maritbet girişmaritbet
Kınaş Prestij evlerinde 92 bin TL’ye

Kınaş Prestij evlerinde 92 bin TL’ye

Kınaş İnşaat tarafından Kayseri Talas’ta yapılan Kınaş Prestij projesinde 92 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor

Kınaş İnşaat tarafından Kayseri Talas'ta yapılan Kınaş Prestij projesinde tenis kortundan havuza, futbol sahasından seyir terasına kadar İstanbul'da benzerlerini görmeye alıştığınız ama Kayseri'de hepsini bir arada bulamayacağınız sosyal imkanlar bulunuyor.

3 yıl sonra teslim edilecek Kınaş Prestij'de satışlar kısa süre önce başladı. Fiyatların makul seviyelerde olduğu Kınaş Prestij'de 92 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toplamda 6 blok,188 daire ve 18 mağazadan oluşan projede 126 m2 ve 142 m2'lik (2,5+1) daireler,
169 m2'lik (3+1) daireler  ve 192 m2 lik (4+1) olmak üzere dört  farklı tip daire seçeneği sunuluyor.

Kınaş İnşaat, Kınaş Prestij projesinde 2 yıl boyunca ücretsiz satış sonrası hizmeti verecek. Ayrıca müşterilerine bir yıllık konut sigortası da hediye edecek. 40 milyon liralık Kınaş Prestij'de fiyatlar 92 bin lira ile 206 bin lira arasında değişiyor. Kınaş Prestij'de yüzde 10 peşinat ve 60 ay taksit ile vade farksız taksit uygulanıyor. Kınaş Prestij Kayseri'de  bankalardan yüzde 0.10' dan başlayan faiz oranları ile 120 aya varan vadelerle konut satılıyor.

Ayrıntılara odaklanan farklı bir bakış açısı...

Geniş bir sosyal alan içerisinde;kıyı iklimlerinin ferahlığını yaşatacak suni  gölü, üzerinde  birkaç  dakika  durduğunuzda size çok farklı duygular yaşatabilecek nostaljik ahşap köprüleri, yine üzerinde durup etrafı seyretmek  isteyeceğiniz  küçük adası ile eşsiz bir manzarayı daire sahiplerine hediye ediyoruz. Ayrıca hayatımızda  çok  önemli  bir yere  sahip olan  spor etkinliğini sürdürebilmesi için basketbol sahaları, mini futbol sahası, tenis  kortu, çocuk  oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş  ve koşu parkurları da  Prestij  projesinin  hayatımıza  kattığı artılar arasında yer  alıyor. Bütün bu artılar bir süre sonra hayatınızın vazgeçilmezleri haline geliyor.

 

Kınaş Prestij İletişim bilgileri

Web: http://www.kinas.com.tr/

E-posta:[email protected]

Tel: 0 352 231 18 18

  • Etiketler:

Yorum Yaz