dükkanları da kiralayarak daire aidatlarını en optimum seviyeye indireceğiz." Ayrıca Milpark Konutları'nda 4 yıl boyunca site yönetim görevini dışardan profesyonel bir firma üstlenecek.
 

Milpark iletişim bilgileri
Web: www.milpark.com.tr
Tel: 0 212 852 49 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz