maritbet girişmaritbet
Maçka Residences Armani'de yaşam başlıyor!

Maçka Residences Armani'de yaşam başlıyor!

“Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski” projesi Astaş Holding / Bemes Yapı ve Armani / Casa’nın ortak çalışması ile hayata geçirilerek sofistike beklentileri olanlar için seçkin bir yaşam tarzı sunuyor

 

İstanbul, 12 Aralık 2012 – Geçmiş yüzyıllarda sultanların ve paşaların oturduğu bir semt olan Maçka, günümüzde lüks restoranları, kafeleri, tasarımcı butikleri ve sanat galerileri ile hayatın merkezinde yer alıyor. Yaşam ve mimari kalitesi yüksek, bulunduğu lokasyonlara görsel ve işlevsel olarak değer katan Astaş Holding / Bemes Yapı, benzersiz tasarımı, özellikleri ve hizmetleri ile bölgenin simgesi olacak “Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski” projesini sunmanın gururunu yaşıyor.  
 
Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, “Grubumuzun İstanbul'daki yatırımlarından Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski projesinin resmi açılışını söz verdiğimiz gibi, 2012 yılında gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi bu projemizde de en iyilerle çalıştık. Armani / Casa ve Kempinski  ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle Maçka'ya değer katacak bir tasarım oluşturduk. Lüks yaşam konusunda yüksek beklentilere sahip kişilere dünyaca ünlü özel Kempinski servislerini sunmanın yanı sıra Maçka sakinlerine de yeni bir yaşam alanı kazandırdık. Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski gerek restoran ve kafeleri, gerekse dış mekanları ile yeni bir yaşam merkezi ve çekim alanı olacak” dedi. 
 
Toplam 7.300 m2 arsa üzerinde üç bloktan oluşan Maçka Residences'ta, büyüklüğü 135 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1 ve 3+1 ve penthouse'lardan oluşan teras veya balkonlu on farklı tipte 170 rezidans bulunuyor. Maçka Residences, Adalar, Boğaz ve Tarihi Yarımada'nın eşsiz manzarasıyla büyüleyici bir konuma sahip. 
 
Proje, Giorgio Armani'nin sofistike dünyasını İstanbul'a tanıtıyor. Armani / Casa iç tasarım stüdyosu tarafından karakterize edilen mükemmel iç tasarıma sahip rezidanslar, modern yaşam için sofistike fırsatlar sunuyor. Armani / Casa'nın tasarım estetiği ve detaylara verilen özen Maçka Residences sakinlerine özgün bir ortam yaratıyor. Rezidans sahipleri, İtalyan orijinli  malzemeler ve aksesuarlar ile oluşturulmuş üç farklı tasarım stili arasından kendi kişisel seçimlerini yaptılar. Maçka Residences'da tüm mutfaklar, alanında dünyanın en saygın markalarından biri olan ankastre Armani / DADA ile donatıldı. 
 
A Lobi, iki katlı, kavisli merdiveniyle ihtişamlı bir görünüm kazanırken özel aydınlatma sistemiyle geniş ve ferah bir atmosfere sahip. B ve C Lobilerinde ise gül ağacından tasarlanmış gösterişli bir kitaplığın yanı sıra özel plise efektli sarmal bir duvar yer alıyor. 
 
Maçka Residences'ın sunduğu imkanlar arasında açık ve kapalı havuzları, tam gün güneş ışığı alan özel tasarımlı güneşlenme terasları ile dinlenme ve rahatlama alanı olarak hizmet veren  Jatomi Collection Fitness ve Spa Merkezi bulunuyor. 
 
Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'nin dış cephesi Mixity (Londra), mimari projesi ise Sinan Kafadar - Metex Design Group (İstanbul) tarafından tasarlandı. 
 
