maritbet girişmaritbet
Kartall MESA'da taksitler 1.750 TL'den başlıyor!

Kartall MESA'da taksitler 1.750 TL'den başlıyor!

MESA kalitesi ve güvencesini Kartal’a taşıyan proje Kartall MESA, düzenlediği kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor.

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Kartall MESA projesi, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor. İstanbul'un yükselen cazibe merkezi Kartal'da, metronun ve E-5'in hemen yanı başında, benzersiz tasarımı ve eşsiz nitelikleri ile yükselen Kartall MESA'da, hayatı MESA kalite ve güvencesiyle yaşamak artık çok daha kolay. 

Peşin ödemelerde, %15'lik çok özel indirim

Düzenlenen kampanyada, projedeki sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için; peşin ve taksitli ödeme seçenekleri ile birbirinden cazip ödeme alternatifleri bulunuyor. Kampanyanın peşin ödeme seçeneğinde 2+1 evler %15 oranındaki özel bir indirim ile 357.000 TL'den başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor. 

Bir MESA konutuna kira öder gibi sahip olma fırsatı 

Kartall MESA'da ayrrıca sadece %30 oranında peşinatla hemen oturuma hazır bir eve; 24 aylık sabit taksitler, 1 ve 2 yıl sonra ödenecek %30'luk ara ödemelerle sahip olmak da mümkün.

Kartall MESA

Ayrıca; MESA bünyesinde oluşturulan özel ödeme planı ile; 1.750 TL'den başlayan, 24 ay vade farksız taksitlerle yapılandırılan Kartall MESA'da ev sahibi olma fırsatı da sunuluyor.

Hem yaşam, hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor

Benzersiz konumu, eşsiz manzarası ve geleneksel MESA kalitesinin yanı sıra Kartall MESA, fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları ile; yaşam için olduğu kadar yatırımcılar için de çok cazip bir fırsat olarak öne çıkıyor. Yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile proje, özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Pencerelerinde Marmara Denizi, Adalar ve panoramik kent manzarası

MESA'nın geleneksel kalitesi ve yüksek standartlarını bölgeye taşıyan proje, konforlu ve çağdaş yaşam alanları sunuyor. Kartall MESA'nın pencerelerine yansıyan Marmara Denizi, Adalar ve panoramik kent manzarası, günün tüm yorgunluğunu alıyor, evin her metrekaresinde eşsiz bir keyif sunuyor. 

Sosyal ve çalışma hayatın tam ortasında özgün ve özel yaşam alanları

Anadolu Yakası'nın en önemli arterleri E-5 ve Kadıköy – Kartal metro hattının yanı başında yükselen Kartall MESA, tüm ulaşım noktalarının tam ortasında, özgün ve özel yaşam olanakları sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Feribot, Vapur ve Deniz Otobüsü iskeleleri, hastaneler, okullar, alışveriş ve iş merkezleri sadece birkaç dakika uzaklıkta.

Mimarisi kartal kanatlarından esinlenildi

Mimarisi kartal kanatlarından esinlenerek şekillenen proje, 31 katlı tek bloktan oluşuyor. 10 farklı tipte toplam 304 konuttan oluşan Kartall MESA'da, toplam 10.205 m²'lik proje arazinin 9.230 m²'lik bölümü ise gerçekleştirilen eşsiz peyzajla, yeşil alan olarak ayrıldı. 

Hayatı mükemmelleştirecek her detay düşünüldü 

Açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, spor salonu, kapalı otoparkları ile Kartall MESA, mükemmel hayata dair tüm ihtiyaçları karşılayan çağdaş yaşam olanaklarını tek bir çatı altında sunuyor. Ekolojik unsurların ön planda tutulduğu projede, teknolojik alt yapının yanı sıra güvenlik sistemleri de en üst seviyede yer alıyor.

Mutlu yaşam her yönü ile güvence altında

Depreme dayanıklı olarak tasarlanmış betonarme yapısı ile Kartall MESA'da hayatlar güvence altında. Mutlu ve huzurlu bir yaşam için, CCTV kamera sistemi ve görüntülü intercom ile güvenlik 7/24 en üst seviyede tutuldu. Projede yangın güvenliği için de (Yangın merdiveni, duman egzosu, itfaiye asansörü, yangın algılama ve sprinkler söndürme sistemi gibi) tüm önlemler alındı. 

Yorum Yaz