maritbet girişmaritbet
'Keten Ihlamur' şehrin tam kalbinde…

'Keten Ihlamur' şehrin tam kalbinde…

“Yeni Nişantaşı’nın mimarı” anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat A.Ş’nin yaptığı son projelerden birisi olan KETEN IHLAMUR’da yaşam başlıyor

 “Yeni Nişantaşı'nın mimarı” anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat A.Ş'nin yaptığı son projelerden birisi olan KETEN IHLAMUR'da yaşam başlıyor.

Etiler, Taksim, Cihangir gibi şehrin önemli merkezlerinde de projeler geliştiren Keten İnşaat A.Ş, yeni birçok binanın mimarı olmaya devam ediyor. Mimari  ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendiren Keten İnşaat A.Ş'nin yeni projesi olan KETEN IHLAMUR, Beşiktaş'ta en dikkat çeken projelerden bir tanesi olarak yükseliyor.

“Hayatın ve Şehrin Tam Kalbi'nde” kavramıyla hayata geçirilen Keten Ihlamur projesi, yaşam anlayışı olarak Beşiktaş'ın en merkezi noktalarından Dikilitaş'ın Emirhan Caddesi'nde yer alıyor. Keten Ihlamur, Keten İnşaat'ın Nişantaşı, Şişli, Etiler gibi özgün kimliklere sahip semtlerde ürettiği diğer projeler gibi kent kültürünü ve semt kişiliğini yansıtan, hem yatırım değeri taşıyan, hem de çevresine değer katan bir proje…

İstanbul'un en güzel semtlerinden birisi olan Ihlamur'da oturma ayrıcalığının yanısıra, şehrin merkezinin de tadını çıkaracaksınız. Son derece lüks malzemeler ve depreme dayanıklı olarak yapılmış dairelerin iç detayları ise son derece özenle seçilmiş kaliteli malzemelerden oluşuyor. Keten Ihlamur projesine yatırım yapanlar iç mimaride kişiye özel değişiklikler de  isteyebilecekler.

Şehir hayatının tüm konforunu ve güzelliğini sunan Keten Ihlamur projesinde, normal dairelerin yanısıra hem bahçe dubleksleri, hem de çatı dubleksleri bulunuyor. Geniş teraslarında ışıltılı şehir manzarası eşliğinde keyif yapabileceğiniz ferah çatı dubleksleri brut 250 m2 olup, bahçe keyfi yapabileceğiniz bahçe dubleksleri ise brüt 210 m2 ile 190 m2. Normal kat dairelerinde ise alanlar brut 80 m2 ile 130 m2 arasında değişiyor. Ortak havuz kullanım hakkına sahip olan dairelerin ayrıca çocuk oyun alanı, spor alanı, profesyonel yönetim  ve otoparkı da bulunuyor.

İstanbul'un en seçkin semtlerinden birinsinde ev sahibi olma ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız Keten İnşaat A.Ş'yi aramanız yeterli.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ferhat Keten, yeni projelerini mikrofonumuza aktardı
  • 03.12.2014 10:20

Ferhat Keten, yeni projelerini mikrofonumuza aktardı

Keten İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, editörümüz Uğurcan Tokay' ...

Keten İnşaat yeni projelerini görücüye çıkardı!
  • 18.09.2013 17:18

Keten İnşaat yeni projelerini görücüye çıkardı!

Keten İnşaat basın toplantısında Ferhat Keten şirketin yeni projelerini tanıttı. ...

Keten Grup'tan Kerem Görsev Trio & Ernie Watts konseri!
  • 28.04.2015 16:20

Keten Grup'tan Kerem Görsev Trio & Ernie Watts konseri!

Keten Grup, 20 Mayıs 2015 tarihinde Kerem Görsev Trio & Ernie Watts'ın birlikte ...

Ferhat Keten, canlı yayınımıza konuk oldu
  • 01.12.2014 13:19

Ferhat Keten, canlı yayınımıza konuk oldu

Keten İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, canlı yayınımıza konuk ol ...

Ferhat Keten ‘Yıllardır kentsel dönüşüm yapıyoruz’
  • 09.07.2014 17:25

Ferhat Keten ‘Yıllardır kentsel dönüşüm yapıyoruz’

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, ekibimize özel açıklamalarda b ...