maritbet girişmaritbet
Konut projelerinin en 'baba' kampanyaları

Konut projelerinin en 'baba' kampanyaları

Markalı konut projelerinin Babalar Günü'ne özel düzenlediği kampanyaları sizin için derledik...

Bu kadarını ancak babanız yapar

Resim İstanbul'da 31 Mayıs'ta sona eren lansmanın ardından, uzun süredir müşteri talepleri doğrultusunda hazırlık çalışmalarına devam edilen ve sır gibi saklanan bu yılın en avantajlı satış kampanyası, 15 Haziran Babalar Günü'nde özel bir aktivite ile başlıyor. “Bu kadarını ancak babanız yapar” adını taşıyan kampanyanın detayları bu aktivite de paylaşılacak. 

resim istanbul blokları

 

Ev alması sizden, KDV Cornerlife Güneşli'den

Cornerlife Güneşli, Babalar Günü'ne özel anlamlı bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 - 15 Haziran tarihleri arasında Cornerlife Güneşli'den konut alacaklar KDV'den muaf tutuluyor. Düzenlenen kampanyanın yanı sıra proje, 0,45'ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85'lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle de dikkat çeken proje yatırımcıları, Basın Ekspres Yolu'nda karlı bir kazanca davet ediyor.

corner life blokları

 

Metropol İstanbul ile İstanbul'u Gökyüzü'nden Keşfedin

Metropol İstanbul, Babalar Günü'ne özel bir armağan sunuyor. 14-15 Haziran tarihlerinde Metropol İstanbul'dan konut alanlar, aileleri ile birlikte helikopter gezisinin yanı sıra Çırağan Sarayı'nda çok özel bir akşam yemeğinin keyfini yaşayacaklar. İstanbul'un güzelliklerini bir kez de havadan keşfetmek isteyenler, arzu ettikleri bir tarihte helikopter turuyla Metropol İstanbul projesiyle birlikte pek çok sembol mekanı gökyüzünden izleyebilecek.

metropol istanbul gece yukarıdan üç blok görünümü

 

Sinpaş Yapı; Köyceğiz, Liva Turkuaz, Altınoran, Antepia

Sinpaş Yapı, 14-15 Haziran tarihlerinde, Babalar Günü'ne özel 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya Sinpaş Yapı'nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz, Sancaktepe'deki Köyceğiz, Ankara Çankaya Oran'daki Altınoran ve Gaziantepe'te yer alan Antepia projelerindeki 1+1'den 4+1'e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak. Hayallerindeki eve kavuşmak isteyen aileler, bu hafta sonu Sinpaş Yapı'nın satış ofislerine uğrayarak indirim kampanyasından yararlanabilir, babalarına en güzel hediyeyi armağan edebilirler.

sinpaş kampanyaları

 

A Plus Seyran'dan özel kampanya

A Plus Seyran Konutları'nda Babalar Günü'ne özel kampanya. Yüzde 25 peşinat ödeyin. Taksit ödemeye 1 yıl sonra başlayın! 12-18 Haziran tarihleri arasında satış ofisiniz ziyaret edebilirsiniz. A Plus Seyran, Diyarbakır  - Seyrantepe Toplu Konut Lisesi'nin yanında konumlandırılıyor. 

a plus seyran blokları

 

Nuvo Dragos'ta Babalar Günü'nde ekstra indirim var

Nuvo Dragos projesinin ilk etabının teslimatı yapılırken Babalar Günü'ne özel olarak ekstra bir indirim kampanyası sunuluyor. Yüzde 1 KDV ve 60 aya varan sıfır faizli ödeme seçenekleriyle 4 Haziran'da satışa çıkarılan 484 dairelik ilk etapta, kampanya dönemi boyunca yüzde 10 iskontunun üzerine kalan tutardan ayrıca yapılan yüzde 2 iskonto, Babalar Günü'ne özel olarak yüzde 1 indirim daha eklenerek yüzde 3'e çıkarıldı.

nuvo dragos kat bahçeli daireler

 

Ede Tower'dan babalara çifte mutluluk

Ede Tower, sunduğu ayrıcalıkların yanında babalar gününe özel bir kampanya ile uygun ödeme koşulları sunarken yaz tatilini de hediye ediyor. Yüzde 25 peşin, 20 ay vade ile uygun ödeme seçeneklerinin sunulduğu Ede Tower'dan bu haftasonu ev aldığınız takdirde 3 gece 4 günlük tatil imkanına da sahip oluyorsunuz.

ede tower kulesinin gece görünümü

 

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel 30 bin TL'ye varan indirim

Rings İstanbul, 13 – 15 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 30.000 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Rings İstanbul babalara, unutulmaz bir hediye verme fırsatı sunuyor. Rings İstanbul'da yeni satışa sunulan geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 13 – 15 Haziran tarihleri arasında 30.000 TL'ye varan indirim fırsatıyla sahip olmak mümkün.

rings istanbul bitmiş hali

 

Venezia 'baba'ları Venedik'e gönderiyor

Venedik konseptinin tasarlandığı projede, yaşam başladığında Venedik karnavallarından, Venedik kanallarındaki gondollara kadar her şey İtalyan stilinde olacak. Mayıs 2015'te teslimleri başlayacak olan Viaport Venezia, Babalar Günü'ne kadar daire alan herkesi Venedik'e tatile gönderiyor. Venedik'te yaşamak isteyenler ise Babalar Günü'ne kadar daire alırsa, Venedik tatiline gidecek. İçerisinde AVM, otel ve ofislerin bulunduğu proje bir yaşam merkezi olarak hayata geçiyor. 

viaport veneza sarayları

 

Batışehir'den Babalar Günü'nde 30 bin TL'ye varan indirim

İstanbul'un yeni kalbinde yaşama kapılarını açan Batışehir, Babalar Günü'nde cazip fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir'den Babalar Günü'nde ev sahibi olmak isteyenler, 15 bin TL'den başlayıp 30 bin TL'ye kadar farklı fırsat seçeneklerinden faydalanarak ev sahibi olma şansı yakalıyorlar.

batışehir projesi site içi

 

Bulvar İstanbul'dan 55 bin TL'lik babalar günü indirimi

Avantajlı fiyatların üzerinden ihtiyaca göre daire çeşitlerinin bulunduğu kampanyada; 2+1 dairelerde 35 bin TL, 3+1 dairelerde 45 bin TL ve 4+1 dairelerde 55 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peşin ve banka kredili alımlar için geçerli olan ‘Babalar Günü' kampanyası 17 Haziran Salı akşamına kadar geçerli olacak.

bulvar istanbul blokları

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!
  • 12.06.2021 17:02

nalburdayim.com'dan Babalar Günü'ne özel hediyeler!

nalburdayim.com, Babalar Günü’nde usta babalara yakışır süper hediye seçenekleri ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

"Deprem riski korona virüsten daha tehlikeli"
  • 19.08.2020 08:45

"Deprem riski korona virüsten daha tehlikeli"

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Kur ...