maritbet girişmaritbet
İnşaat patronları Türk Lirası’na sahip çıktı!

İnşaat patronları Türk Lirası’na sahip çıktı!

Markalı birçok konut projesinin patronu, ‘Dövizini bozdur, Türk Lirası’na sahip çık’ kampanyasına destek oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yastığının altında döviz olan parasını altına, liraya dönüştürsün. Türk Lirası değer kazansın” çağrısına duyarsız kalmayan inşaat sektörü desteklerini sürdürüyor. 

Her gün yeni firmaların katılım gösterdiği, çığ gibi büyüyen kampanya ile hem firmalar projelerindeki satışları hareketlendiriyor hem vatandaşın ev alması kolaylaşıyor. En önemlisi de Türk Lirası hak ettiği değeri görüyor, Türkiye ekonomisi kalkınmasını sürdürüyor. 

Türkiye'de hemen her sektörden temsilciler ‘Dövizini Bozdur' kampanyasına desteğini açıklamaya başladı. Önce küçük esnafla başlayan kampanyaya bir destek de inşaat sektöründen geldi. Dolardaki hızlı yükselişe ‘dur' diyen ve ses getiren bir kampanya başlatan Hükümet'in bu çağrısı ile bazı markalı konut projeleri ya dolar/euro'dan TL ile satışa yapmaya başladı ya da ev alacaklara indirim kampanyası hazırlayarak Türk Lirası'na desteğini gösterdi. 

İşte ‘Dövizini bozdur, Türk Lirası'na sahip çık' kampanyasına destek olan örnek inşaat firmaları: 

BİZİM EVLER'DEN “TÜRKİYE BİZİM, TÜRK LİRASI BİZİM” KAMPANYASI

İstanbul Ispartakule'de Bizim Evler markası ile 5 bin 500 konut üreten İhlas Yapı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlayan TL seferberliği kampanyasına tam destek verdi. Firma, Bizim Evler 6 ve 7'den daire sahibi olmak isteyen yatırımcılara bozdurdukları dövizin yüzde 5'i oranında indirim sağlıyor.

HUZURLU MARMARA'DAN DOLARINI BOZDURANA YÜZDE 10 İNDİRİM

Huzurlu İnşaat A.Ş. tarafından Beylikdüzü'nün en değerli noktalarından birinde inşa edilen Huzurlu Marmara'da 10 bin dolar bozdurana yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. 

“Milli birlik kampanyasında 10 bin dolar bozduran, Huzurlu Marmara'da yüzde 10 indirimi hak ediyor. Koşan kazanıyor, geç kalan şansına yanıyor” diyor.  

ARTAŞ İNŞAAT, AVM'LERİNDE KİRAYI TL'YE ÇEVİRDİ 

Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Tüm ticari alışverişlerde Türk Lirası kullanılması” çağrısına destek verdi.

40 yıla yakın süredir inşaat, turizm ve AVM alanlarında faaliyet gösteren Artaş İnşaat, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM'lerindeki kirayı TL'ye çevirme kararı aldı.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağırısıyla birlikte grubumuz bünyesinde bulunan alışveriş merkezlerimizde kiraları TL cinsine çevirdik” dedi.

IRMAK GROUP, DOLARINI BOZDURANA ALTIN HEDİYE EDECEK 

Başakşehir'in dev projesi Vadişehir'in de yatırımcısı olan  Irmak Group, bünyesinde bulunan altın ve döviz bürolarında TL seferberliği başlattı. Şirket, Irmak döviz büroları ile IDA Gold kuyumcularında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

Irmak Group  Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL; “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu TL seferberliğine biz de bünyemizde faaliyet gösteren kuyumcu ve döviz bürolarımızla katılıyoruz” dedi. 

FUZUL GRUP'TAN TÜRK LİRASI DÖNEMİ

Doların ve euro'nun hızlı yükselişinin, reel ekonomiyi olumsuz etkilememesi için devletin aldığı önlemlere bir destek de Fuzul Grup'tan geldi. Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Yabancıya satışta bile doların kullanılmaması kararını aldı. 

Yabancılara satışta dahi dolar kullanmama, TL ile konut satışı yapma kararı aldıklarını belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal,  “Yatırımlarımızı yaparken de ‘Türk Lirası' dışında herhangi bir yabancı para birimi kullanmayacağız. Yabancıya konut satarken de dolar-euro'yu değil; Türk Lirasını kullanacağız” dedi.

EGE YAPI, ‘DÖVİZİNİ BOZDUR' KAMPANYASINA KAYITSIZ KALMADI

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı da Türk Lirası'na destek olacağını açıkladı. Ege Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, "Dövizini Bozdur" kampanyasına kayıtsız kalmayan şirket, Batışehir projesinde devam eden fırsat kampanyasında tüm ünitelerin satışlarını TL üzerinden gerçekleştirecek.

BEYTTÜRK'TEN “TL'YE SAHİP ÇIKMA SEFERBERLİĞİ”

Beyttürk İnşaat da  tarihinde ilk kez yabancılara satışta dahi dolar kullanmama, TL ile konut satışı yapma kararı aldı. 

"TÜRK LİRASI KAMPANYASINA BİZ DE DESTEK VERİYORUZ"

'Güle Güle Otur Türkiyem' kampanyasıyla 120 aya kadar vade kolaylıkları sunan Sinpaş GYO, güçlü TL kampanyasına da destek sağlıyor. Şirket, bugüne kadar olduğu gibi yabancıya konut satışları da dahil olmak üzere tüm fiyatlarını TL olarak veriyor.

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer kampanyalarla ilgili şunları söyledi: “Sinpaş GYO olarak Türkiye'de duyarlı şirketlerin destek vermeye başladığı güçlü Türk Lirası kampanyasına biz de destek veriyoruz. 

SUR YAPI'DAN 'DOLARINI BOZ, İNDİRİMİ KAP' KAMPANYASI 

Sur Yapı da TL'ye destek olmak için "Dolarını boz, indirimi kap" kampanyası başlattı. Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Lavender, Bahçeyaka, Şehir Konakları, Axis İstanbul, Mirage Rezidans ve Marka Rezidans projelerinde geçerli olacak olan kampnaya kapsamında bozdurulan her 30 bin dolar karşılığında 10 bin liralık indirim yapılacak.

 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sur Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için bir kampanya hazırladık. Bu kapsamda her 30 bin dolar karşılığı TL peşinat ödemesine mevcut kampanyalarımıza ilave 10 bin TL indirim yapacağız" dedi.

DÖVİZİNİ BOZDURUP GELEN HERKESE YÜZDE 10 AVANTAJ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz yerine TL kullanma çağrısına Varyap'tan da destek geldi. Milli bir kampanyaya imza atan Varyap, tüm Türkiye'deki projelerini şimdi dövizini bozdurup gelen herkese ekstra ekstra yüzde 10 avantajla sunuyor. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnşaat patronları Türk Lirası’na sahip çıktı!
  • 07.12.2016 15:32

İnşaat patronları Türk Lirası’na sahip çıktı!

Markalı birçok konut projesinin patronu, ‘Dövizini bozdur, Türk Lirası’na sahip ...

Siirt'teki esnaftan dövizini bozdur kampanyasına destek!
  • 05.12.2016 12:40

Siirt'teki esnaftan dövizini bozdur kampanyasına destek!

Siirt'te bir esnaf, döviz karşısında değer kaybeden Türk lirasına sahip çıkmak i ...

Muş esnafından dövizini bozdur kampanyası!
  • 05.12.2016 12:06

Muş esnafından dövizini bozdur kampanyası!

Muş'ta esnaf, Türk lirasına sahip çıkmak amacıyla çeşitli kampanyalar başlattı. ...

Cumhurbaşkanı'nın çağrısına 'dövizini bozdur' hamlesi!
  • 05.12.2016 10:22

Cumhurbaşkanı'nın çağrısına 'dövizini bozdur' hamlesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Yastık altınızdaki dolarlarınızı bozduru ...