maritbet girişmaritbet
Lavinya Park Mimarsinan’da yaşam başlıyor!

Lavinya Park Mimarsinan’da yaşam başlıyor!

Kullar İnşaat’ın ilk projesi olan ve yapımına 2008’de başlanan Lavinya Park Mimarsinan, planlandığı gibi bitirilerek ev sahiplerini bekliyor

 

Kullar İnşaat'ın ilk projesi olan ve yapımına 2008'de başlanan Lavinya Park Mimarsinan, planlandığı gibi bitirilerek ev sahiplerini bekliyor.
 
Çevre düzenlemelerinin de bitirilmesiyle tam anlamıyla oturuma hazır hale gelen proje;  108 daire ve 14 mağaza amaçlı dükkandan oluşuyor.  Lavinya Park Mimarsinan'da daireler, 117 bin TL ile 340 bin TL arasında alıcı buluyor.
Büyükçekmece Mimarsinan'da, E-5 üzerinde konumlandırılan Lavinya Park'ın %50'si satılırken, kalan dairelerin satışı da devam ediyor.
 
Klima ve ankastre mutfağın standart olarak sunulduğu projedeki dairelerde; Vitra markalı seramik ve vitrifiyeler, İntema mutfak, Arçelik ankastre ürünleri, Franke evye ve armatürleri kullanılıyor.
E5 Karayolu'nun üzerinde yer alan ve inşaatı devam eden Lavinya Park Mimarsinan; 5000 m² yeşil alanıyla nefes aldırırken, 14 adet mağazası, açık ve kapalı otopark alanlarıyla günlük yaşamı daha da kolaylaştırıyor. 2008'de temeli atılan proje, 2010 yazında teslim edilecek.
 
Yüzme havuzu, fitness salonu, 2 adet çocuk parkı, oyun alanları, yürüyüş parkuru ve sosyal tesisleriyle yaşamı ayrıcalıklı kılan Lavinya Park Mimarsinan, inşaat kalitesiyle de fark yaratıyor.
 
Kullar İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme, 50 yıllık birikimiyle tekstil sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Örteks Tekstil'in iştirakidir.  2007 yılında kurulan Kullar İnşaat, Örteks'in tekstil sektöründeki tecrübesini, kalitesini, devamlılığını, konut sektörüne taşıyarak, insanların her zaman mutlu olabileceği yaşam alanları oluşturmayı hedefliyor. Kullar İnşaat'ın ortak girişim projelerinden  olan Ginza Lavinya Park ile Autoport'un da satışları devam ediyor.  Bunun yanı sıra,  ön çalışmaları tamamlanan Lavinya City  Beylikdüzü ve Lavinya Garden Gürpınar projelerine de yakın zamanda başlanacak.


Lavinya Park iletişim bilgileri
Web: www.lavinyapark.com
Tel: 0212 864 11 61-65

  • Etiketler:

Yorum Yaz