maritbet girişmaritbet
Metrohome projesinde lansman öncesi özel fiyatlar!

Metrohome projesinde lansman öncesi özel fiyatlar!

Kameroğlu İnşaat projesi olan Metrohome Residence & Suites'te lansman öncesi satışlar sürüyor.

İstanbul'un parlayan yıldızı, Beylikdüzü'nde yaşamanın neden çok tercih edildiğini ve prim yaptığına iyi bir cevap olacak Kameroğlu Metrohome projesinde örnek daire hazırlandı. 

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Metrohome'da 3 ayrı proje ve bağımsız yaşam konsepti oluşturuluyor. Metrohome Suites, geniş ailelerin yaiam tercihine göre 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana geliyor. Metrohome Residence, minimalist ve kolay yaşamayı tercih edenlere göre açık mutfak 2+1, 1+1 daire seçenekleri sıralanıyor. Metrohome Cadde'de ise AVM mantığı ile işletilecek değerli markalardan oluşan mağaza ve cafeler mevcut. 

Kameroğlu Metrohome'da lansmana özel fiyatlar

1,690 konutluk bir proje olan Metrohome'un Residence kısmı 5 blok halinde yükselirken, Suites bölümü 9 blok şeklinde tasarlandı. Kameroğlu Metrohome'da 61 ila 86 metrekare 1+1 rezidansların fiyatları 259 bin TL'den, 137 ila 162 metrekare 2+1 suitlerin fiyatları ise 548 bin TL'den başlıyor. Projede ortalama metrekare fiyatı 4 bin 250 TL olarak açıklandı.

E-5'e sıfır konumuyla ön plana çıkan Kameroğlu Metrohome'un bir yanında 1000 dönümlük yeşillikler içinde konser, gösteri alanları, koşu parkurları, göletler, piknik alanları, kafe ve restoranlar sıralanıyor. 

Kameroğlu Metrohome, metrobüse 1 dakika mesafede bulunuyor. Toplamda 14 bloktan oluşan Metrohome'ta her daireye suit'lerde iki araçlık, residence'larda tek araçlık otopark mevcut. Açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness ve spor alanları ile yürüyüş ve koşu parkuru Metrohome içerisinde yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metrohome projesinde lansman öncesi özel fiyatlar!
  • 19.01.2017 10:16

Metrohome projesinde lansman öncesi özel fiyatlar!

Kameroğlu İnşaat projesi olan Metrohome Residence & Suites'te lansman öncesi sat ...

Metrohome Residence'de ön talep süreci başladı
  • 09.05.2016 11:00

Metrohome Residence'de ön talep süreci başladı

1991 yılından beri inşaat sektöründe birçok projeye imzalar atan Kameroğlu İnşaa ...

Kameroğlu Metrohome satışa çıkıyor
  • 30.04.2016 15:20

Kameroğlu Metrohome satışa çıkıyor

1,400 konutluk Metrohome projesinde küçük daireler ile büyük daireler ayrı parse ...