maritbet girişmaritbet
İstanbul'un en yükseği Sapphire’de m2’si 8 bin dolar!

İstanbul'un en yükseği Sapphire’de m2’si 8 bin dolar!

Kiler grubu tarafından 4. Levent'te inşa edilen ve 261 metre ile İstanbul'un en yüksek rezidans binası olan Sapphire İstanbul’da konutlar metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor

 

Kiler grubu tarafından 4. Levent'te inşa edilen ve 261 metre ile İstanbul'un en yüksek rezidans binası olan Sapphire İstanbul projesi de metrekare fiyatı en yüksek projeler arasında geliyor.

Metrekaresi 8 ile 12 dolar arasında satışa sunulan Sapphire'de büyüklükleri 120 ile 550 metrekare arasında değişen 188 konut yer alıyor. İçerisinde Türkiye'nin ilk açık pazar konseptli alışveriş merkezi ve en yüksek seyir terası ile üst katlarında lüks restoranların yer alacağı projenin bu yılın sonlarında teslim edilmesi planlanıyor.

Rakamlarla İstanbul Sapphire mimarisi

* 11 bin 339 metrekare arsa üzerine kurulu.
* 235 metre yüksekliğinde ve toplam 64 katlı, zemin üstü 54 kattan oluşuyor. Her biri 9 kattan oluşan 4 farklı yaşam kuşağı bulunmaktadır. Her 3 katta bir bahçeli daireler, her 9 katta ise ortak alanlar ve mekanik alanları var.
* Türkiye'nin ilk çevre dostu özellikli gökdeleni. Bu özelliği borçlu olduğu donanımlardan biri, doğal havalandırma sistemi. Cam bir örtü ile korunan binanın hava sirkülasyonu, her 3 katta bir bulunan, hareketli, kontrol edilebilir menfezler yardımıyla sağlanıyor.
* 6 katı otopark. 4 katı alışveriş, 2 katı konuta ayrılacak şekilde tasarlanmış. Toplam 1000 araçlık otopark alanı, her daireye ortalama 2 araçlık otopark imkanı sunuyor.

* 35 bin metrekare inşaat alanı olarak tasarlanan alışveriş merkezi 6 kattan ibaret olup, cafe, bar, restoran, dükkanlar ve bir de hipermarketin bulunduğu konseptte hazırlanacak.
* 157 adet lüks konuttan oluşuyor. Kat yüksekliğinin 4 metre olduğu dairelerin tümü doğal ışık alıyor.
* Her 9 katta bir, oluşan konutlar arasındaki yaşam alanlarının 5'inci katında mekanik kat, 4'üncü katında konut lobisi, 3'üncü katında yüzme havuzu, 2'inci katında SPA, 1'inci katında ise bar, lounge ve restaurant bulunuyor. 34 metre yükseklikteki havuz ile 163 metre yükseklikteki golf pratik alanları, ev sahiplerine hizmet verecek.
* Çift cam cephe sistemi sayesinde enerjiden yüzde 25 oranında tasarruf sağlanıyor.
* 21 adet “gökbahçe” rezidans sakinlerini yeşille buluşturuyor.
* Yüksekliği ile İstanbul'da ve Avrupa'da birinci, dünyada ise 97'nci sırada bulunuyor.
* Rezidans ünitelerinin büyüklüğü 120 ila 550 metrekare arasında değişiyor.
* Sapphire Çarşı 51.000 metrekare inşaat alanına, toplam 30.500 metrekare kiralanabilir alana sahip.
* 2 bin metrekarelik sosyal yaşam alanı olan Lobby Lounge'da ev sahipleri özel toplantılarını, kutlamalarını ya da çeşitli davet organizasyonlarını yapabiliyorlar.

 

 

Sapphire İstanbul iletişim bilgileri

Web: www.istanbulsapphire.com

E-posta: [email protected]

Tel: 444 5 111

  • Etiketler:

Yorum Yaz