maritbet girişmaritbet
Lüksün yeni tanımı üç yılda 1 milyar lirayı hedefliyor

Lüksün yeni tanımı üç yılda 1 milyar lirayı hedefliyor

Altunbüken Holding, 400 milyon liralık cirosunu gayrimenkul projeleri ile birlikte daha da artırırken 3 yıl içerisinde 1 milyar liraya ulaşacak.

Altın ve pırlanta sektöründe 75 yılda edindiği tecrübe ve birikimi 25 yıldan bu yana inşaatta değerlendiren Altunbuken Holding, Ümraniye ve Topkapı'da yatırımcılarına rezidans ve ofis projeleri geliştiriyor. Altunbüken Holding, 400 milyon liralık cirosunu gayrimenkul projeleri ile birlikte daha da artırmayı planlarken 3 yıl içerisinde 1 milyar liraya ulaşmayı hedefliyor.

Proje geliştiren Relux, dört projeyi birden takip ediyor

Gerçekleştirdikleri tüm projelerin yatırım değerlerini sağladıktan sonra işe başladıklarına dikkat çeken Relux İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Korkut Can Balkan maddi kriterlerinin olmadığını söyledi. Bu tür rakamları ahlaken telaffuz etmediklerini ifade eden Balkan, “Şu anda 10-15 milyon dolar yatırım değeri olan projeler geliştiriyoruz. Bundan bir sonraki hedefimiz 35-45 milyon dolarlık bant olacak, bu  aşamada ise ortaklarımızın da desteği ile daha farklı projeler geliştirebiliriz” diye konuştu.

Uluslararası yollardan görünen proje geliştiriyor

Dört projede ilerlediklerine dikkat çeken Balkan, bunların ikisinin Ümraniye Tepeüstü'nde, üçüncüsünün Topkapı'da ve birisinin de İFM'de olduğunu kaydetti. 

Balkan, “Geliştirdiğimiz Relux RSO 50 Suit&Office Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü'nde yer alıyor. Buyaka, Ikea ve Meydan AVM'nin komşusu. 2014 yılında Londra'da International Property Awards'ta 5 yıldızlı en iyi ofis projesi ödülü kazandı. 2 bin metrekare arsası üzerinde geliştirilecek proje 1500 metrekareye oturuyor. 22 katlı olacak. 12 bin metrekare alanda yükselen bu projemizi 120 milyon liralık gelir elde etmeyi planlıyoruz. 2016 yılı sonunda projemizi tamamlayıp ofislerimizi faaliyete geçirmeyi planlıyoruz” dedi. 
Diğer proje Relux RFF 35 Finance Flats'in Ataşehir Finans Merkezi'ne 1 dakikalık mesafede yükseldiğini söyleyen Balkan, “40 milyon TL'lik gelir planlıyoruz. 78 adet rezidans uniteden oluşan projemizde 1+1'den 3+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. Proje 2016 yılı ortalarında başlarında tamamlanacak” dedi. 

Mutluluğu uzaklarda aramıyoruz

Tepeüstü'nde kentsel dönüşüme girecek 6 bloklu bir site ile anlaştıklarını kaydeden Balkan, “Meydan ve Buyaka AVM'nın komşusu. 6306 nolu yasa çıkmadan önce anlaşmıştık. Satanların dairelerini aldık. Kat karşılığı olacak. Fizibilitesi devam etmekte. 35 bin metrekare civarında inşaat planlanıyor. Meydan AVM tarafından önü açık olacak ve köprüye kadar görünecek. Diğer tarafı da kendimiz yapacağmız için ona göre şekillendireceğiz” dedi.

Yeni projeler yolda…

Topkapı E-5 üzerinde 8 bin metrekarelik bir arsada maliklerin yüzde 80'i ile anlaştıklarını belirten Balkan, “Avrupa Konutları Kale'nin komşu parselinde bir proje geliştiriyoruz. Sözleşme aşamasındayız. Üzerinde 55 bin metrekarelik karma kullanım yer alacak. Metrobüsün yürüyüş trafiğinde kaldığından sokağı da kullanan, trafiği içeriye alan, hem açık hem kapalı alışveriş sokağı yapalım dedik. Sokak gibi olsun ama yağmurda kaçılacak yerler olsun istedim. Ayrıca binayı ihtiyaç karşısında 4'e ayrılıp kullanılabilecek ve satılabilecek şekilde tasarladık. Yangın merdiveni, asansörü gibi ihtiyaçları ayırabilecek bir planlama yapıyoruz. Çok yükselemeyeceğiz, 15 katlı olacak. Alanını çok iyi kullanan alışveriş, ofis, home ofis ve rezidanslar yer alacak. Anlaştığımız maliklerle çok kazandıracak bir proje olacağına inanıyoruz” dedi.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altunbüken Holding, Relux'ü tanıttı!
  • 18.04.2015 10:01

Altunbüken Holding, Relux'ü tanıttı!

Altunbüken Holding, Relux markasının tanıtımını yaptı. ...

Relux Manhattan’daki sistemi Ümraniye’de uyguluyor
  • 22.09.2015 14:48

Relux Manhattan’daki sistemi Ümraniye’de uyguluyor

Altunbüken Holding, inşaat taahhüt işlerinin toplandığı Relux Gayrimenkul’de sır ...

İnşaatta katma değer ile marka olunur!
  • 21.09.2015 14:26

İnşaatta katma değer ile marka olunur!

Kuyumculuktaki bakış açısı ile İstanbul’un gelişen bölgelerinde konut ve ofis pr ...

Relux, inşaatlarına takı gibi tasarım yapıyor
  • 19.09.2015 15:44

Relux, inşaatlarına takı gibi tasarım yapıyor

Altıbüken Holding, İstanbul'un gelişen bölgelerinde altın gibi her zaman altın g ...

Dünya yollarına ‘Relux’ markasını yazıyor
  • 17.09.2015 15:22

Dünya yollarına ‘Relux’ markasını yazıyor

Geliştirdiği inşaat projeleriyle marka olmayı hedefleyen Relux, lokasyon kriterl ...

Relux’e bir kere yatırım yapan yıllarca kazanacak
  • 16.09.2015 12:23

Relux’e bir kere yatırım yapan yıllarca kazanacak

Bilim adamı ve ekonomist olarak yetiştirilen Relux İcra Kurulu Başkanı Korkut Ca ...