maritbet girişmaritbet
Komyapı’dan Ankara'ya 1600 konutluk yeni proje: Vadikent!

Komyapı’dan Ankara'ya 1600 konutluk yeni proje: Vadikent!

Kombassan’ın İnşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Ankara’nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm Kapsamında değerlendirilen Yükseltepe’deki Vadikent projesinin temelini 25 Temmuz’da atıyor

Keçiören Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında gerçekleşecek projede Komyapı, 1600 konutun inşasına başlıyor. 

Bu güne kadar 3,5 milyon metrekare kapalı alan inşa eden ve yılda ortalama 4 bin konut üreten Komyapı'nın İnşaat Grup Koordinatörü Mustafa Asım Güney Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Sektörün büyümesinin en önemli unsurlarından biri kentsel dönüşüm projeleri olacaktır” dedi. 2013 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörü yüzde 5,9 büyüyerek yeniden yükselme trendine girdiğini söyleyen Güney, Vadikent projesi ile Ankara'da prestijli bir işe imza atarak bölgenin gelişmesine katkı bulunacakların, bina kalitesi ve sosyal imkanları ile güvenli ve huzurlu site ortamı imkanının sunulacağının altını çizdi.

“Ülkemizin ilk bilim merkezi bu yıl bitiyor”
Türkiye'nin ilk bilim merkezi projesinin müteahhitliğini yapıyor olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Güney şöyle devam etti: “Türkiye'nin ilk bilim merkezi projesinin müteahhitliğini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi hayata geçirdik, halen yapımını yürüttüğümüz ve yeni başlayacaklarımızla beraber yurdumuzun değişik şehirlerinde toplamda 4 bin 500 konutluk proje inşaatı devam etmektedir. Vadikent projesi ile Ankara'da yapımına başlayacağımız konutlara proje çalışmasına devam ettiğimiz yeni etaplarla devam edeceğiz.”

Komyapı lokomotifin öncüsü
Tüm yatırımlarında, bölge insanı ile ekonomisinin gelişerek yükselmesini esas aldıklarını ifade eden Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin ise şöyle konuştu: “Anadolu'nun kalkınması için 18 şirket ve 32 tesisle hizmet veriyoruz. Bugün bünyemizdeki şirketlerimizde bir inşaat için gerekli olan hemen hemen tüm yapı malzemeleri üretilmektedir. PVC Kapı Pencerede Bauplast ve Kompen, Ahşap ürünleri ve MDF'de Divapan, Mermerde Kommersan, Kireç ve PCC'de Adaçal ve adaCAL, Kalsit'te Hisar, Vinçte MPG Acar gibi markalarla inşaat sektöründe önemli bir boşluğu doldurmaktayız. Bilindiği üzere inşaat sektörü her zaman ekonominin lokomotifi olan bir sektör, Kombassan olarak bizler de Anadolu'da bu lokomotifin öncülerinden biri olmaktan ve böyle bir projede yer almaktan gurur duymaktayız.”

Vadikent İletişim Bilgileri;

Web: http://www.komyapi.com.tr/

Telefon: 0332 236 44 66

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadikent Ankara tanıtım filmi yayında
  • 09.11.2013 14:27

Vadikent Ankara tanıtım filmi yayında

Komyapı'nın inşa ettiği Vadikent Ankara projesinin tanıtım filmi emlaktasondakik ...

Keçiören Vadikent Evleri'nden örnek dairesi
  • 14.12.2013 12:53

Keçiören Vadikent Evleri'nden örnek dairesi

Komyapı'nın Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Vadikent E ...

Keçiören Vadikent Evleri'nden görseller
  • 14.12.2013 12:47

Keçiören Vadikent Evleri'nden görseller

Komyapı'nın Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Vadikent E ...

Komyapı yeni projelere start verdi
  • 26.05.2015 13:14

Komyapı yeni projelere start verdi

Komyapı önemli projelere imza atarken, süresinden önce tamamladığı projeler ile ...

Relax Plus bugün satışa çıktı!
  • 01.05.2015 15:36

Relax Plus bugün satışa çıktı!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilmekte olan Relax Plus projesinde her türlü ihtiya ...

Vadikent alırken kazandırıyor!
  • 13.04.2015 16:29

Vadikent alırken kazandırıyor!

Vadikent projesinde konut alırken 120 aya kadar 0,68 faizli ödeme yapılabiliyor. ...