maritbet girişmaritbet
Kira öder gibi iş yeri sahip olma fırsatı

Kira öder gibi iş yeri sahip olma fırsatı

Sinpaş Yapı, 60 ay vade farksız ödeme avantajıyla kira öder gibi iş yeri sahibi olma fırsatı sunmaya devam ediyor…

Sinpaş Yapı, 60 ay vade farksız ödeme avantajıyla kira öder gibi iş yeri sahibi olma fırsatı sunmaya devam ediyor…

İlk kez bir ticari gayrimenkul projesinde kiralama yerine satışa giden Sinpaş Yapı, 63 bin metrekarelik arsa alanına yayılan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki İş Modern'in, Ekim 2011'de başlayan ve bu güne kadar yüzde 40'ı tamamlanan ikinci etap satışlarını, kısa sürede sonlandırmayı planlıyor.  

Atölye, depolama ve imalat yapan pek çok firma için merkezi lokasyonu ve fonksiyonel mimarisiyle dikkat çeken İş Modern Ticaret Merkezi'nin, ikinci etabındaki blokların metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlıyor. Konutta sunduğu ödeme avantajını ilk kez bir ticari gayrimenkul projesine taşıyan Sinpaş Yapı, İş Modern'in ikinci etabında 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlıyor.

Lokasyon bakımından İstanbul'un en değerli sanayi bölgesi olan İkitelli'de yer alan İş Modern gıda, tekstil, ayakkabı, mobilya, plastik sanayi, otomotiv, matbaa, makine imalatı gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı.

İş Modern projesinin satışa çıktığı günden bu yana firmalar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve birinci etabın kısa sürede satıldığını dile getiren Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, Ekim 2011'de başlayan ikinci etap satışlarının ise yüzde 40 oranında tamamladıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıl Mayıs yayında başlayan ve beş ay gibi kısa sürede satışı tamamlanan birinci etabın sahiplerine Mayıs 2012'de teslim edileceğinin altını çizen Çelik, “600 ile 14 bin 500 metrekarelik bloklarıyla daha çok atölye, imalat ve depolama ihtiyaçlarına yönelik olan ve yoğun ilgi gören ikinci etabı ise Mart 2013'de teslim etmeyi planlıyoruz” dedi. 

İmalat, atölye ve depolamaya uygun özel tasarım

Toplam 63 bin metrekare arsa alanından oluşan İş Modern projesinin imalat, atölye ve depolama ihtiyaçları olan firmaların beklentilerine yanıt verecek şekilde planlanan ikinci etabındaki blokların metrekare büyüklükleri 600 metrekare ile 14 bin 500 metrekare arasında değişiyor.

İkinci etaptaki bloklar, 5 metre ve üzeri tavan yükseklikleri, yüksek taşıma gücü, bölümlerin önünde araç yükleme-boşaltma için otopark ve çift yönlü tır manevra alanları ile büyük ve orta ölçekli firmalar için emsalsiz çözümler sunuyor.

9 metrelik aks aralıkları bulunan projedeki bloklarda, betonarme kolon-kiriş sistemi, 50 cm'lik kaset kalıp döşeme sistemi uygulanıyor. Bloklarda, bu sistemden faydalanıp, kat yüksekliklerinde ve aks sisteminde değişiklikler yapılarak kargo aktarma, imalat, depolama ve atölye yapan şirketler için depolama ve aktarma merkezi çözümleri için çeşitli alternatifler sunuluyor.

Sinpaş Yapı'dan ‘ticari gayrimenkul'de bir ilk

Sinpaş bünyesinde İş Modern projesi için sunulan cazip fiyat ve ödeme koşulları ikinci etap için de devam ediyor.Metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den satışa çıkan proje içinşirket bünyesinde bu güne kadar işyeri satışlarında görülmemiş avantajlar sunuluyor. Özellikle 60 ay vade farksız ödeme planı, alıcıların yükselen banka kredi oranlarından etkilenmeden, uzun vadede kira öder gibi iş yeri sahibi olmalarını sağlıyor.

İstanbul'un sanayisinin en değerli lokasyonu

Tekstil, ayakkabı, mobilya, plastik sanayi, otomotiv, matbaa, makine imalatı gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için tasarlanan İş Modern, İstanbul'daki en değerli sanayi bölgelerinden İkitelli'de yer alıyor. Bölge'nin gelişim aksı olarak kabul edilen Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde ve Masko'nun yanı başında bulunan İş Modern projesi, ticari değeri çok yüksek olan lokasyonuyla dikkat çekiyor. İmalat sonrası ya da aktarma amaçlı lojistik faaliyetlerinin sorunsuz çözümü için geliştirilmiş emsalsiz bina yapısı ve tüm ana ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken İş Modern projesi, ticaret bölgesiyle şehir merkezi arasındaki ürün akışının maksimum verimde sağlanacağı bir noktada bulunuyor. 

365 gün 24 saat güvenli bir iş merkezi

İş Modern'in her köşesi, güvenlik merkezi tarafından 24 saat kameralarla denetleniyor. Profesyonel site yönetimi hizmeti, projeyi geliştiren ve yönetimini üstlenen Sinpaş'ın iştirakleri tarafından verilecek olan İş Modern, 365 gün 24 saat güvenlik hizmeti, çevre bakımı ve hayatı kolaylaştıran hizmetler sunuyor.

Proje Künyesi

Proje ismi:                             İş Modern Ticaret Merkezi

Firma:                                     Sinpaş Yapı

Konum:                                  İkitelli Organize Sanayi Bölgesi

Arsa alanı:                             63 bin metrekare
İnşaat başlama tarihi:           Aralık 2010
1. Etap Teslim tarihi:            Mayıs 2012

2. Etap Teslim Tarihi:            Mart  2013

Bağımsız bölüm sayısı:          6 bağımsız bölüm
Metrekare birim fiyatı:         2 bin TL

Yorum Yaz