maritbet girişmaritbet
Manzara Adalar, 'En iyi çok katlı konut' ödülüne layık görüldü

Manzara Adalar, 'En iyi çok katlı konut' ödülüne layık görüldü

İş GYO'nun Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar projesi Sign of the City Awards yarışmasında “En iyi çok katlı konut” ödülünü kazandı.

Emlak oscarları olarak anılan Sign of City Awards'ta 'En iyi çok katlı konut' ödülünün sahibi Manzara Adalar projesi oldu. 500 konuğun yer aldığı Sign of the City Awards etkinliğine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kartal ve Beyoğlu belediye başkanları ve pek çok sektör temsilcisi katıldı. 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards (SotCA)  etkinliğinin 3.'sü Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması Sign of the City Awards'da, 22 dalda çeşitli ödüller verildi. İş GYO'nun Kartal'daki Manzara Adalar projesi ise “En iyi Rezidans” ve “ En İyi Karma Kullanımlı Proje” kategorilerinde premium proje olurken, “En İyi Çok Katlı Konut” kategorisinde Sign of the City seçildi.

manzara adalar

Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alan Manzara Adalar projesi, prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı. 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlardan oluşan Manzara Adalar projesinde satışlar yüzde 55'i aştı. 36.724 m2 arsa üzerinde hayata geçirilen proje 640 milyon TL proje değerine sahip.

Gayrimenkul sektöründeki en nitelikli projelerin seçildiği ve 500 konuğun ağırlandığı gecede Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile başta GYODER olmak üzere gayrimenkul sektörünün önemli dernek başkanları ve temsilcileri yer aldı.

Sign of City Awards'a geçtiğimiz yıllarda da katılan İş GYO, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi “En İyi Ofis”, Manzara Adalar projesi “En İyi Pazarlama Kampanyası”, İnistanbul projesi “En İyi Çok Katlı Konut”, “En İyi Pazarlama Kampanyası” ve “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde kategorilerinin tümünde premium proje olmaya hak kazanmış, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül almıştı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?
  • 26.08.2022 11:54

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?

İş GYO, güncel kredi notuyla ilgili açıklamada bulundu. ...

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!
  • 23.08.2022 09:26

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Beşkitaş Dikilitaş'taki binasını yeni proje h ...

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!
  • 04.03.2017 15:20

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!

İş GYO'nn Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ın satış ofisi 10 gün gibi kısa bir ...

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!
  • 02.03.2017 09:10

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!

İŞ GYO tarafından Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinin '3+1 diye aldı ...

Manzara Adalar Kartal'ın yeni reklam filmi yayında!
  • 03.10.2015 11:30

Manzara Adalar Kartal'ın yeni reklam filmi yayında!

İş GYO imzasıyla Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde fiyatlar 2 ...

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!
  • 17.04.2015 10:21

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesiyle birlikte sektörün so ...