maritbet girişmaritbet
İncek Life Ankara’da 10 bin TL Hıdırellez indirimi!

İncek Life Ankara’da 10 bin TL Hıdırellez indirimi!

Sinpaş GYO’nun sakinlerini farklı bir yaşam anlayışıyla tanıştıracak olan projesi İncek Life’ta Hıdırellez coşkusu yaşandı. Burhan Öçal ve Trakya All Stars’la coşan davetliler, dileklerini renkli kurdelelerle gül ağaçlarına astı. Ev dileyenler, 10 bin TL indirim sürpriziyle daha da keyiflendi

Hıdırellez'de ev dileyenlere İncek Life'da 10 bin TL indirim!

Yeşil ve mavinin dengesinden ilham alarak geliştirilen ve  ‘mutluluğun formülü dengeli yaşam' anlayışını Ankara'yla buluşturmaya hazırlanan İncek Life, hızla yükselirken keyifli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen “İncek Life Hıdırellez Kutlaması” panayır havasında geçti. 5 Mayıs Pazar günü, dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal ve Trakya All Stars'la coşan davetliler, dilek ve hayallerini gül ağaçlarına asmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Hakan Bilgin'in keyifli sunumuyla ve eğlenceli aktivitelerle geçen günün sürprizi ise ev dileyenlere özel 10 bin TL indirim fırsatı oldu. 

“Önümüzdeki yıl İncek Life'a yüzmeye geleceğim” 

Etkinlikte muhteşem bir performans sergileyen Burhan Öçal ve Trakya All Stars davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Konser öncesi Hıdırellez dileklerinin kabul olmasını dileyen Burhan Öçal “ İncek Life çok güzel bir proje. Önümüzdeki yıl Hıdırellez'de Ankara'ya plaj keyfi getiren bu projeye yüzmeye geleceğim” dedi. 

Dengeli yaşam için İncek Life'ta seçenek çok!

150 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen ve birbirinin manzarasını kesmeyen konut tasarımı sayesinde peyzajın tüm konutlardan rahatlıkla görülebileceği İncek Life, sahip olduğu özelliklerle bugüne dek Ankara'da yapılmış konut projelerinden farklılaşıyor. Yapımı hızla devam eden ve ilk etap satışlarında büyük başarı sağlayan İncek Life'ın 2.etap satışlarında fırsatlar devam ediyor. 

İncek Life, doğal ortamda yüzülebilir biyolojik gölü, zengin peyzajı, tematik bahçeleri, yogadan golfe uzanan açık ve kapalı zengin spor alanları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile Ankara'ya taze bir yaşam getirmeyi hedefliyor. 60 farklı türde bitki çeşidi ve 6 bin adet ağaç bulunan İncek Life, yaklaşık 1 kilometrelik koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuruna sahip. Proje araç trafiğine de kapalı. 

İncek Life'da tüm aile çok keyifli…

Çocukların uçurtma uçurması için planlanmış Yeşil Meydan, konser ve etkinlikler için ayrılmış Adrenalin Arena, hobi, el işi ve sanat aktiviteleri için düzenlenmiş İncek Atölye, ailecek keyif için piknik ve barbekü alanları ile açık havada spor keyfi için tenis kortu, İncek Life sakinlerine zengin sosyal yaşam imkanları sunuyor. 

Ağaç evler, oyun mağazaları ve tırmanma parkuruyla çocukların özgürce oynayabildiği, anne-babaların keyifle vakit geçirebildiği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebildiği bu özel proje, kendine özgü mahalle yapısı ve zengin sosyal yaşamıyla Ankara'ya geleceği şimdiden sunuyor. 

Sinpaş GYO kalitesiyle Ankara'da ev sahibi olmak bu kadar kolay olur…

“Evde mutluluk böyle olur” diyen Sinpaş GYO, ödeme planlarıyla da mutlu ediyor. Fiyat aralıkları, KDV dahil, 439 bin 877 TL ile 2 milyon 504 bin TL arasında değişen İncek Life'da, vade farksız yüzde 20 peşin, 1 yıl sonra yüzde 20 ara ödeme ve kalan bakiyeyi de 72 ay taksitle ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. 548 konuttan oluşan İncek Life, 5 farklı blok ve 2 farklı villa seçeneğiyle zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Projede 1+1 74 metrekare daireden, 5+1 451 metrekare villaya kadar 22 farklı metrekarede ev seçeneği bulunuyor.

İncek Life İletişim Bilgileri;

Web: http://www.inceklife.com

http://www.sinpasgyo.com/tr-TR/Default.aspx

Telefon: 312 460 00 01

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İncek Life'ta Ramazan şenlikleri başlıyor
  • 16.06.2016 10:47

İncek Life'ta Ramazan şenlikleri başlıyor

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği ilk temalı konut projesi İncek Life’ta her ...

Ankara için erken rezervasyon fırsatı!
  • 20.02.2015 16:41

Ankara için erken rezervasyon fırsatı!

İncek Dünyası'nın İncek Life ve İncek Blue projelerinde vade farksız, banka kred ...

Sinpaş, son 5 yılda en çok konut satan firma!
  • 10.12.2014 15:03

Sinpaş, son 5 yılda en çok konut satan firma!

40. yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılında 2 bin 500 üzerinde konut satışı yaptı. ...

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatı 80 ay vade İncek'te!
  • 25.11.2014 16:50

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatı 80 ay vade İncek'te!

225 daireden meydana gelen İncek Blue, Ankara - İncek'te yer alan İncek Life pro ...

İncek Life projesinde 40. yıla özel 80 ay 0 faiz!
  • 01.11.2014 10:03

İncek Life projesinde 40. yıla özel 80 ay 0 faiz!

Ankara - İncek'te konumlandırılan İncek Life'ta fiyatlar 297 bin 960 liradan baş ...

Her şey 2 yıl önce başlamıştı...
  • 05.09.2014 15:16

Her şey 2 yıl önce başlamıştı...

Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO’nun yeşille m ...