maritbet girişmaritbet
Kale Center Çanakkale'de projeye özel hastane!

Kale Center Çanakkale'de projeye özel hastane!

İnşaat sektörünün gelişmesiyle birlikte tam donanımlı yapılar da daire sahibi olmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

Yüzme havuzlu, kapalı otoparklı, hamam ve saunalı hatta cep sinemalı projeler hepimizin hayallerini süslüyor. Bu sefer Çanakkale'de bir inşaat firması öyle bir şey yaptı ki; okuyunca çok şaşıracaksınız. 

Gelişen çağa ayak uyduran inşaat firmaları, satışa sundukları projelerde, konut sahiplerinin rahat edebilmeleri için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Tam donanımlı projelerine bir yenisini daha ekleyen Karakaya Group, 5 bloktan oluşan Kale Center projesine bir de özel hastane ekleyerek yapılmayanı yapmayı başardı.

kale center çanakkale
 
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Karakaya Group Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Karakaya; "yapmış olduğumuz bu projede konut sahiplerinin faydalanabileceği her türlü imkanı sunduk, açık-kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna ve fitness salonları, VIP hizmet, özel güvenlik bunlardan sadece bir kaçı... Bütün bu donanımlara ek olarak da; 6. Bloğumuzu özel hastane olarak tasarlayarak hem site sakinlerine, hem de Çanakkale Halkına hizmete açmayı planlıyoruz. Böylece artık Çanakkale'nin sadece bir tane özel hastanesi olmayacak" dedi. 

5 bloklu projenin 6. bloğunda yer alacak özel hastanenin eski şehir mezarlığı karşısında kalacağını, Çanakkale de hizmet veren tek özel hastanenin kentin kapasitesine yetmediğini belirten Karakaya Group satış sorumlusu Arzu Hanım, konuyla ilgili projemiz 8,5 dönüm üzerine kuruldu, 5 bloğu konut, 1 bloğu da hastane olarak hizmet verecek. Dairelerimizde her şey son sistem 1. Kalite olarak dizayn edildi. Tam donanımlı olması ve şehre yakın olmasından dolayı tercih edilir projeler arasında yer alıyor. Satışlarımızda sona yaklaştık elimizdeki son daireler için konut sahibi olmak isteyenleri örnek dairemizi görmeye bekliyoruz dedi. 

Dev projenin örnek dairesinde kullanılan malzemelerin kalitesi, ergonomik yapısı, fonksiyonel ürünlerin verdiği konfor ise gözlerden kaçmayan diğer detaylar arasında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Center Çanakkale'de projeye özel hastane!
  • 22.09.2015 10:43

Kale Center Çanakkale'de projeye özel hastane!

İnşaat sektörünün gelişmesiyle birlikte tam donanımlı yapılar da daire sahibi ol ...