Maçka Residences, üç metreye yakın tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı sunuyor. Zeminden tavana kadar uzanan  pencereler gün ışığının bol miktarda içeri girmesini sağlıyor.  Pencerelerin tümü bütünüyle açılabiliyor ve dairelerdeki balkon ve teraslar doğal havalanmaya olanak sağlıyor. Merkezi klima sistemine ilave olarak, dairelerin her birinde kişiye özel ısıtma/soğutma ayarları bulunuyor. Böylece rezidans sakinleri, merkezi iklimlendirme sisteminden bağımsız olarak kişisel ayarlama yapabiliyor. Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'de rezidansların büyük bölümü tarihi Yarımada, Boğaziçi ve Adalar'ın nefes kesici panoramik manzarasına sahip. 
 
Her odasında ayrı bir banyo bulunan rezidanslarda ses ve ısı yalıtımı özel olarak tasarlanırken, sakinlerin konforu düşünülerek her bir rezidansın büyüklüğüne bağlı olarak özel otopark yeri ve depo alanı sunuluyor. Lobiler ve otoparklar arasındaki geçiş yolları sayesinde bloklar arasında dışarıya çıkmadan rahatça geçiş sağlanıyor. Yüksek tavanları ve mükemmel aydınlatma sistemleri sayesinde lobiler, hem geniş hem de gösterişli görünüyor. 
 
Akllı bina kavramını bir adım öteye taşıyan Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski'de her bir rezidans sakini, Kempinski tarafından sunulan ayrıcalıklı hizmetlere dijital erişimin yanı sıra, özel iPad sistemiyle havalandırma, ışıklandırma ve klima gibi tüm otomatik sistemleri kişisel olarak kontrol edebiliyor. 
 
Rezidans sahiplerinin günlük yaşam konforu,  yüz yılı aşkın deneyimi ile Kempinski tarafından, 7 gün, 24 saat hizmet esasıyla sağlanıyor. Astaş Holding / Bemes Yapı ve Kempinski Residences işbirliğiyle hayata geçen projenin ikamet edenlere sunduğu ayrıcalıklar arasında otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları, limuzin ve tekne transferleri dahil araç ve ulaşım hizmetleri, vale, ev temizliği, çamaşırhane ve kuru temizleme, kahvaltı hizmeti, kişiye özel saatlik şef ve garson kiralama, iş merkezi tesisleri, ev teknik onarım ve bakım desteği, BT desteği, özel güvenlik, parti organizasyonu ve sayısız kişisel concierge hizmeti bulunuyor. 
 
Maçka Residences Interior Design by Armani / Casa Managed by Kempinski henüz inşaat aşamasındayken International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülü) jürisi tarafından çok üniteli rezidans kategorisinde Avrupa'nın En İyi Mimari projeleri arasında gösterildi. 
 
MAÇKA RESIDENCES INTERIOR DESIGN BY ARMANI / CASA MANAGED BY KEMPINSKI PROJESİNİN DETAYLARI, LOKASYON VE BÖLGE
 
Dünyaca ünlü mağazalara, restoranlara, kafelere ve sanat galerilerine yürüme mesafesinde,
Boğaziçi Köprüsü, Adalar ve Tarihi Yarımada manzarasına hakim daireler,
Çağdaş yaşam kültürünün klasik zarafetle birleştiği, İstanbul'un en ayrıcalıklı semtleri Maçka ve Nişantaşı'nın kalbinde,
Tarihi dokunun ve yeşilliğin içerisinde çok özel bir yaşam alanı.
 
AYRICALIKLI YAŞAM TARZI
 
Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul yarışması International Property Awards ödülüne sahip,
Toplam 7.300 m2 arsa üzerinde 12, 13 ve 14 katlı olmak üzere üç blok ve her blokta özel olarak tasarlanmış olan lobi ve yaşam alanları,
Yer aldığı arazinin yarısından fazlasında yeşil alan ve rekreasyon alanları,
Açık ve kapalı havuz, tam gün güneş alan özel tasarımlı güneşlenme terasları,
Stüdyodan başlayıp penthouse'lara uzanan, her biri balkon ya da teraslı 135 m2'den başlayarak 500m2'ye kadar çıkan on değişik tipte 170 adet daire, 
Ferah ve geniş alana kurulmuş, ileri teknolojilerle donatılmış, en yüksek standartlara sahip Spa ve Fitness Merkezi, hamamlar, buhar banyoları, saunalar ve özel dinlenme alanları.
600 araçlık otopark kapasitesiyle moden, teknolojik, ferah tavanlı, birinci sınıf otopark alanı.
 
