maritbet girişmaritbet
Lombard Wharf Londra projesi İstanbul'da tanıtılacak

Lombard Wharf Londra projesi İstanbul'da tanıtılacak

Lombard Wharf Londra projesi 25-26 Mart tarihlerinde İstanbul Zorlu Center'daki Raffles Otel'de görücüye çıkacak.

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

 Londra merkezli OXO Investments emlak danışmanlık şirketi, 2016'da İngiltere'nin en iyi inşaat şirketi seçilen Barratt London ile birlikte Lombard Wharf proje lansmanını 25-26 Mart tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirecek.

Londra Battersea'de, Chelsea Harbour karşısında, Thames Nehri'ne sıfır konumda yer alan çağdaş ve şık yeni bir proje olan Lombard Wharf projesi hakkında bilgi almak isteyenler 25-26 Mart tarihlerinde Raffles Istanbul, Zorlu Center'de saat 12:00 ile 20:00 arasinda yatırımcılara yapılacak sunumlara katılabilecek, birebir görüşmeler yapabilecekler. Arzu edenlere oturum başvuruları, mortgage ve eğitim konularında bilgi verilecektir.

Lombard Wharf Londra

Ünlü mimar Patel Taylor tarafından tasarlanan Lombard Wharf'taki dairelerin tamamı teraslı ve panoramik nehir manzaralı. Balkonlar ve kule, gözle görülür bir yanılsama yaratarak iki derecelik bir bükülme ile yükselmektedir. İkonik mimarisi ile Lombard Wharf, 134 adet daireden oluşuyor. Lombard Wharf; bir, iki ve üç yatak odalı daireler ile etkileyici Thames nehri,  Chelsea Harbour ve Londra manzarası sunmakta. Ulaşım için Clapham Junction istasyonu'na kısa bir yürüyüş mesafesinde olan proje, Londra geneline ve İngiltere'nin güneyine mükemmel ulaşım bağlantılarına sahip.

İnşaat ruhsatı alınmış Diamond Jubilee yaya köprüsü, tamamlandığında, nehrin karşı tarafı Chelsea Wharf'ı Battersea'ye bağlayacak ve Chelsea ve King's Road'a bağlantı oluşturacak bir proje. Bittiğinde, Chelsea Imperial Wharf İstasyonuna yaklaşık 5 dakika içinde ulaşılabilecek. Diamond Jübilee Yaya Köprüsü, yılda tahmini 1.2 milyon yaya ve bisikletliye ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanmış olup, bu yüzyılda Londra'daki Thames nehrindeki ilk yaya ve bisiklet köprüsü olacak.

Lombard Wharf'a yakın olan Battersea Park, pek çok kişi tarafından gölü, subtropikal bahçeleri, hayvanat bahçesi, tenis kortları ve yürüyüş yapanlar, bisiklete binenler, koşuya çıkanlar vb. için bir çok parkuru ile Londra'daki tüm parklar içinde en ilginci olarak görülüyor. Londra da 2. Bölge'de yer alan Battersea, Thames nehri kenarındaki konumu ile bir çok yatırımcının ilgisini çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkler neden Londra’da yatırım yapıyor?
  • 24.02.2018 11:08

Türkler neden Londra’da yatırım yapıyor?

Ankara’da konferans düzenleyen Oxo Investments markası Ankaralılara Londra’da mü ...

Lombard Wharf Londra projesi İstanbul'da tanıtılacak
  • 17.03.2017 14:10

Lombard Wharf Londra projesi İstanbul'da tanıtılacak

Lombard Wharf Londra projesi 25-26 Mart tarihlerinde İstanbul Zorlu Center'daki ...