maritbet girişmaritbet
Marmara Loft Kartal fiyatları!

Marmara Loft Kartal fiyatları!

Görgülü İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen Marmara Loft projesinin fiyatları 435 bin liradan başlıyor.

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 5 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 152 adet daire yer alırken 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor.  Marmara Loft projesinde bulunan 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin büyüklükleri ise 95 metrekareyle 130 metrekare arasında değşiklik gösteriyor.

İstanbul'un Kartal mevkisinde inşa edilen Marmara Loft evleri Ekim 2018'de teslim edilmeyi hedefliyor.

Marmara Loft Fiyat Listesi
Daire TipiFiyatları
2+1435 bin lirada başayan fiyatlar
3+1560 bin liradan başlayan fiyatlar

Proje içerisinde bulunan 2+1 dairelerin kira gelirleri 1.750 liradan başlarken projede peşin ödemelerde yüze 10 indirim imkanı bulunuyor. Ayrıca firma bünyesinde 60 ay sıfır faizle vadelendirme seçeneği de yer alıyor.

Marmara Loft projesi Kartal'ın merkezi konumuna kurulurken metro gibi ulaşım kanallarının da yakınında bulunuyor. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport AVM, Maltepe Park AVM, IKEA, Pendik Marina gibi bölgelere merkezi konumda bulunan proje; Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2.8 kilometre, Kartal sahiline 3 kilometre, Aydos Ormanı'na 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, sinema, basketbol sahası gibi hizmetler bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marmara Loft Kartal fiyatları!
  • 15.05.2017 14:28

Marmara Loft Kartal fiyatları!

Görgülü İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen Marmara Loft projesinin fiyatları ...