maritbet girişmaritbet
Mesa Çamlıpark Evleri’nde m2’si 2500 TL

Mesa Çamlıpark Evleri’nde m2’si 2500 TL

Mesa tarafından Ankara Çayyolu’nda 16 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Mesa Çamlık Evleri’nde konutlar metrekaresi 2 bin 490 liradan satılıyor


 

 
Mesa tarafından Ankara Çayyolu'nda 16 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Mesa Çamlık Evleri'nde, 17'şer katlı 4 blokta 136 konut yer alıyor. 100 metrekare 2+1,135 metrekare 3+1, 149 metrekare 4+1 daire seçenekleri sunulan projede, metrekare fiyatı ise 2 bin 490 TL. Projedeki dairelerin dekorosyon ve mobilya özellikleri ise şöyle:
Daire giriş kapısı ahşap kaplamalı çelik kapı, iç kapılar ise ahşap kaplamalı fabrikasyon pres kapıdan oluşuyor. Projede çeşitli yerlerde vestiyer ve vestiyer dolapları da bulunuyor. Mutfakta Arçelik, Beko, Bosch, Siemens veya muadili davlumbaz, eviye, elektrikli ocak, fırın, bulaşık makinesi bulunuyor. Banyoda ise ECA, Artema veya benzeri markaların yer aldığı armütürler, Vitra, Serel veya benzeri vitrifiye malzeme (gömme rezervuarlı) klozet, Hilton lavabo(altında dolap var) yer alıyor. 3+1 ve 4+1 dairelerde ise ebeveyn banyosunda küvet+duş kabini ortak banyolarda duş teknesi+duş kabini. 2+1 dairelerde duş teknesi+duş kabini bulunuyor.
Antre, mutfak, koridor ve balkonlar seramik kaplamalı. Salon, ahşap lamine parke, yatak odaları laminat parke veya halı, bodrum katlardaki genel mahaller ise pervane perdahlı şaptan oluşuyor. Salon, antre, koridor, mutfak ve odaların su bazlı boya olduğu projede,  tuvalet ve banyolarda  küvet, duş çevresi fayans, kalan duvarlar özel duvar kağıdı kaplamalı.
Salon ve odaların tavan kaplamaları su bazlı boyadan;  banyo, duş, tuvalet ise asma tavan üzeri akrilik esaslı boyadan oluşuyor. Projede pencere ve balkon kapıları PVC doğramalı. Her daireye 4 adet harici hat telefon girişi, salon, mutfak ve odalarda uydu yayına uygun TV tesisatı ve telefon tesisatı, internet (ADSL modeme uygun) düzeneği mevcut.
Projede yürüme yolları, açık spor alanı, çocuk oyun bahçesi gibi aktivitelerin yanı sıra, fitness yapılabilecek bir merkez yer alıyor. Konutların tamamına bir adet açık, bir adet kapalı otopark veriliyor ve kapalı otoparklardan, bloklara ulaşım sağlanıyor.


 
Mesa Çamlıpark Evleri iletişim bilgileri
Web: www.mesacamliparkevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0312  291 50 82
Tel: 0312 291 50 17


 
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz