maritbet girişmaritbet
İş GYO iki projeyle Cityscape 2015'e katılıyor

İş GYO iki projeyle Cityscape 2015'e katılıyor

Manzara Adalar ve İnistanbul projeler Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Global 2015'te boy gösterecek.

8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai'de düzenlenecek olan Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılan İş GYO, İstanbul'un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar ve Nef işbirliği ile gerçekleştirdiği, son yılların en dikkat çeken projelerinden İnistanbul'u ziyaretçilerle buluşturuyor.

Bölgesel ve uluslararası yatırımcıların, mimar ve tasarımcıların katıldığı dünyanın en geniş ağına sahip uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global 2015'e katılan İş GYO 8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai'de en büyük yerel firmaların olduğu ana holde yer alan standında Manzara Adalar ve Nef ile işbirliği içinde gerçekleştirilen Inistanbul projelerini sergiliyor.

Yabancı yatırımcılarla temaslar kuran ve kurduğu temasları geçen süre içinde de takip eden İş GYO, yabancı bireysel alıcılardan da talep görüyor. Son birkaç yıldır fuarın en çok ilgi gören firmalarından biri olan İş GYO'nun, Dubai Cityscape fuarında kurulan bağlantılarının hala devam ettiği belirtiliyor. En büyük yerel firmaların olduğu ana holde yer alan stantta sergilenen İnistanbul ve Manzara Adalar projeleri ile İş GYO'ya olumlu dönüşlerin daha da artması bekleniyor.

İstanbul Kartal'da üçü konut, ikisi ofis ünitelerinden oluşan toplam beş bloğu ve yaşam merkezini kusursuzlaştıracak olan ticari üniteleri ile hayata geçirilecek Manzara Adalar projesi, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına nazır İstanbul'un eşsiz noktalarından birinde konumlanıyor. Prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı proje Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alıyor. Çevreye değer katıcı nitelikler taşıyan ve bölgenin çehresini değiştirecek Kartal projesi 36.724 m2 arsa üzerinde gerçekleştiriliyor. 640 milyon TL proje değeri olan Manzara Adalar'ın, 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Projede 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlardan oluşan farklı seçenekler sunuluyor. Sahil şeridine 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yeşillikler içinde her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış proje, İş GYO'nun prestijli projeler kervanında en göz alıcı örneklerden biri olarak yerini alıyor.

Fuarda sergilenecek ve büyük ilgi görmesi beklenen ikinci proje ise İnistanbul.  Nef ile stratejik bir birliktelik gerçekleştiren İş GYO, bu işbirliği kapsamında İstanbul Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 1.1 milyar TL'lik bir yatırım yapıyor. Bu dönüşüm alanı üzerindeki ilk proje olan İnistanbul Gala; 1,5 yıl süren detaylı hazırlık süreci, küçük bir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı “master-plan”ı, İstanbul'un merkezine ve gözde yerleşim alanlarına yakın konumu ve yatırımcılara yönelik kazançlı seçenekleriyle ön plana çıkıyor.

Ön talep dönemini oldukça yoğun geçiren İnistanbul Gala'da satışlar da oldukça hızlı başlamıştı. Temeli dahi atılmadan 7.000'den fazla başvuru alınmış olan projenin lansmanı 28 Mayıs'ta gerçekleşmişti. Lansmanla birlikte satışa çıkan daireler üç hafta kısa bir sürede satıldı.

Dünya genelindeki birçok emlak yatırımcısı ve müteahhit firmalarını buluşturan ve katılımların en üst düzeyde olduğu en prestijli fuarlardan biri olan Cityscape'in gelecek yıl Türkiye'de düzenlenmesi bekleniyor.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konuyla ilgili olarak, “İş GYO olarak daha önce de birçok kez katıldığımız Cityscape fuarı bizim açımızdan yine oldukça verimli ve başarılı geçeceğine inanmaktayız. Körfez bölgesi yatırımcılarının Türk gayrimenkul sektörüyle İstanbul gibi bir metropolde de buluşturulacak olmasının önemli avantajlar yaratacağını düşünüyoruz. İş GYO olarak bir parçası olmayı beklediğimiz bu etkinlik kapsamında oluşacak sinerjiden yararlanmak isteriz. ” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İş GYO iki projeyle Cityscape 2015'e katılıyor
  • 21.08.2015 09:43

İş GYO iki projeyle Cityscape 2015'e katılıyor

Manzara Adalar ve İnistanbul projeler Dubai'de gerçekleştirilecek Cityscape Glob ...