maritbet girişmaritbet
İşte mayısta satışa çıkan projeler!

İşte mayısta satışa çıkan projeler!

Gayrimenkul sektörü hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle sezonu geç açtı. Mayıs ayıyla sektörde kıpır kıpır günler yaşanıyor. Mayısla birlikte iyice hareketlenen gayrimenkul sektöründe, şirketlerbirbiri ardına projelerini satışa sunuyor. Yeni projelerde konut ve ofis ön plana çıkıyor

Gayrimenkul sektörü baharın ilk aylarında en hareketli dönemini yaşar. İnşaat şirketleri uzun süren çalışmalar sonucunda ortaya çıkan projelerini gün yüzüne çıkartmak ve ev sahibi olma hayali kuranların beğenisine sunmak için mart ayından itibaren harekte geçerler. Ancak bu yıl baharın geç gelmesi ve hava sıcaklıklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle projelerin görücüye çıkması da biraz gecikerek Nisan ayı sonuna, mayıs başına kaydı. Nisan sonunda hareketlenen gayrimenkulsektörü, mayısta kıpır kıpır günler yaşıyor. Hatırlanacaktır, nisan sonunda Torunlar GYO Ali Samiyen Stadı yerine yapacağı proje ile Mall of İstanbul projesini, Astay Gayrimenkul Avcılar Apertlments projesini, Dap Yapı Maltepe'de Burgu Kule projesini, Ege Yapı'da Bağcılar'da inşa edeceği milyarlık projeyi tanıtmış ve satışa sunmuştu. Mayıs başında ise birbiri ardına satışa sunulan projeler arasında Rings İstanbul, Dumankaya Panorama, Nevbahar Botanik, Avcılar Park, Ofisim İstanbul ve Fuaye Süreyyapaşa projeleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde de Varyap, Sur Yapı ve Ar Şirketler Grubu yeni projelerinisatışa sunacak.

RİNGS İSTANBUL/Selin Yapı

Daire fiyatına villa konforu
Selçuklu Holding, yarım asırlık sanayi ve ilaç tecrübesini Selin Yapı ile konutsektörüne taşıyor. Selin Yapı, İstanbul Sancaktepe'de kendi arazisi üzerinde Rings İstanbul projesine başlıyor. 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı projeuluslararası başarılara imza atmış ödüllüYüksekMimarHakan Kıran'ın imzasını taşıyor. 230.000 metrekarelik alana sahip projenin 1. etabının teslimi 2013'ün Mayıs ayında gerçekleşecek. Rings İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 160 bin liradan, 2+1'ler 280 bin TL ve 3+1'ler de 315 bin liradan başlıyor. Daireler metrekaresi 2 bin ile 3 bin lira arasında satılıyor. İlk etabı Siesta, Fiesta ve Vista bölümlerinden oluşan proje toplam 3 etap halinde inşa edilecek. Fista, ‘da Rings İstanbul AVM ile 93 rezidans daşire bulunurken, Siesta'da 6,7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta 441 daire, Vista'da ise 5 katlı 3 blokta 58 daire yer alacak.

Proje alanının yüzde 75'i yeşile ayrıldı
Kat bahçeleri ile site sakinleri kendilerineözel alanlarda hobilerini gerçekleştirebiliyor. 230 bin metrekare yani yaklaşık 30 futbol sahası büyüklüğüne sahip projenin yüzde 75'ini yeşil alan oluşturuyor. Sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve jimnastik salonları, kreşler, basketbol, tenis ve voleybol kortları, mini golf sahası gibi mekanlar bulunuyor.

OFİSİM İSTANBUL/Özyapı

İş yaşamında yeni bir konsept
İller Bankası ve Özyapı İş Ortaklığı Maltepe'de adalar manzaralı bir ofis projesine imza atılıyor. ‘Ofisim İstanbul' iş dünyasını farklı bir boyuta taşımayı amaçlıyor. 60 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 3 blokta 219 adet ofis ve 16 adet mağazadan oluşacak. İş merkezinde 500 araçlık otopark ve 107 metrekareden, 833 metrekareye kadar büyüyebilen ofisler yer alacak. “İş'te konfor, İş'te keyif” sloganıyla lanse edilen Ofisim İstanbul'da metrekare birim fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Projede ayrıca, saunalar, sporsalonları, restoran, kuaför, hobi salonu, lostra, teras bahçeleri gibi alankar da bulunacak. E-5 bağlantı yoluna sadece 500 metre mesafede yer alan proje, sahil yoluna 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Kartal Adliyesi'ne3 dakikamesafede yer alıyor.

