maritbet girişmaritbet
Kanal İstanbul’a yakın markalı konut projeleri!

Kanal İstanbul’a yakın markalı konut projeleri!

Kanal İstanbul güzergahına yatırım yapmayı düşünenler için Kanal İstanbul’a yakın konut projelerini derledik…

İstanbul ulaşım, kentsel dönüşüm ve mega projeler ile konut yatırımcıları tarafından her geçen gün önemi artan bir şehir haline geliyor. Özellikle Kanal İstanbul gibi bir mega projenin gayrimenkul sektörüne ve çevresinde bulunan gayrimenkul projelerine değer katması kaçınılmaz.

Mega projelerin zirvesine oturan Kanal İstanbul'un güzergahının açıklanması ile gözler bölgede inşa edilen konut projelerine çevrildi. Küçükçekmece, Ispartakule, Kayaşehir ve Hoşdere'de yer alan projelerin Kanal İstanbul'un güzergahının kesinleşmesiyle değerine değer katması bekleniyor.

İşte Kanal İstanbul güzergahında yer alan konut projeleri;

Avrupark Hayat

Avrupark Hayat, İstanbul'un modern yüzü Hadımköy-Hoşdere yolunda yükseliyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Hayat yaklaşık 700 milyon liralık yatırım değeriyle inşa ediliyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunan projede fiyatlar 231 bin lira ile 726 bin lira arasında değişiyor. 

TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan Avrupark Hayat; 3.Havalimanı'na 30, Kanal İstanbul'a 3,5, planlanan metro hattına 3,5 ve banliyö tren hattına 1,2 kilometre mesafede konumlanıyor.

Bizim Evler 7 

Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule semtinde, Kanal İstanbul'un yanı başında yükselen Bizim Evler 7 projesi İhlas Yapı imzası taşıyor. 532 konut ve 48 ticari üniteden meydana gelen projede konut fiyatları 505 bin lira ile 1 milyon 170 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Hemen teslim olarak satışı devam eden projede 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulmak mümkün.

Ebruli Ispartakule

Kanal İstanbul güzergahına yakınlığıyla dikkat çeken proje Ispartakule metrosu ve TEM'e de yakın konumda yer alıyor. İstanbul'un merkez bölgelerinden biri olan Avcılar'da inşası devam eden proje Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Yaklaşık 41 bin 168 arsa alanı üzerinde 724 konut ve 52 dükkandan meydana gelecek şekilde tasarlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar konut tipleri yer alıyor.

Aralık 2021'de teslim edilmesi planlanan Ebruli Ispartakule'nin konut fiyatları 446 bin liradan başlıyor.

Kuzey Yakası

Emlak Konut GYO tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Yakası, Kanal İstanbul'a yürüme mesafesi kadar yakın konumda bulunuyor. Yatay mimari konseptiyle inşa edilen proje yaklaşık 350 dönüm arazi üzerinde  ofis, otel, spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, hayvanat bahçesi ve şehir parkı bulunuyor.
Aralık 2020'de tamamlanması hedeflenen projede fiyatlar 316 bin liradan başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri

Emlak Konut GYO'nun Kanal İstanbul çevresindeki projelerinden bir olan Ispartakule Evleri 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 1.849 adet konut ile 33 adet ticari üniteyi bünyesinde barındıran Ispartakule Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut tiplerine yer verildi. Projede konut fiyatları 248 bin liradan başlıyor.

Esra Karaşin/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum "Kanal İstanbul projesi iptal edilmedi"
  • 27.08.2022 13:45

Bakan Kurum "Kanal İstanbul projesi iptal edilmedi"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstan ...

Emlak Konut'un Ebruli Ispartakule'deki hasılatı 208 milyonu aştı!
  • 20.04.2022 09:21

Emlak Konut'un Ebruli Ispartakule'deki hasılatı 208 milyonu aştı!

Ispartakule konut projeleri arasında en fazla ilgi görenler arasında yer alan Eb ...