maritbet girişmaritbet
Ispartakule’den konut almak için 6 neden!

Ispartakule’den konut almak için 6 neden!

Ispartakule, kaliteli ve hızlı gelişiminin yanı sıra merkezi noktalara yakınlığıyla İstanbul'da geleceği en parlak bölgeler arasında yer alıyor.

Gayrimenkul ve emlak sektörünün son yıllarda hızla büyümesi, İstanbul'un çeperlerinin genişlemesine neden oldu. Şehrin merkezi noktaları değerine değer katarken, yeni gelişen noktalar da yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Binlerce yeni konutun üretildiği ve satışların çok hızlı ilerlediği Ispartakule bölgesi de yıldızı parlayan yeni semtlerin başında yer alıyor. Muhtemel Kanal İstanbul güzergahına yakınlığıyla da öne çıkan Ispartakule, her geçen gün kıymetleniyor. İstanbul'da konut almak isteyenler için "Neden Ispartakule" sorusuna emlaktasondakika.com olarak yanıt veriyoruz...

ıspartakule metrosu1- Metro: TEM Gişeleri'ne çok yakın bir konumda bulunan Ispartakule bölgesi, geleceğin de yıldızı olacak gibi gözüküyor. Özellikle içerisinden geçecek metro hattıyla birlikte Ispartakule'ye ulaşım daha da kolaylaşacağı için, bölgeden konut alan yatırımcılar hem kazanacak, hem de merkezi noktalara daha rahat ulaşacak. Esenkent'ten gelip Ispartakule'den geçecek metro Mahmutbey'e, oradan da Mecidiyeköy'e kadar uzanacak. Ayrıca Halkalı'da yapımı devam eden Tema Park'ta Ispartakule'ye birkaç durak uzaklıkta yer alacak.

ispartakule-yeni-havalimanı-mesafesi2- 3. Havalimanı: 150 milyon kişilik yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak olan 3. Havalimanı, Ispartakule bölgesine yakın bir konumda yer almakta. İlk etabı Şubat 2018'de hizmete girecek olan 3. Havalimanı'yla birlikte Ispartakule bölgesi, şehrin yeni merkezi olacak. Bölgeden yeni havalimanına ulaşmak 35-50 dakika arasında olacak. Yeni havalimanıyla birlikte şehirdeki hareketliliğin İstanbul kuzeyine doğru ilerlemesi öngörülüyor.

ispartakule-yavuz-sultan-selim-koprusu

3- Yavuz Sultan Selim Köprüsü: İstanbul'da kamyon trafiğini şehrin içinden alan Yavuz sultan Selim Köprüsü, bir anlamda ulaşımın gözdesi konumunda. Günün tüm saatlerinde trafiksiz bir yolculuk fırsatı sunan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün birçok bölgeden bağlantı yolları yer almakta. Ispartakule bölgesi de, yeni köprünün bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor. Bu nedenle Ispartakule bölgesi, ulaşımın da kalbi konumunda olacak.

bizimevler-ispartakule-projeleri4- Bizim Evler: Belki de Ispartakule bölgesinin bu kadar cazibeli olmasında en büyük pay İhlas Yapı'ya ait. Bizim Evler markasıyla gayrimenkul sektöründe bir efsane haline gelen firma, Ispartakule'de 7 etapta 5 bin 500'ün üzerinde konut üreterek kırılması güç bir rekoru da elinde bulunduruyor. İlk projeden son projeye kadar tüm etapları kısa sürede satılan ve satıldıktan sonra dahi büyük kazançlar sağlayan Bizim Evler projeleri, Ispartakule'de yaşamın ilk adresi olarak belirtiliyor. Özellikle aile konseptli yaşam seçeneklerinin öne çıkarıldığı Bizim Evler projelerinin 6 ve 7'nci etaplarında çok cazip ödeme seçeneklerinde konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca Bizim Evler'in 6'ncı etabında konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

avrupa-konutlarispartakule5- Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2, 3: Artaş İnşaat'ın gayrimenkul sektörüne damga vuran Avrupa Konutları markasıyla Ispartakule bölgesinin tanışması uzun yıllara dayanıyor. 3 etapta 1.500'e yakın konut üreten Artaş İnşaat, bölgede konut anlamındaki hızlı ve kaliteli gelişimde büyük rol oynadı. Avrupa Konutları markalı 3 etapta da yaşam uzun süredir devam ediyor. Bu projelerde daire sahibi olan yatırımcıların konutları, teslimlerin üzerinden uzun süre geçmesine rağmen kazanç sağlamaya devam ediyor.

banu-evleri-2-ispartakule-projesi6- BanuEvleri: Ispartakule bölgesinin en önemli konut yatırımcılarından birisi de Hasanoğlu İnşaat. Bölgede Banu Evleri markasıyla adından söz ettiren ve konut yatırımcılarının ilgisini çeken firma, son olarak Banu Evleri 2'yle yatırımcıların karşısına çıktı. Ağustos 2018'de teslim edilecek olan BanuEvleri 2 projesinde düşük faizli krediyle ev almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 evlerin bulunduğu projede daireler 120 metrekare ile 174 metrekare arasın büyüklüğe sahip.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Hangi Proje programı bu hafta Bizim Evler 7'de!
  • 12.12.2017 10:38

Hangi Proje programı bu hafta Bizim Evler 7'de!

Konut almak ve yatırım yapmak isteyenler için yol gösterici niteliğindeki Hangi ...

Ispartakule bölgesinin havadan genel görünümü
  • 19.05.2014 14:40

Ispartakule bölgesinin havadan genel görünümü

Birçok konut projesine ev sahipliği yapan Ispartakule bölgesini emlaktasondakika ...

Ispartakule konut projelerine havadan baktınız mı?
  • 12.03.2012 16:23

Ispartakule konut projelerine havadan baktınız mı?

Son yıllarda hızla gelişen Ispartakule'deki konut projelerini havadan görebilmen ...

BİZİM EVLER 3
  • 28.10.2011 11:26

BİZİM EVLER 3

İhlas Holding tarafından Ispartakule'de yapımına başlanan Bizim Evler 3 projesin ...

1STANBUL
  • 22.10.2011 12:00

1STANBUL

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığı tarafından Ispartakule ...