maritbet girişmaritbet
İşte Beylikdüzü’ndeki yeni projeler

İşte Beylikdüzü’ndeki yeni projeler

Site tarzı, düzenli konut yapılaşmasıyla son dönemin gözdesi olan Beylikdüzü birbirinden modern ve güzel yeni projelerle değerine değer katıyor.

Yapılan analizlerde konut fiyatlarının son 7 yıldan beri artarak değer kazandığı Beylikdüzü bölgesi yatırımcıların gözdesi oldu. Markalı projelerdeki konut sayısı 500 bini geçerken, Beylikdüzü'nün yaklaşık yüzde 15'i bu konutlardan oluşuyor. Sosyo ekonomik kriterler açısından İstanbul'un B plus semtleri arasında yer alan Beylikdüzü, yeni projelerle daha da dikkatleri üstüne çekiyor. Gayrimenkul uzmanları Beylikdüzü'nden metrobüse binen bir vatandaşın kısa sürede, E-5 trafiğine takılmadan şehrin merkezine, iş yerlerine rahatça gidebildiğini vurgulayarak "Metrobüs bölgedeki konut fiyatlarını yüzde 50'den fazla artırdı" diyor.

İşte Beylikdüzü'nün büyük ilgi çeken son projeleri:

HUZURLU MARMARA

Beylikdüzü'nün eşsiz noktasında hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesi 90 milyon TL'lik yatırım değeri ile yükseliyor. 27 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen proje 500 daireden meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipinden meydana gelen projede daire büyüklükleri 97 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor.

huzurlu marmaraHer ihtiyaca uygun konutların yer aldığı projede yeni evli çiftler için de geniş aileler için de birbirinden renkli seçenekler sunuluyor. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan proje ayrıca göletleri ve yürüyüş parkurları ile yeşille mavi arasındaki tüm tonları ve güzellikleri yaşatıyor.

huzurlu marmara

Atatürk Havalimanı'na 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi'ne 10 dakika ve hazırlıkları süren Beylikdüzü İDO İskelesi'ne ise sadece 5 dakika uzaklıkta yer alacak olan Huzurlu Marmara son derece avantajlı lokasyonda konumlanıyor.   2+1 dairelerin 262 bin liradan başlangıç gösterdiği Huzurlu Marmara projesinde 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarda kredi kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 35 peşinatla Huzurlu İnşaat bünyesinde de vade imkanları sunuluyor. 3+1 daireler 497 bin liraya satılırken 4+1 daireler ise 526 bin liradan satışa sunuluyor.

huzurlu marmara

Huzurlu Marmara projesinde 2+1'ler brüt 97, net 80 metrekare, 3+1'ler brüt 140, net 118 metrekare, 4+1'ler brüt 177, net 142 metrekare olarak tasarlandı.

VİRA İSTANBUL

Gül Proje'nin hayata geçirdiği Vira İstanbul projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 92 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan proje Aralık 2018'de tamamlanacak. 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen konutların bulunduğu projede banka kredisi kullanılabiliyor.

VİRA İSTANBUL

Aralık 2018'de teslimleri gerçekleştirilecek olan Vira İstanbul'un tamamlandığında yüzde 50 prim yapması bekleniyor. 5, 8, 13 ve 15 katlı bloklardan meydana gelmekte olan projede toplam 1156 daireyle birlikte 39 ticari birim bulunmakta. 

VİRA İSTANBUL

Vira İstanbul projesinde 27 bin metrekarelik alanda belediye, kreşle birlikte basketbol sahaları, tenis kortları ve teraslar inşa edecek. Toplamda 17 blok şeklinde hayat bulan projede yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center gibi birçok sosyal seçenek bir arada sunuluyor.

DENİZ İSTANBUL MARİNA EVLERİ

İstanbul'un en büyük sahil kasabası olarak hayata geçirilen Deniz İstanbul'un etaplarından biri "Marina Evleri" adıyla yükseliyor. Tamamı villalardan oluşan Marina Evleri, West İstanbul Marina'nın hemen yanında inşa ediliyor. İkiz ve müstakil villalardan oluşan yapıların tamamı 3 katlı. Villaların tamamı deniz manzarasına ve bahçe kullanım alanlarına sahip.

deniz istanbul marina
1 milyar dolar yatırım maliyetine sahip olan Deniz İstanbul projesinde deniz kıyısında bulunan marinaya ek olarak tasarlanan kafe, restoran, otel, sosyal tesis alanlarıyla ev sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap verecek. En düşük konut fiyatının 1 milyon 100 bin dolar olduğu Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 64 bin 560 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Toplam satılabilir alan büyüklüğü 700 bin metrekare olan Deniz İstanbul'un tamamının 2021 yılında tamamlanması bekleniyor. 

11. MAHALLE   

30 yıllık deneyimiyle binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat A.Ş., 10 mahallenin bulunduğu Beylikdüzü'ne 11. mahalleyi kazandırmak için düğmeye bastı. 11. Mahalle adı verilen yeni proje, İstanbul'da özlenen eski mahalle konseptiyle inşa ediliyor.

11. mahalle

Projede 1+1 dairelere yer verilmedi. 180 milyon TL yatırım değerine sahip olan 11'inci Mahalle'nin 21 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda. İçinde bir süpermarketin de bulunacağı projede çocuklar kendilerine özel alanlarda özgürce oynarken aileler de mahalleden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Projede en düşük ve en yüksek konut fiyatları ise şöyle: 430 bin TL-850 bin TL.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Sümeyra Aydın, Vira İstanbul'u anlatıyor!
  • 11.02.2016 17:50

Sümeyra Aydın, Vira İstanbul'u anlatıyor!

Liv Yapı&Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyra Aydın, Beylikdüzü'ndeki Vira İst ...

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi
  • 18.01.2016 14:33

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi

Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi olan 500 dairelik Huzurlu Marmara pr ...

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı
  • 17.01.2016 19:05

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı

Anadolu'da binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!
  • 16.01.2016 16:57

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!

27 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Huzurlu Marmara projesinde te ...