maritbet girişmaritbet
Kentli ve rafine bir proje: Elysium Art Şişli!

Kentli ve rafine bir proje: Elysium Art Şişli!

İstanbul’un merkezinde şehir hayatı için projeler üreten Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli’de iyi bir satış grafiği yakaladı.

İstanbul'un merkezinde şehir hayatı için projeler üreten Ofton İnşaat, bu yıl lansmana çıkardığı Elysium Art Şişli'de son derece iyi bir satış grafiği yakaladı. Yoğun bir çalışma temposunun içinde olan Ofton İnşaat, başarılı projeleri ile Şişli'yi üs edindi. Taksim'e kadar uzanan merkezi aksta otellerle birlikte birçok proje geliştiren firmayı ve Elysium Art Şişli'yi Satış ve Pazarlama Müdürü Suzan Arar ile konuştuk.

Ulaşımı merkezi, tünellerin üzerinde

“Otoban çıkışlarına yakınlığı ile dikkat çeken Elysium Art Şişli'den her iki havalimanına ulaşmak çok kolay” diyen Arar, yabancı sirkülasyonunun hızlı olacağı bir gelecekten söz etti. Bölgenin çekim merkezi olduğunu söyleyen Arar,” Bomonti konferans turizmi için belirlenen bir bölge olması, değerini tetikledi. Bu zamana kadar bira fabrikası ile tanınmasına rağmen Doğuş Grubu'nun orasını restore ederek sanat ve kültür merkezi haline getirmesi de bir başka gelişme oldu” dedi. 

Geliştirdikleri Elysium Art Şişli'nin bölge gerçekleri ve ihtiyaçları ile uyuşmasına dikkat ettiklerini belirten Arar, “Proje ile kültür merkezi ve otelin yakınlarına A Plus yaşam kurguluyoruz. Rezidans ile birlikte otel işletmesine de sahip olması planlanan projenin her katı 1+1'den oluşan 8 üniteye yer verilecek. Yüksek kira getirisi elde edilecek ve merkezi bir noktada her şeyi düşünülen bir proje olacak. Ofton İnşaat'ın Elysium markası konseptindeki Elysium Art Şişli yerli ve yabancı birçok yatırımcının dikkatini çekti” dedi.

Herkes kendini buluyor

Projelendirme aşamasında ihtiyaçları gözettiklerini altını çizen Arar, “2016 eylülde teslim edeceğimiz proje 26 katta yükselecek. Altında küçük bir alış veriş merkezi yer alacak. 1+1'lerden oluşan projedeki üniteler birleştirilerek daha büyük mekanlar elde edilebilecek. Özellikle iş yerine de yakın olmak isteyen, şehrin merkezini tercih eden, ulaşıma zaman ayırmak istemeyenlerin tercihi oldu” diye konuştu.

Kongre turizmi ile birlikte yabancı oturumcuların akın ettiğine dikkat çeken Arar, “Uluslararası yatırımcılar veya İstanbul'da ikametinin olmasını isteyen iş adamları 2. ev olarak alım yaptı. Ayrıca kullanmadığı zamanlarda para kazanmak isteyenlerin beklentilerine de cevap verecek. Bölgede yer alan diğer projelerimizdeki bütün kiralık verileri incelediğimizde en küçük 60 metrekarelik daireler aylık 3 bin 500 liraya kiralanıyor. Elysium Art Şişli daha üst segmentte. Aylık getirisinin 4 bin lira civarında olmasını ön görüyoruz. Günlük kiralama sistemlerine de uygun. Zaman zaman bundan yüksek getiriler elde edilebilir. Kongre turizmi de bu tür dairelere olan ihtiyacı tetikleyecek” şeklinde konuştu.

Hüseyin Belibağlı/emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!
  • 10.12.2016 09:45

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!

Elysium Soul Beyoğlu, iki blokta 225 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+0, 1+ ...

Suzan Arar, Ofton İnşaat projelerini Emlak Fuarı 2016'da anlattı!
  • 17.11.2016 16:28

Suzan Arar, Ofton İnşaat projelerini Emlak Fuarı 2016'da anlattı!

Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar, Emlak Fuarı 2016'da şir ...

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"
  • 03.08.2016 13:25

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Türkiye ekonomisine ...

'Gayrimenkul talebi bekler, yok olmaz'
  • 05.11.2015 11:56

'Gayrimenkul talebi bekler, yok olmaz'

Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar, CNR Emlak Fuarı'nda gay ...