maritbet girişmaritbet
Kurtköy Tepepark Villaları'nda 410 bin dolara!

Kurtköy Tepepark Villaları'nda 410 bin dolara!

TepePark Villaları'nda villa fiyatları büyüklüklerine göre, 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor


 

Yuvataş İnşaat tarafından Akfırat'ta yapımı devam eden Tepepark Villaları, 1001 çeşit bitki ve meyve bahçesi ile villa sahiplerini doğa ile iç içe yaşatıyor. Villa sahipleri, İstanbul'da artık zor bulunan tertemiz bir hava ve yemyeşil bir ortamda yaşamanın keyfini, Tepepark Villaları'nda doyasıya tadacaklar.

Atık Su Arıtma Sistemine de sahip olan TepePark Villaları'nda, evsel atık ve yağmur suları tekrar değerlendirilerek bahçelerin sulanmasında kullanılacak. Tepepark Villaları'nda villa sahipleri böylece hem sudan tasarruf etmiş olacak, hem de otomatik sulama sistemiyle yorulmadan her daim bakımlı ve yemyeşil bahçelere sahip olacak.
 
Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken Kurtköy TepePark Villaları'nda villa fiyatları büyüklüklerine göre, 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor. Tepepark Villaları'nda iç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor.
 

TepePark Villaları iletişim bilgileri
Web: www.tepepark.com
E-posta: [email protected]
Tel:  0216 677 11 70
               
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz