maritbet girişmaritbet
Merkez Zekeriyaköy’e bayram erken geldi

Merkez Zekeriyaköy’e bayram erken geldi

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar bu yıl çifte bayram yapıyor.

Ev teslimlerinin başladığı projeden daire sahibi olanlar hem Ramazan bayramının sevincini hem de evlerine kavuşmanın keyfini yaşıyor. Zekeriyaköy'de hayata geçen proje, 106 konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksi daireler 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerse 1 milyon 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy'den ev sahibi olanlar bu yıl hem teslim heyecanı hem de bayram sevincini birlikte birlikte yaşıyor. Merkez Zekeriyaköy'de ilk grup ev teslimlerinin yapıldığını ve yaşamın başladığını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Mutlu sona çok az bir süre kaldı, ikinci grup teslimlerimizi de yaz sonu yapmayı planlıyoruz. Projemizden ev alanlar bu günlerde hem bayramın hem de keyifli bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşıyor” dedi. Sakinlerine yeni bir evin yanı sıra yeni bir hayat ve kazançlı bir yatırım fırsatı da sunan Merkez Zekeriyaköy projesi hakkında bilgi veren Gür, “Doğa içinde doğa mantığıyla oluşturulan Merkez Zekeriyaköy'de 50 adet çatı dubleksi, 50 adet bahçe dubleksi dairenin yanı sıra 6 adet de tripleks ikiz villa bulunuyor. Projemizde yer alan konutların yüzde 52'si bahçe yaşamına sahip. Balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 140 metrekare büyüklüğündeki 2+1 çatı dubleksi dairelerse manzarayı ve yeşili yukarıdan izlemeyi sevenler için inşa edildi” diye konuştu.

KDV yüzde 1

Merkez Zekeriyaköy'de konutların yüzde 1 KDV ile satıldığını ifade eden Gür, projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatının 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatınınsa 1 milyon 275 bin liradan başladığını anlattı. Mehmet Gür'ün verdiği bilgiye göre Merkez Zekeriyaköy doğa içindeki eşsiz konumu kadar sosyal olanaklarıyla da konforlu bir yaşam sunuyor. Bu nedenle projede mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanı ve süs havuzlarına yer verildi. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisiyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy'de fitness club'ın yanı sıra pilates salonu, saunalar, bilardo odası ve cafe bulunuyor. Projede, çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası ile birlikte açık alanda oyun parklarına, çocuk yüzme havuzuna ve meyve bahçelerine yer verildi.

Deniz keyfi 5 dakika uzaklıkta

Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, yapımı sürdürülen üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim ile Kuzey Marmara Otoyolu'na 2 dakika, İstanbul'da denize girilebilen sınırlı sahillerden biri olan Kilyos'a ise tam 5 dakika mesafede konumlanıyor. Proje, iş ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu Büyükdere Caddesi'ne 11, Maslak'a 15 ve Mecidiyeköy'e ise sadece 25 dakika uzaklıkta yer bulunuyor.  

Not: Merkez Zekeriyaköy Satış Ofisi Ramazan Bayramı süresince sadece Arefe günü açıktır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!
  • 03.06.2013 16:03

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!

Ortadoğu Grup'un yeni projesi Merkez Zekeriyaköy'ün lansmanı yapıldı. Toplamda 1 ...

Merkez Zekeriyaköy projesinin foto galerisi yayında!
  • 03.06.2013 14:41

Merkez Zekeriyaköy projesinin foto galerisi yayında!

Ortadoğu Grup'un 106 konutluk projesi Merkez Zekeriyaköy'ün foto galerisi emlakt ...

Merkez Zekeriyaköy'den bayram fırsatı!
  • 07.09.2015 11:04

Merkez Zekeriyaköy'den bayram fırsatı!

Ortadoğu Grup tarafından Sarıyer'de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesi' ...

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı
  • 19.08.2015 17:19

Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı

Merkez Zekeriyaköy aileleri yeni evlerine kavuştu. ...

Merkez Zekeriyaköy’ün sakinleri yaz partisinde buluştu
  • 27.07.2015 10:19

Merkez Zekeriyaköy’ün sakinleri yaz partisinde buluştu

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy proj ...

Merkez Zekeriyaköy’e bayram erken geldi
  • 01.07.2015 12:04

Merkez Zekeriyaköy’e bayram erken geldi

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar bu yıl çifte bayram y ...