maritbet girişmaritbet
La Marin Kartal için ön talep toplanıyor

La Marin Kartal için ön talep toplanıyor

Ön talep toplamaya başlayan La Marin Kartal projesi, Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat’ın ortaklığında Kartal sahilde konumlandırılıyor.

Adalar ve deniz manzaralı La Marin Kartal projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Yoğun talep gören proje, merkezi konumu, düşük aidat avantajı, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla sakinlerine şehir hayatının dinamizminden kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir yaşam vadediyor.

Lansman öncesi çok avantajlı ödeme seçenekleriyle ön talebin toplanmaya başlandığı La Marin Kartal, kordon boyunda kentsel dönüşüme yön verecek yeni bir proje. Kartal sahilde bulunan La Marin Kartal yatırımcısına, muhteşem adalar ve deniz manzarasını evinin 5 metrekarelik balkonundan izleme keyfini sunuyor. Yapımı süren Marmaray Atalar durağının hemen yanı başında olması sebebiyle, Atatürk Havalimanı'ndan, Bağdat caddesi, Pendik Marina gibi lokasyonlara araç kullanmadan ulaşma imkânı sağlıyor. 

Merkezi konumu, sağlam altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla şehir hayatının dinamizminden kopmadan, güvenli ve sağlıklı bir yaşam vadediyor. Proje kapsamında site sakinlerinin konforu için yürüyüş alanları, fitness merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, yeşil alanlar, çocuk parkı ve sosyal imkânları ile 24 saat ferah bir yaşam ortamı sağlanacak.

Yurt içinde ve yurt dışında kaliteli birçok projeye imza atan mimarlık ofisi Tago Architechts tarafından tasarlanan ve standartların dışındaki yaşam kalitesi ile mimari detaylarını öne çıkaran La Marin Kartal'ın toplamda 8.205 metrekarelik arazisinin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor..

Kentsel dönüşüm projeleri arasında farklılığını ortaya koyan La Marin Kartal, Verimli Enerji Çözümleri kullanılacak olan projesinde “düşük aidat avantajı” ile ilgi çekiyor. Ortak alanların elektrik üretimi Fotovoltaik panellerle sağlanmasının dışında, 6.000 metrekarelik yeşil alanı için, yağmur sularının yerin altında toplanıp depolanması ile proje, hem çevreyi hem de yatırımcısının bütçesini düşünüyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Topraktan daire satışı dönemi kapandı"
  • 03.11.2020 10:25

"Topraktan daire satışı dönemi kapandı"

Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül'den yeni konut alacaklara kritik uyarı ...

La Marin Kartal için ön talep toplanıyor
  • 01.11.2016 10:15

La Marin Kartal için ön talep toplanıyor

Ön talep toplamaya başlayan La Marin Kartal projesi, Üçay İnşaat ve Sercan İnşaa ...

La Marin Kartal kentsel dönüşüme damgasını vuracak
  • 22.07.2016 13:05

La Marin Kartal kentsel dönüşüme damgasını vuracak

İstanbul’un yıldızı parlayan semtlerinden Kartal’da kentsel dönüşüme yön verecek ...