maritbet girişmaritbet
Kartal Hukukçular Towers’ta 350 bin liraya!

Kartal Hukukçular Towers’ta 350 bin liraya!

İstanbul Kartal’da yapılan Hukukçular Towers, 208 home ofis ve 30 mağazadan oluşuyor. Hukukçular Towers Kartal’da fiyatlar 350 bin liradan başlıyor

 

 
Kılıçoğlu Group ve Delta Yapı tarafından İstanbul Kartal'da yapılan Hukukçular Towers Kartal, 2 blok üzerinde, 20 katlı, 208 home ofis ve 30 mağazadan oluşuyor. Hukukçular Towers Kartal'da, 75 metrekareden ile 550 metrekareye arasında değişik büyüklük ve tiplerde rezidans hizmetlerinin de verileceği home ofisler bulunacak.

Kartal Hukukçular Towers projesinde 75, 80, 145 ve 290 metrekarelik 4 tipte home ofisler bulunurken, Hukukçular Towers'ta fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Hukukçular Towers projesi İstanbul Kartal'da yapımı süren Avrupa'nın en büyük adalet sarayına 50 metre uzaklıkta bulunuyor.

İkiz kulelerden oluşan Hukukçular Towers, özellikle hukukçulara yönelik olarak tasarlanan home ofisler “Adalet yerini buldu!” sloganıyla satışa sunuluyor.

Home ofis olarak tasarlanan Hukukçular Towers Kartal'da, yapımı tamamlanınca adliye sarayının yaratacağı günlük trafik düşünülerek, her home ofis için kapalı otopark alanı da ayrılmış.

 

Hukukçular Towers iletişim bilgileri
Web:
www.kilicogludelta.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 370 0 400
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz