maritbet girişmaritbet
Levent Loft Bahçe'de ışıklar yanmaya başladı

Levent Loft Bahçe'de ışıklar yanmaya başladı

İstanbul'da loft konseptiyle inşa edilen ilk dönüşüm projesi Levent Loft'un devamı olan "Levent Loft Bahçe"de yaşam başladı

 

İstanbul'da loft konseptiyle inşa edilen ilk dönüşüm projesi Levent Loft'un devamı olan "Levent Loft Bahçe"de yaşam başladı.

İkinci etabı satışa sunulan proje Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin mimari konsepti ve detay projesi ise Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirildi. Levent Loft Bahçe, 1+1 ve 2+1, teraslı ve terassız loft olmak üzere toplam 82 daireden oluşuyor. Tavan yüksekliği 3.30 metre olan 100-210 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklük ve tiplerde loftlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava / peyzaj mekanları yer alıyor.
 
16.5 metrekareden 55 metrekareye kadar farklı teras seçenekleri bulunan proje, şehrin merkezinde bahçe keyfini rezidans konforu ile buluşturuyor. Teras seçeneği bulunmayan daireler ise açılabilir cam özelliği ile Levent Loft Bahçe'yi yüksek katlı diğer rezidanslardan ayrıcalıklı kılıyor.

Levent Loft Bahçe'de daire fiyatları 500 bin dolar ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor.
 

Levent Loft Bahçe iletişim bilgileri
Web: www.leventloft.com
Tel: 0 212 270 81 18


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz