maritbet girişmaritbet
İstanbul Shopping Fest’te Garanti Koza Evleri’nden daire sahibi olma şansı!

İstanbul Shopping Fest’te Garanti Koza Evleri’nden daire sahibi olma şansı!

Garanti Koza’nın katkılarıyla 8 Haziran Cuma akşamı düzenlenecek Hadise konseriyle başlayacak ve 21 gün sürecek İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında şanslı bir kişi de Garanti Koza’nın ayrıcalıklı konut projesi Koza Evleri’nden ev sahibi olacak

Garanti Koza'nın katkılarıyla 8 Haziran Cuma akşamı düzenlenecek Hadise konseriyle başlayacak ve 21 gün sürecek İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında şanslı bir kişi de Garanti Koza'nın ayrıcalıklı konut projesi Koza Evleri'nden ev sahibi olacak.

Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından Garanti Koza'nın sponsorluğunda 8 Haziran Cuma akşamı Taksim Gezi Park Konser Alanı'nda düzenlenecek Hadise konseriyle başlayacak, Garanti Koza'nın aynı zamanda çekiliş sponsorluğu yaptığı, 9 – 29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında bir talihli Koza Evleri'nden 3+1 daire kazanacak.

‘Hem alışveriş yapacak hem ev sahibi olacak'

Garanti Koza'nın çekiliş sponsorluğu yaptığı İstanbul Shopping Fest kapsamında bir talihli, tüm binaların güneşe baktığı Bahçeşehir'in yükselen değeri Koza Evleri'nden 3+1 daire kazanacak.

Sponsorluk ile ilgili açıklamalarda bulunan Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, “Bahçeşehir Koza Evleri Sitesi; Tem Ispartakule gişe çıkışları yanında 10 bin metrekarelik alan içinde konumlandırılmış birbirinden özel 9 blok ve 262 daireden oluşan eşsiz bir site. 8 bin 250 metrekare yeşil alana sahip site; dinlenme ve yürüyüş alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna ve buhar odası, masaj odası, tenis kortu, kamelya, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kafeterya ve terası ve sosyal tesisi barındırıyor. İstanbul Shopping Fest'in çekiliş sponsorluğunu üstlenerek, İstanbul'un ayrıcalıklı konut projesi Koza Evleri'nden 3+1 daire hediye edecek olmanın mutluluğu yaşıyoruz” diye konuştu.

Hadise sahnede!

Power FM DJ'i Funky C'nin açılışını yapacağı 8 Haziran, Cuma güne gerçekleşecek parti, Taksim Gezi Park konser alanında kurulacak olan sahnede şova dönüşecek. Saat 19.00'da başlayacak gecenin açılış grubu ise farklı gösteriyle nam salan Zalinde olacak. Yurt dışından gelecek olan grup, 10 kişilik ekibiyle muhteşem bir perküsyon şovu sergileyecek. Ödüllü müzik grubu Model'le devam edecek olan gece, misafirlerine coşkulu anlar yaşatacak.

Garanti Koza'nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek konser ile Hadise birbirinden eğlenceli şarkıları ve dans şovlarıyla konuklara yaklaşık 2 saat boyunca  doyamayacakları bir performans sergileyecek. Festivale damgasını vuracak olan gece, uzun saatler misafirlerine renkli ve dopdolu bir açılış partisi yaşatacak.  Festivalin açılışı konserlerin ve şovların yanı sıra çeşitli sürprizleriyle de misafirlerine farklı bir atmosfer sunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü
  • 22.09.2014 15:21

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü

Garanti Koza'nın Koza Park projesi Dubai Cityscape 2014'te çok büyük ilgi gördü. ...

Garanti Koza’dan 260 milyon dolarlık kompleks!
  • 22.07.2015 09:14

Garanti Koza’dan 260 milyon dolarlık kompleks!

Garanti Koza, Bulgaristan Sofya'da 240 milyon dolarlık kompleks inşa edecek. ...

Garanti Koza satış patlaması yaşadı!
  • 17.11.2014 10:00

Garanti Koza satış patlaması yaşadı!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal yatırımlarına dair Sabah gazetes ...

Garanti Koza'dan Koza Park ve Grand Kanyon!
  • 26.09.2014 11:01

Garanti Koza'dan Koza Park ve Grand Kanyon!

Garanti Koza, Bulgaristan Sofya'daki Grand Kanyon ve Bahçeşehir'deki Koza Park i ...

Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu
  • 11.06.2014 11:05

Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu

İnşaat sektörünün güçlü ismi Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation i ...

İbrahim Çağlar ‘İSF kapsamında 10 milyar lira ciro hedefliyoruz’
  • 09.06.2014 15:13

İbrahim Çağlar ‘İSF kapsamında 10 milyar lira ciro hedefliyoruz’

Festival kapsamında "İstanbul'da Tarihi Alışveriş" konseptli bir davet ve yürüyü ...