maritbet girişmaritbet
İstmarina'dan ev alana, Cote D’Azur tatili hediye!

İstmarina'dan ev alana, Cote D’Azur tatili hediye!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor.

Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs'a kadar İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek. İstMarina'ya yatırım yapanlar Fransa'nın güney kıyılarında unutulmaz bir tatil kazanacak.

DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina'dan Mayıs ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız rüya gibi bir tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur kampanyası kapsamında, Mayıs ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanları aşkın ve romantizmin merkezinde muhteşem bir tatil bekliyor. 

istmarina

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “International Property Awards tarafından ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen İstMarina'da elde ettikleri satış başarısı nedeniyle misafirlerine teşekkür etmek istediklerini belirtti. Ziya Yılmaz: “İstMarina 2014 yılında, gelir kaleminde en fazla satışı gerçekleştirerek bizi gururlandırdı. 2015'de ise bu ilgi artarak devam ediyor. Bizde bu ilgiye karşılık vermek maksadıyla müşterilerimizin mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Satış ofisimizde pek çok aktivite organize ederek misafirlerimize keyifli zamanlar yaşatıyoruz. Örneğin anneler gününde satış ofisimizde Işın Karaca müşterilerimize nefis bir konser verdi.” dedi. Yılmaz: Yaklaşan seçim ve yaz tatilinden önce pazarın oldukça hareketli olduğunu” sözlerine ekledi. 

İstMarina Çevresindeki Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İstMarina, ülkenin tanıtımı dışında bölgeye de katma değer sağlıyor. İstMarina'ya 2 adet, 30 milyon TL değerinde köprü yaptık. Tren yolu ve sahil yolu üzerinden geçen köprülerin toplam uzunluğu 380 metre olup E5 ve E6'yı sahil yoluna bağlandı. Ayrıca köprüleri kavşakla tamamladık” diye konuştu.

Aynı Başarıyı Pendik'te de sürdüreceğiz

Pendik'te, 220 bin metrekare alanda içinde otel, rezidans, konut ve ofis olan, 3 bin ünitelik bir projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Ziya Yılmaz, İstMarina'da elde ettikleri başarıyı Pendik'te de sürdüreceklerini söyledi. 

Ziya Yılmaz, “Son yıllarda Pendik hayli gelişti. Burada TOKİ'nin yatırımları var, Emlak Konut GYO'nun arsaları var. İzmir Otobanıyla Anadolu'ya bağlanıyor. Yatırım açısından avantaj vadeden bir bölge. Yakın gelecekte rakamlar yükselebilir ve dairelerin metrekare fiyatları 10 bin TL'yi görebilir” dedi.

Pendik'teki arazinin lokasyon açısından çok önemli olduğunu ifade eden Ziya Yılmaz, “İstanbul'un merkezinde, denize yürüme mesafesinde böyle büyük yüzölçümlü bir arazi daha yok. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın etrafını, Florya'nın 8-10 yıl önceki eski haline benzetiyorum. Sırtını havalimanına dayamış, önünde deniz olan çok kıymetli bir lokasyon. Oraya küçük bir şehir kurmak istiyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstmarina AVM'de nostaljik araçlarla özel etkinlik!
  • 31.08.2022 09:58

İstmarina AVM'de nostaljik araçlarla özel etkinlik!

Ekstrem sporlar ve 4x4 dünyasın temsilcilerinden Off-Road araçları ve klasik oto ...

Ziya Yılmaz'dan ekibimize sektör değerlendirmesi!
  • 25.09.2014 17:59

Ziya Yılmaz'dan ekibimize sektör değerlendirmesi!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Cityscape Global 2014 Fuarı'nda eml ...

Murat Kurum, Dubai'da flaş açıklamalarda bulundu
  • 21.09.2014 16:30

Murat Kurum, Dubai'da flaş açıklamalarda bulundu

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı'nda ...

İstMarina AVM’de Off-Road tutkunları buluşacak!
  • 14.10.2020 14:48

İstMarina AVM’de Off-Road tutkunları buluşacak!

Türkiye’de Motorsporları fotoğraf sergisi, 16 – 17 ve 18 Ekim’de İstMarina AVM’d ...

Merve Boluğur'un AVM turu
  • 25.09.2020 10:34

Merve Boluğur'un AVM turu

Merve Boluğur, önceki gün Zorlu AVM' de arkadaşlarıyla buluştu. ...

İstmarina'da Günsan Elektrik ürünleri tercih edildi
  • 05.04.2017 12:37

İstmarina'da Günsan Elektrik ürünleri tercih edildi

Günsan Elektrik ile aydınlanacak olan İstmarina'da 1502 daire ve 258 ticari alan ...