maritbet girişmaritbet
Metrohome Suites ve Metrohome Rezidans’ta ÇED süreci

Metrohome Suites ve Metrohome Rezidans’ta ÇED süreci

Kameroğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Metrohome Suites ve Metrohome Rezidans projelerinin ÇED süreci başladı.

İstanbul Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi'nde 125 ada, 2 parsel mevkiindeki Kameroğlu Metrohome Suites ile 124 ada, 3 parsel mevkiindeki Kameroğlu Metrohome Rezidans projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Kavaklı Mahallesi 124 ada, 3 parselde yer alan Kameroğlu Metrohome Rezidans 95 milyon lira proje bedeli ile hayata geçirilecek. Konut ve ticaret alanı olarak planlanan proje 15 bin 151 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek. Toplam 5 blokta, 806 daire, 52 dükkanın yer alacağı Metrohome Rezidans'ta ayrıca sosyal tesis, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatılar da bulunacak. Projede 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer verilecek. Projenin toplam inşaat alanı 85 bin metrekare olacak. 

Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi, 125 ada, 2 parselde yer alan Kameroğlu Metrohome Suites projesi ise 220 milyon liralık proje bedeline sahip. Toplam 28 bin 529 metrekare parsel alanı bulunan proje konut ve ticaret alanı imarlı. 9 blokta, 806 daire, 85 dükkandan oluşan Metrohome Suites sosyal tesis, kapalı otopark, Açık ve kapalı yüzme havuzu inşa edilecek. Metrohome Rezidans'tan farklı olarak ise 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri yer alacak. Otoparkı 3 bodrum kattan oluşacak olan projenin toplam inşaat alanı 183 bin metrekare olarak planlanacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metrohome Suites ve Metrohome Rezidans’ta ÇED süreci
  • 25.07.2016 18:02

Metrohome Suites ve Metrohome Rezidans’ta ÇED süreci

Kameroğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Metrohome Suites ve ...