İÇ ALAN TASARIMLARI
 
Armani / Casa'nın ortak alanların tümü ve rezidans birimlerinin iç tasarımını üstlendiği, 
Avrupalı Art Nouveau cazibesinin Osmanlı kültürünün büyülü aynı zamanda çağdaş zevkiyle buluştuğu, 
Sofistike ve aynı zamanda özenli bir zarafet, konforlu bir yaşama çağdaş bir yaklaşım,
Üç metre tavan yüksekliği ve tam boy pencereleriyle Boğaziçi Köprüsü, Adalar ve Tarihi Yarımada'nın eşsiz manzarası,
Armani / Dada markalı mutfaklar
Gaggenau ev cihazları
 
SERVİSLER
 
Kempinski Hizmetleri
 
Temel Hizmetler
24 saat concierge / doorman / bellboy hizmeti
Vale Parking
Gazete servisi ve alışveriş yardımcısı hizmeti
Posta servisi hizmeti
Dış cam temizleme hizmeti
Çöp toplama hizmeti
Dış alanlar bakımı hizmeti
Ortak alanlar bakımı hizmeti
Yangın güvenliği ve koruma sistemi
Özel Rezidans lobi ve asansörleri
Rezidanslardan otoparklara direk ulaşım imkanı
 
İsteğe Bağlı Hizmetler
Hava ve araç transferleri koordinasyon hizmeti
Housekeeping hizmetleri
Çamaşır ve Kuru Temizleme hizmeti 
Spa servis ve hizmetleri
Oda servisi, ev içi ziyafet ve yeme içme hizmetleri 
Saatlik aşçı ve garson hizmeti
Kişisel asistan, sekreter ve çeviri servisi hizmetleri
Ayakkabı bakım hizmeti
Çiçek tedarik hizmeti 
Evcil hayvan bakım hizmeti
Limuzin ve transfer hizmetleri
Nakliye hizmetleri koordinasyonu
Çocuk bakım hizmeti
Teknik ve bilgi işlem desteği
 
MİMARİ İŞ ORTAKLARI
 
MIXITY LONDON - Dış Tasarım
METEX ISTANBUL - Müellif Mimar ve İç Mimari Uygulama
ARMANI / CASA - İç Tasarım
 
Maçka Residences İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 215 29 29

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maçka Residences projesinin tanıtımı yayında!
  • 14.12.2012 16:34

Maçka Residences projesinin tanıtımı yayında!

Astaş Holding ve Bemes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Maçka Residence by Arm ...

Maçka Residences foto galerisi için tıklayın!
  • 12.12.2012 14:32

Maçka Residences foto galerisi için tıklayın!

İşletmeciliği Kempinski tarafından yapılacak olan Maçka Residences projesinin gö ...

Alişan, Maçka'daki yeni evine taşınıyor!
  • 14.08.2016 10:07

Alişan, Maçka'daki yeni evine taşınıyor!

Yıllardır ailesiyle birlikte yaşayan şarkıcı Alişan, Maçka'da satın aldığı lüks ...

Maçka Residences; elit yaşamın yeni simgesi!
  • 17.12.2014 15:11

Maçka Residences; elit yaşamın yeni simgesi!

Maçka Residences, Armani /Casa sanatsal yorum kattığı iç tasarımı ve Kempinski R ...

Caner Erkin, Maçka Residences'a transfer oldu
  • 13.07.2014 10:41

Caner Erkin, Maçka Residences'a transfer oldu

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Maçka Residences'tan 2.5 milyon dolara ev alarak bu p ...

Yolanthe Cabau, sık taşınmalar nedeniyle hızlı ev dekore etmeyi öğrendi
  • 10.12.2013 08:37

Yolanthe Cabau, sık taşınmalar nedeniyle hızlı ev dekore etmeyi öğrendi

Yolanthe Cabau ve Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder çiftinin evi ma ...