maritbet girişmaritbet
Koç Yapı’dan Bağdat Caddesi’ne ödüllü proje!

Koç Yapı’dan Bağdat Caddesi’ne ödüllü proje!

Koç Yapı, Koç Twin Towers ile International Property Awards 2015’in kazananlar listesine, Bağdat Caddesinden tek aday.

Koç Twin Tower projesi ile International Property Awards 2015 yarışmasına davet alan Koç Yapı A.Ş., özel tasarlanmış bahçe peyzajlı, 7 yıldız resepsiyon konseptli dev projesi ile  Bağdat Caddesi'ne zirveden bakıyor. International Property Awards, Avrupa ve dünyada bir çok projeyi ineceliyor, çok ünlü mimar, içmimar, mühendis ve gayrimenkul uzmanlarından oluşan 50 kişilik komisyon tarafından değerlendirme yapılıyor. Koç Yapı A.Ş.' de Koç Twin Towers projesi ile Kadıköy bölgesinde bu yarışmayı kazanan ilk ve tek firma olmayı hedefliyor. Kentsel dönüşüm projeleri arasında da ilk aday olan Koç Twin Towers, Uluslararası Gayrimenkul Yarışmasında kazananlar  listesine adını yazdırmak için koşarak ilerliyor.

Prestijli projeleri ve akademik yatırımları ile Bağdat Caddesi'nde zirveye oynayan Koç Yapı A.Ş.'den yepyeni bir proje. Koç Twin Towers, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenlerin tüm beklentilerini karşılamak için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor. Sakinliği ve şehir merkezine yakınlığı ile cazip hale gelen Koç Twin Towers, 180 derece adalar manzarası, çevresindeki tarihi köşkleri, anıt ağaç kabul edilen çam ağaçları ve yeşil alanların fazlalığı ile seçkin Koç Yapı müşterilerinin öncelikli tercihi arasında arasında yer alıyor. Koç Twin Towers ile çok özel bir proje oluşturan Koç Yapı A.Ş. diğer tüm projelerinde olduğu gibi insana saygı odaklı, güvenilir ve garanti belgeleri ile ayrıcalık sunuyor. 

Koç Twin Towers Bağdat Caddesi'ne birinci paralelde 20.000 m2 kapalı alanda 2 blok 21 ve 23' er kat ve toplam 80 daireden oluşuyor. Evinizde olmasını hayal ettiğiniz tüm tasarımları kişiye özel iç mimari çalışmalarla sunan Koç Yapı A.Ş. keyifli bir yaşam vaad ediyor. Koç Twin Towers'da Akıllı Ev Sistemi ile yaşanılan mekân, gelişen teknolojiler ile bütünleştirerek daha konforlu ve daha güvenli bir yaşam şekline dönüşüyor. Evin herhangi bir noktasından istenilen bölgenin aydınlatma kontrolü, perde-panjur kontrolü, çok bölgeli müzik ya da başka bir cihazın kullanımını aynı kumanda üzerinde kontrol etme özgürlüğü ile konfor yaşatılıyor. 7/24 en üst düzey teknolojide güvenlik sistemi, concierge hizmetleri, fitness&health club salonları, çocuklar  için tasarlanan Kids Club Fun Land'leri, kapalı otoparkı ve 7 yıldızlı otel resepsiyon lobby' si ile tüm hizmetleri maksimum düzeyde yaşatan Koç Twin Towers, Bağdat Caddesi'nin en geniş peyzaj alanına sahip projesi olma özelliği ile hayranlık uyandııyor. Bu özel projede daireler m2 11.000 TL'den satışa sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koç Yapı’dan Bağdat Caddesi’ne ödüllü proje!
  • 13.07.2015 16:47

Koç Yapı’dan Bağdat Caddesi’ne ödüllü proje!

Koç Yapı, Koç Twin Towers ile International Property Awards 2015’in kazananlar l ...

Koç Yapı, Yıldız Residence'ı teslim ediyor
  • 11.12.2014 16:13

Koç Yapı, Yıldız Residence'ı teslim ediyor

Koç Yapı'nın hayata geçirdiği Yıldız Residence projesi, sözleşmede yazan tarihte ...

Koç Yapı'dan Bağdat Caddesi'nde iki yeni proje!
  • 10.11.2014 14:49

Koç Yapı'dan Bağdat Caddesi'nde iki yeni proje!

“Yüksek katlı binalar bizim işimiz..” sloganıyla yola devam eden Koç Yapı, lüks ...

İstanbul'dan ilham aldı, iki yeni proje yaptı
  • 25.08.2014 15:32

İstanbul'dan ilham aldı, iki yeni proje yaptı

Koç Yapı A.Ş. İstanbul’dan ilham alarak hayat verdiği iki yeni projesini lansman ...

METREKARESİ 5 BİN LİRA
  • 14.11.2011 09:03

METREKARESİ 5 BİN LİRA

Koç Yapı inşaat ve Dervişoğlu İnşaat'ın birlikte inşa ettiği Bağdat Caddesi'nde ...

Beyaz Konaklar'da fiyatlar sudan ucuz!
  • 27.09.2011 16:59

Beyaz Konaklar'da fiyatlar sudan ucuz!

Bahçelievler’de hayata geçirilen Beyaz Konaklar’da 2+1 konutların fiyatı 185 bin ...