NEVBAHAR BOTANİK/YDA Grup

Nevbahar Botanik'te ikinci etap satışta
YDA Grup'un Ankara Yenimahale'de inşa ettiği Nevbahar Botanik projesinde 2. etap satışları başladı. İnşaat sektöründe hızla yükselen marka YDA Grup, konutprojeleriylesektörünün en kaliteliörnek projelerine imza atmaya devam ediyor. Sıkışık düzen binaların aksine geniş aralıklarla, büyük meydanlarla tasarlanan Nevbahar Botanik projesinin, 56 bin metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

7/24 özelgüvenlikhizmeti Projede site sakinlerine, eşsiz botanik bahçelerle ve peyzaj alanlarıyla yeşilin içinde bir yaşam alanı oluşturuluyor. Nevbahar Botanik, genişbahçelerinin yanı sıra, basketbol ve voleybol sahalarında, tenis kortlarında, bisiklet yollarında, koşu ve yürüyüş parkurlarında sağlık bir yaşam sunarken, 7/24 özel güvenliğiyle de huzurlu ve güvenli bir hayat sunuyor. Nevbahar Botanik, uygun ödemekoşullarıyla, 140 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

AVCILAR PARK/Gül Proje

Sarayları kıskandıran bahçe ‘Avcılar Park'
Gül Proje bu ay içinde yeni bir projyi satışa sunmaya hazırlanıyor. Avcılar Park adını taşıyan proje 35 dönümlük bir bahçe içinde 19 blokta toplam 300 daireden oluşuyor. Dairelerin yanı sıra 25 yola cepheli mağazanın yer aldığı bir çarşının bulunacağı projede site ortasında 25 bin metrekarelik bir bahçe tasarlanacak. Yaklaşık bin 500 metrekarelik bir sosyal tesisin bulunduğu Avcılar Park'ta fitness salonu, bay-bayan saunası, bay-bayan Türk hamamı, kapalı açık yüzme havuzları gibi sosyal olanaklarda yer alacak. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olacağı projede 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere 3 farklıdaire tipi bulunuyor. Ayrıca 3+1, 4+1, 5+1 teraslı çatı dubleks ve bahçe dubleksi alternatifleri de olacak. Bahçeye acil durumlar haricinde araç girişi olmayacak.

ADRES PANORAMA/Dumankaya

Dumankaya'dan yepyeni adres ‘Adres Panorama'
Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde hayata geçirdiği Adres projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket, gerçekleştireceği yeni projesi Adres Panorama'yı dün satışa sundu. Adres Panorama'da dairefiyatları 65 bin liradan başlıyor. Adres Panorama, Dumankaya'nın daha önce inşa ettiği Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri'ne çok yakın bir konumda yer alıyor. Aynı zamanda TOKİ'nin “Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında inşaatı devam eden 5 bin konutluk Aydınlı projesinin yanında inşa edilecek.

Adres Panorama, 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşuyor. 52-56 metrekare 1+1 ve 80-85 metrekare 2+1 dairelerden oluşan proje kapsamında açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, geniş peyzaj alanları gibi sosyal donatılara ek olarak yaklaşık 300 metrekareden oluşan sosyal tesis binası da yer alacak. Adres Club altında hizmet verecek olan binada site sakinleri fitness, sauna ve kafeterya gibi alanlardan faydalanabilecek.

FUAYE SÜREYYAPAŞA/Yılmaz İnşaat

Doğal hayata“Yatay” geçiş”
İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Maltepe'nin en yeni projesi Fuaye Süreyyapaşa geçtiğimiz cumartesi görücüye çıktı. Kiptaş'ın arsasında Yılmaz İnşaat tarafından Maltepe Süreyyapaşa'da projelendirilen Fuaye Süreyyapaşa projesinin ilk etabında 350 konut bulunurken, toplamda 850 konut yer alacak. 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok ve iki tane yüksek katlı bina ile sürpriz bir etaptan oluşacak projede, bahçeli, teraslı ve kat bahçeli olarak tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireseçenekleri sunuluyor. Metrekare fiyatlarının 2 bin 300 ile 2 bin 700 lira arasında değiştiği Fuaye Süreyyapaşa'da 2+1 daireler 250 bin liradan, 3+1 daireler 325 bin liradan ve 4+1 daireler de 500 bin liradan başlayan fiyatlarlasatışa çıktı.

300 milyon TL yatırımla inşa edilecek Fuaye Süreyyapaşa projesinin 20 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Adalar manzarasına sahip Fuaye Süreyyapaşa, ulaşımda da avantajlı bir konumda yer alıyor.

Kaynak: Bülent YOLDAŞ/Sabah Emlak

  • Etiketler:

Yorum Yaz