maritbet girişmaritbet
Kartal’ın Adalar Manzarası nisanda değişiyor

Kartal’ın Adalar Manzarası nisanda değişiyor

Kartal’ın marka değerine 300 milyon dolarlık katkıda bulunan Manzara Adalar’da satıştaki dairelerin yüzde 30’u yeni sahiplerini buldu.

İstanbul'un gerdanlığı Prens Adaları manzaralı daireleriyle dikkat çeken ve butik AVM konsepti uygulanan Manzara Adalar'da inşaata start verildi. Planlanan yatırım değeri yaklaşık 300 milyon ABD doları olan projenin yapımını 441.6 milyon liraya Ant Yapı üstlendi. 2018 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedeflenen Manzara Adalar'da satışa çıkan kısmının yüzde 30'u alıcı buldu. Kartal'da geliştirilen proje üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Projede cadde mağazacılığı ön plana çıkarken bölgede yaşayan nüfusun günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak yiyecek- içecek ağırlıklı ticari üniteler dikkat çekiyor.

Çağdaş kentler kuruyor

Projeyle ilgili düşüncelerini açıklayan İş GYOGenel MüdürüTurgay Tanes, çağdaş insana ve çağdaş kentlere yakışan mekânlar oluşturma misyonuyla hareket ettiklerine dikkat çekti. Manzara Adalar'ın tam da bu konsepte uygun olduğunu vugulayan Tanes, “İş GYO, her yeni projede iş yapış biçimi, organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim anlayışıyla portföy büyüklüğünü istikrarlı bir şekilde yıllar itibarıyla artırmayı hedefliyor. Bugün ise her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış, şehir hayatının kalbinde huzur vadeden, Manzara Adalar projemizi gururla sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin yer aldığı Kartal ilçesi, 3. köprünün yanı sıra metro projesi ile birlikte son dönemlerde öne çıkan bir bölge olmuştur. Marmaray'ın tamamlanmasıyla birlikte bölge, Avrupa yakasıyla daha entegre hale gelmiştir. Kartal, İstanbul genelinde yatırım yapılabilecek, gelecek vaadeden ilçeler arasında gösterilmektedir” şeklinde konuştu.

Taksitler 1,639 liradan başlıyor

Geniş daireleri ve zengin sosyal donatıları olan Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim oranının yanı sıra, 1.639 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Projede peşinat olarak yüzde 1 ödenirken 36 ay faizsiz vade seçeneği de yer alıyor.

Projede yer alan toplam 975 konut, stüdyodan 5+1'e kadar değişen ihtiyaçlara cevap veriyor. Konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan proje, yine bu anlamda da farklı ihtiyaç ve beklentileri karşılıyor. Toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projenini arsa alanı da yaklaşık 100 bin metrekare.

Ulaşımı kara ve denizin tam ortasında 

Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 15 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, FSM Köprüsü'ne 25 dakika mesafedeki konumlanıyor. İlçedeki hastane, adliye, tren istasyonu ve metro durağı gibi kritik noktalara olan yakınlığı ile dikkat çeken proje; Sabiha Gökçen havalimanına sadece 19 km uzakta.  

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?
  • 26.08.2022 11:54

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?

İş GYO, güncel kredi notuyla ilgili açıklamada bulundu. ...

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!
  • 23.08.2022 09:26

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Beşkitaş Dikilitaş'taki binasını yeni proje h ...

Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'nde ESD'ye konuştu!
  • 10.05.2017 16:36

Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'nde ESD'ye konuştu!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 2. Kartal Zirvesi'nde emlaktasondakika.com'a ö ...

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!
  • 04.03.2017 15:20

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!

İş GYO'nn Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ın satış ofisi 10 gün gibi kısa bir ...

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!
  • 02.03.2017 09:10

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!

İŞ GYO tarafından Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinin '3+1 diye aldı ...

Turgay Tanes 'İstanbul dışında da gayrimenkul konuşulmalı'
  • 13.05.2015 14:52

Turgay Tanes 'İstanbul dışında da gayrimenkul konuşulmalı'

GYODER'in düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Tanes 'Balıkesir, bu s ...