maritbet girişmaritbet
Kirazlı Koru Evleri’nde sona yaklaşıldı

Kirazlı Koru Evleri’nde sona yaklaşıldı

İstanbul’un yatırımcısına en çok prim getiren bölgelerinden Güneşli’de hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat güvencesiyle İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Güneşli'de inşa edilen Kirazlı Koru Evleri dört dörtlük bir hayata kapı açıyor. 

İnşaat çalışmaları hızla ilerleyen projenin son durumu hakkında bilgiler veren Kirazlı Koru Evleri Satış Müdürü Zafer Köksal emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulundu. Projede toplam 232 özel dairenin yer aldığını belirten Köksal, çalışmaların 5 ay önce başladığını belirtti. 

Güneşli'de inşaat çalışmaları hızla ilerleyen Kirazlı Koru Evleri'nin Satış Müdürü Zafer Köksal...

“Dört blok şeklinde tasarlanan projede 3. bloğun 4. katına geldik. Diğer iki blokta da çalışmalar 10. katta. Daha başlayalı 5 ay oldu inşaat bu noktaya geldi. Ekip, planlı bir şekilde çalışıyor. Havalarda olumsuzluk olmadığı sürece inşaat hızla devam edecek” dedi.

BÖLGENİN ÜZERİNDE BİR PROJE 

Mayra Yapı - Tanışlar İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen projede ortaklık yapısının yarı yarıya olduğunu aktaran Zafer Köksal, ilginin yüksek olduğunu söyledi. Projenin bölgeden ve çevre ilçelerden büyük ilgi gördüğünü anlatarak yabancılara satış yapıldığını ekledi. Projenin önemine değinerek “Kirazlı Koru Evleri, bölgenin üzerinde bir proje” dedi.

SATIŞLAR İYİ GİDİYOR, YÜKSEK PRİM GETİRİYOR 

Güneşli'de 4 görkemli blokta toplam 232 seçkin konut ve 4 ticari ünitenin yer alacağını aktaran Zafer Köksal, satışlar hakkında da bilgi verdi.

“Piyasanın olumsuz şartlarına rağmen Kirazlı Koru Evleri'nde satışlarımız iyi gidiyor" diyen Köksal, yabancıların da proje ile ilgilendiğini ve yabancıya satış yaptıklarını aktardı. Kirazlı Koru Evleri'nden ev alacakların yüksek prim elde edeceklerini belirten Zafer Köksal, “Proje kalitesi ve lokasyonu ile büyük öneme sahip. Öncelikli olarak oturum için ev alanları bekliyoruz. Komşuluk değerlerini yeniden yaşatacağız. Ancak buradan ev alan yüzde 50 prim kazanacak” dedi.

Projenin gerek konumu gerek özellikleri nedeniyle daire fiyatlarının uygun olduğunu belirten Köksal, 2+1 dairelerin 370 bin liradan başladığını aktardı. 3+1 dairelerin 525 bin liradan 4+1 dairelerin ise 1 milyon liradan başlangıç gösterdiğini ifade etti.

A PLUS GÜVENLİ BİR YAŞAM 

Güneşli'de 'güvenli yaşam' konseptiyle öne çıkan projenin birçok avantajlar sunduğunu belirten Zafer Köksal, Kirazlı Koru Evleri'nin ayrıcalıklarını şu şekilde aktardı : "Şehrin tam kalbinde bir yaşam sunan Kirazlı Koru Evleri, metroya 400 metre, Atatürk Havalimanı'na 8 km, TEM'e 4 km mesafede yer alıyor. Eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine yakın lokasyonu ile yatırımcısının yüzünü güldüren proje, özel korusu, yürüyüş parkurları, şehrin içinde doğa ile iç içe yaşam alanları ile fark sunuyor. Güvenlik duvarı ile çevrili olan Kirazlı Koru Evleri ayrıca 24 saat güvenlik merkezi ile izleniyor. 7 bin 800 metrekare yeşil alanı bulunan proje açık çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness ile sağlıklı yaşamın kapısını açıyor. Her lüksü sağlayan proje, Türk hamamı, sauna ve buhar odası ile de keyfine düşkün olanların beğenisini kazanıyor."

'SEKTÖR 2016 YILINDAN UMUTLU'

Gayrimenkul sektörüne yönelik olarak değerlendirmelerde bulunan Zafer Köksal “2015 yılı emlak sektörü için zorlu bir süreç oldu. Seçimler, piyasanın durumu gibi nedenlerle yatırım ya da oturum için ev almak isteyenler bekle-gör sürecine girdi. 2016'da konut sektörü için olumlu bir hava bekliyoruz. Firmalar ilkbaharda lansmana başlıyor. 2016'dan umutluyuz” şeklinde açıklamada bulundu. 

MAYRA YAPI OLARAK YENİ PROJELER GELİYOR 

Mayra Yapı olarak yeni projelerin yolda olduğunu ifade eden Köksal, yaza doğru yeni bir projeye imza atacaklarını aktardı. Halkalı'da ve Bağcılar'da büyük bir konut projesine imza atacaklarının müjdesini verdi. 

Emlaktasondakika.com/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kirazlı Koru Evleri’nde sona yaklaşıldı
  • 04.03.2016 16:25

Kirazlı Koru Evleri’nde sona yaklaşıldı

İstanbul’un yatırımcısına en çok prim getiren bölgelerinden Güneşli’de hayata ge ...

Kirazlı Koru Evleri'nin fiyatları açıklandı
  • 10.09.2015 15:39

Kirazlı Koru Evleri'nin fiyatları açıklandı

Kirazlı Koru Evleri, Mayra Yapı ve Tanışlar İnşaat ortaklığıyla Bağcılar'da haya ...

Kirazlı Koru Evleri satışa çıktı!
  • 28.08.2015 16:55

Kirazlı Koru Evleri satışa çıktı!

Mayra Yapı ile Tanışlar İnşaat tarafından Güneşli'de inşa edilen Kirazlı Koru Ev ...

Mayra İnşaat Bağcılar Harmonypark’ta 270 bin TL’ye 2+1!
  • 17.08.2013 13:49

Mayra İnşaat Bağcılar Harmonypark’ta 270 bin TL’ye 2+1!

3 blok halinde inşa edilen Harmony Park'ta 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıy ...