maritbet girişmaritbet
İstmarina'da Ramazan bereketi!

İstmarina'da Ramazan bereketi!

Dap Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina'da Ramazan ayında ev alanlar tatil çekilişine katılıyor.

DAP Yapı, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, Ramazan ayı boyunca
İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek. İstMarina'ya yatırım yapanlar Fransa'nın güney kıyılarında unutulmaz bir tatil kazanacak.

DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina'dan Ramazan ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız rüya gibi bir tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D'Azur kampanyası kapsamında, Ramazan ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanları aşkın ve romantizmin merkezinde muhteşem bir tatil bekliyor. 

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Seçim sonrasında pazarın oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. İstMarina'da 1463 ünitenin yüzde 86'sını satmış durumdayız; başka bir deyişle 1260 dairemiz alıcısıyla buluştu. Gelen talebi dikkati alarak  Cote d'Azur kampanyasını Ramazan Ayına özel uzatmayı uygun bulduk. Böylece müşterilerimize yaz tatili de armağan edeceğiz. International Property Awards tarafından ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen ve 2014 yılında, gelir kaleminde en fazla satışı gerçekleştiren İstMarina'ya  ilgi artarak devam ediyor. Bizde bu ilgiye karşılık vermek maksadıyla müşterilerimizin mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. “ dedi. 

İstMarina Çevresindeki Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İstMarina, ülkenin tanıtımı dışında bölgeye de katma değer sağlıyor. İstMarina'ya 2 adet, 30 milyon TL değerinde köprü yaptık. Tren yolu ve sahil yolu üzerinden geçen köprülerin toplam uzunluğu 380 metre olup E5 ve E6'yı sahil yoluna bağlandı. Ayrıca köprüleri kavşakla tamamladık” diye konuştu.

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina Ramazan ayı kampanyası ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor. Maltepe, Kartal ve Pendik hattında geliştirdiği projelerle yatırımcılarına yüksek prim sağlayan DAP Yapı, avantajlı fiyatları ve muhteşem tatil armağanıyla konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstmarina Özel Eğitim Tesisi ihalesinde satış olmadı
  • 23.12.2015 12:54

İstmarina Özel Eğitim Tesisi ihalesinde satış olmadı

İstmarina Özel Eğitim Tesisi ihalesi ile Nidakule Ataşehir projesinin ihalesinin ...

İstmarina'da Ramazan bereketi!
  • 03.07.2015 10:51

İstmarina'da Ramazan bereketi!

Dap Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina'da Ramazan ayında ev alanlar tatil çe ...

İstmarina karma projesi güncel fiyatları!
  • 27.07.2014 10:24

İstmarina karma projesi güncel fiyatları!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina'da fiyatlar 305 bin liradan ...