maritbet girişmaritbet
Mavişehir Modda projesinde 530 bin TL'ye 3+1!

Mavişehir Modda projesinde 530 bin TL'ye 3+1!

İnşaat ve sağlık sektörünün öncü markalarından Gözde Grubu, İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile birlikte gerçekleştirdiği insan odaklı yaşam alanlarına yeni projesi Modda Mavişehir ile devam ediyor

 

Modda Mavişehir projesi hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yenilikçi, yaratıcı ve modern mimarisi ile benzersiz bir yaşamı sunuyor. 
 
2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Modda Mavişehir projesi üst düzey konfor ve seçkin ayrıcalıkları her ihtiyaca cevap verebilecek şekilde en ince ayrıntısına kadar planlanmış tasarımıyla yeni ev sahiplerini ve yatırımcıları bekliyor.
 
2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Modda Mavişehir'de 90 ila 118 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon dairelerinde fiyatları 255 bin liradan başlayarak 355 bin liraya kadar yüskeliyor. Projedeki 195 metrekarelik 3 oda 1 salon evler ise 530 bin TL ile 560 bin TL aralığında.
 
Yaşama aşkını, güçlü tutkuları ve sınırsız özgürlüğü yansıtan Modda Mavişehir akıllı ev sistemi, ankastre mutfak, TV uydu sistemi, güvenlik, otopark, açık havuz, kapalı kondisyon havuzu, SPA, sauna, jakuzi, buhar odası, kar duşu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, Business Center, kapalı devre kamera sistemi, 7 / 24 özel güvenlik, cafe fitness, cafe havuz gibi ayrıcalıkları huzurunu ve mutluluğunu önemseyenler ile buluşturuyor. 
 
Kaliteli yaşamın yeni adresi Modda Mavişehir ulaşım probleminin yaşanmadığı, eğitim kurumlarına, AVM ve hastanelere olan yakınlığı ile ihtiyaç olunabilecek her türlü ayrıntıyı çok yakınınıza getiriyor.  
 
Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan KALI “Modda Mavişehir İzmir'de gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizin bir yenisi. Bu projede aileleri ve daha geniş mekanlarda yaşamak isteyenleri düşündük. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde de yenilikçi ve insan odaklı yaklaşımımız ile kentin dokusuna katkı sağlayan farklı özelliklere sahip. Şehrin en gözde yerlerinden biri olan Mavişehir'de planladığımız proje yenilikçi anlayışı ile bu bölgede bir fark yaratacaktır. Modda Mavişehir sakinleri tam donanımlı sosyal tesislerde yaşam alanlarından uzaklaşmadan sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. 
 
İnşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladığımızda tek bir şey hedefledik: Yaşanabilir, her türlü sosyal ve kültürel alt ve üst yapısı tamamlanmış “yaşam merkezleri” yaratmak. Modda Mavişehir projemizde bunu bir adım daha ileriye götürüyoruz. Beklentilerin farklılaştığı, her şeyin an be an değiştiği günümüzde daha fazlasını isteyenlere bir yaşam tarzı sunuyoruz. 
 
Modda Mavişehir İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0232 339 17 17
0232 343 24 24

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Diyarbakır'ın tarihi surlarında restorasyon başladı
  • 03.09.2020 10:41

Diyarbakır'ın tarihi surlarında restorasyon başladı

UNESCO tarafından 2015 yılında Dünya Kültür Miras listesine alınan, Diyarbakır'ı ...

Çimento ihracatındaki artış umut veriyor!
  • 08.07.2020 14:45

Çimento ihracatındaki artış umut veriyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin açıkladığı rakamlara göre, 6 aylık ihr ...

MYWay 202 Bornova fiyat listesi!
  • 03.07.2017 17:07

MYWay 202 Bornova fiyat listesi!

Gözde Grubu’nun Bornova’da hayata geçirdiği MYWAY 202 Bornova’da stüdyo daireler ...

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor
  • 19.12.2016 08:51

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. ...

Ontan İnşaat'tan İzmir'e 6 büyük proje!
  • 20.08.2016 09:47

Ontan İnşaat'tan İzmir'e 6 büyük proje!

İzmir'in geleceğinin parlak olduğu bilinciyle hareket eden Ontan, Modda adı altı ...

MyWay'in ilk projesi 'Fest' satışa çıktı
  • 02.01.2016 11:26

MyWay'in ilk projesi 'Fest' satışa çıktı

Gözde Grubu'nun yeni inşaat markası MyWay, ilk projesi olan MyWay Fest'i satışa ...