maritbet girişmaritbet
Lavinda Yapı, her metrekareyi kullanır hale getiriyor

Lavinda Yapı, her metrekareyi kullanır hale getiriyor

Lavinda Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Baran Korkmazoğlu, Gala Konsept ile her metrekarenin kullanılabildiği daireler tasarladıklarını vurguladı.

Firmalarının bu yılın başında kurulduğunu ifade eden Korkmazoğlu, doğru ortaklıkların başarı getireceği düşüncesi ile Akkoyuncu İnşaat ile bir ortaklık yaptıklarım vurguladı. Şuan devam eden 12 kat 24 dairelik bir projelerinin olduğunu dile getiren Korkmazoğlu, 2+1 dairelerinde her metrekarenin kullanıma uygun olduğunu vurguladı. Korkmazoğlu, bu kapsamda spor ve modern bir daire tasarladıklarına dikkat çekerek, "Ev alırken gereksiz metrekarelere para ödemekten kaçınmak gerekiyor. Büyük evlerde birçok alan kullanılmıyor. Biz de her metrekarenin kullanılabildiği ergonomik bir proje yaptık" dedi. Kapalı çocuk oyun alanlarının olduğuna değinen Korkmazoğlu, bir dönüm alan üzerine inşa edilen projelerinde otoparkın da bulunduğunu anlattı. Projelerinin merkezi konumda yer aldığını belirten Korkmazoğlu, dairelerin denizi gördüğünü dile getirdi. Korkmazoğlu, bu projeleri için 2 milyon TL'lik bir yatırım yapacaklarını aktarırken, Haziran 2017'de daireleri teslim etmeyi hedeflediklerinin altını çizdi. Korkmazoğlu, projelerinde kullandıkları malzemelerin birinci sınıf kalite olduğunu aktardı. 

"Rezidansın hakkını vereceğimiz bir proje yapacağız" 

Önümüzdeki dönemde de yeni projelerinin olacağını ifade ederi Korkmazoğlu, yaklaşık 10 dönüm bir arazi üzerinde bir rezidans projesi hayata geçirmeyi planladıklarını kaydetti. Korkmazoğlu, "Kuru temizleme, market, kuaför, spor salonu, etüt merkezi gibi her türlü hizmetin olacağı bir proje yapmayı hedefliyoruz. Projeye 2018'in ortalarında başlayacağız" ifadelerinde bulundu. Korkmazoğlu, firmalarını yeni ortaklıklarla büyütmek istediklerine dikkat çekti. 

Mersin'de imar sıkıntısı yaşandığını vurgulayan Korkmazoğlu, inşaat yapılabilecek yeni alanlar açılması gerektiğini söyledi. Korkmazoğlu, 1/5 binlik planların bir an önce çıkması gerektiğini anlattı. 

Yapı denetimde de sıkıntılar olduğunu aktaran Korkmazoğlu, "İnşaat firmaları kendilerinin denetlemesi için denetim firmalarını kendi belirliyor. Bu da sistemin kötüye kullanılabilmesine yol açabiliyor" açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lavinda Yapı, her metrekareyi kullanır hale getiriyor
  • 19.08.2016 09:41

Lavinda Yapı, her metrekareyi kullanır hale getiriyor

Lavinda Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Baran Korkmazoğlu, Gala Konsept ile her metr ...