maritbet girişmaritbet
Luxera Residence yeni sahiplerine kapılarını açıyor

Luxera Residence yeni sahiplerine kapılarını açıyor

Güneşli'de yükselen Luxera Residence'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Türkiye'de residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ekim 2015'te inşasına başlanan Luxera Residence, Mahmutbey-Maslak Caddesi'nde Mahmutbey metro istasyonunun yanı başında yer alıyor. 

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Luxera Residence, CNR Fuar alanına ve Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede yer alıyor. Ticari birimlerin yer aldığı Luxera Residence'ın arsa alanı 2 bin 500 metrekare. Tek blokta 68 rezidans daireden meydana gelen projede 5 ayrı tipte daire alternatifi mevcut. 

Luxera Residence sosyal alanları

Otel rahatlığında rezidans imkanı sunan Luxera Residence'ta 24 saat resepsiyon, güvenlik hizmeti, spor alanları, çocuk ve yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, sauna, fitnes salonu, yürüyüş parkuru ve kamelyalar mevcut. Daire içlerinde interkom sistemi, merkezi ısıtma ve pay ölçerli doğalgaz sistemi, daire içini kapsayan kesintisiz enerji sistemi, klima, ankastre, renkli ısıcamlı ısı yalıtımlı alüminyum doğramalar, uydu yayın sistemi kullanıldı.

Fiyatlar 490 bin liradan başlıyor

Luxera Residence'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Luxera, uygun kredi oranları, kendi bünyesinde vade farksız özel taksit imkanı ve cazip fiyatları ile herkesi rezidans sahibi olmaya davet ediyor. 

Projede 115-158 metrekare 2+1 ile 2+1 dubleks, 129-140-148-208 metrekare 3+1 ile 3+1 dubleks, 169-213 metrekare 4+1 ile 4+1 dubleks daire seçenekleri sıralanıyor.

Alışveriş merkezleri, hastaneler, üniversiteler, özel ve devlet okullarına yakın lokasyonda bulunan Luxera Residence, Güneşli'nin yeni yükselen değeri olarak şimdi den büyük ilgi görüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Luxera Residence yeni sahiplerine kapılarını açıyor
  • 31.08.2016 17:41

Luxera Residence yeni sahiplerine kapılarını açıyor

Güneşli'de yükselen Luxera Residence'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlangıç göster ...

Luxera Residence, Bağcılar’da yükseliyor!
  • 25.08.2015 12:47

Luxera Residence, Bağcılar’da yükseliyor!

Luzera Gayrimenkul'ün Bağcılar projesi Luxera Residence'ta daire fiyatları 450 b ...