maritbet girişmaritbet
İstanbul'un en yeni ucuz konut projeleri!

İstanbul'un en yeni ucuz konut projeleri!

İstanbul'da yeni bir siteden ev sahibi olmak isteyenler için en ucuz konut projelerini araştırdık.

İstanbul'da her geçen gün emlak fiyatları yükselirken, ev almak da bir o kadar zorlaşıyor. Emlak Konut GYO ve GYODER'in projelerindeki kredi faiz oranlarını 0,70'e çekmeleri, bankaların konut kredi faizlerini düşürmesi, KDV indirimi derken konut piyasasını hareketlendirmek için sektör temsilcileri ellerinden geleni yapıyor. Ellerinde bir miktar parası olup, ev sahibi olmak isteyenler ise nasıl bir yatırım yapacaklarına karar veremiyor. 

Emlaktasondakika.com olarak sizler için İstanbul'un en ucuz projeleri ile 200 bin TL'nin altında satışa açılan konut projelerini derledik. 

Önay Life Residence:

önay life residence

Önay İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Önay Life Residence'tan meydana geliyor. 2018 Haziran ayında tamamlanacak olan projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Önay Life Residence 'L' şeklinde tek blok halinde yükseliyor.

Maksimum Life:

maksimum life

Beza İnşaat projesi olan Maksimum Life, Tuzla-Orhanlı'da yer alıyor. Yaşamın başladığı Maksimum Life, 3 blokta 128 konuttan oluşuyor. Genellikle 60 ila 70 metrekare 1+1'lerden meydana gelen projede az sayıda 2+1 çatı dubleksi bulunuyor. Maksimum Life'ta fiyatlar 125 bin TL'den başlıyor. 

Nota Residence:

nota residence

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Nota Residence, 84 daireden meydana geliyor. 2017 Aralık'ta tamamlanması hedeflenen projede fiyatlar 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nota Residence'ın tamamı 1+1'lerden oluşuyor. 

Fly Butik Residence:  

fly butik residence

Beylikdüzü'nde Uçarlar Yapı tarafından hayata geçirilen Fly Butik Residence, 211 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje, tek blok halinde yükseliyor. Konutların hemen teslim edildiği Fly Butik Residence'ta fiyatlar 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Kriya Time Pendik:

kriya time tuzla

Tuzla'dan sonra ikinci Kriya projesi için kollarını sıvayan Sayta Yapı, Kriya Time Pendik'i görücüye çıkarıyor. 4 blokta 340 konuttan oluşan Kriya Time Pendik, 2018 Aralık'ta teslim edilecek. 32 dönüm arsa üzerine kurulan projede fiyatlar 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Delta Deluxe:

delta

Delta İzsiz Holding imzasıyla Esenyurt'ta konumlandırılan Delta Deluxe'te yaşam başladı. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı dairelerin yer aldığı projede, 1047 daire yer alıyor. Delta Deluxe'te konut fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Olcay Doruk Kent:

olcay doruk kent

Olcaylar Group İnşaat projesi olan Olcay Doruk Kent, 7 blokta 200 konutluk bir proje. Konutların hemen teslim edildiği Olcay Doruk Kent'te 2+1, 4+1 ve 5+1 daireler mevcut. Daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

EMS 211 Plus:

ems 211 plus

EMS Yapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen EMS 211 Plus, birleşik iki blok ile 1 ayrı bloktan meydana geliyor. 240 daireden meydana gelen EMS 211 Plus'ta teslimler 2017 yılının Aralık ayında yapılacak. İnşaatı devam eden projede 1+1 daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Kulvar Residence:

kulvar

Kulvar Yapı projesi olan Kulvar Residence, 208 daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede teslimler yıl sonunda başlayacak. V şeklinde birleşik 2 bloktan meydana gelen Kulvar Residence'ta fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor. 

Vogue Kurtköy:

vogue kurtköy

AYSE Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Vogue Kurtköy, 9 katlı 3 blokta 243 konuttan meydana geliyor. Her blokta 81 dairenin yer aldığı projenin tamamı 1+1'lerden oluşuyor. Daireler yıl sonunda teslim edilecek. 13 ticari birimin hizmet vereceği Vogue Kurtköy'de daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor.

Arwen İstanbul:

arwen istanbul

Öz-Ka İnşaat ve Saldan İnşaat ortaklığında Kurtköy'de hayata geçirilen Arwen İstanbul, 80 adet ticari birimden meydana geliyor. 5 bin 80 metrekare arsa üzerine kurulan projede teslimler hemen yapılıyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 satışlarının sürdüğü Arwen İstanbul'da 1+0'ların fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'un en yeni ucuz konut projeleri!
  • 23.09.2016 11:25

İstanbul'un en yeni ucuz konut projeleri!

İstanbul'da yeni bir siteden ev sahibi olmak isteyenler için en ucuz konut proje ...