maritbet girişmaritbet
iki design group’tan 9 ödüllük rekor!

iki design group’tan 9 ödüllük rekor!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan yine ödülle döndü.

Saygın mimarlık ödüllerinden International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu.

Ödül sayısını 41'e çıkardı

iki design group yönetici ortağı Y.Mim. Murat Kader 22 Eylül'de resmi açıklamaların yapıldığı Londra Grosvenor House Hotel'de başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısını 41'e çıkardı. Toplamda dokuz ödül alan projeler ise Bursa Kültür Park Tiyatrosu, Vadistanbul Bulvar, Borsa İstanbul, Kıbrıs Hotel, Piyalepaşa İstanbul, Maslak Rezidans Kuleleri olarak sıralandı. Ödül kategorileri ise aşağıdaki gibi sıralandı.

Ödüle doymuyor

Bursa Kültür Park Tiyatrosu: En İyi Aktivite/Eğlence Alanı Mimarisi Kategorisinde, Vadistanbul Bulvar: En İyi Ofis Mimarisi  Kategorisinde, Borsa İstanbul: En iyi Ofis Mimarisi Kategorisinde Ödülüne,Kıbrıs Hotel: En İyi Hotel Mimarisi Kategorisinde Ödülüne ve Piyalepaşa İstanbul: En İyi Karma Kullanım Mimarisi Kategorisinde Highly Commended ödüllerine;

Vadistanbul Bulvar En İyi Perakende Mimarisi Kategorisinde ve Maslak Rezidans Kuleleri: En İyi Çok Katlı Konut Mimarisi Kategorisinde Five Star ödülüne layık görüldü.

Bunun yanısıra Vadistanbul Bulvar En İyi Perakende Mimarisi Kategorisinde ve Maslak Rezidans Kuleleri: En İyi Çok Katlı Konut Mimarisi Kategorisinde Avrupa'nın en iyisi olarak tanımlanırken gala yemeğine renk katan bir sürprizle 2 ödül daha getirdi. Böylece Vadistanbul Bulvar ve Maslak Rezidans Kuleleri projeleri ile iki design group Aralık ayında Londra'da gerçekleşecek olan International Property Awards'ta dünyanın en iyileri ile yarışmak üzere aday gösterildi.

Vadistanbul Bulvar ve Maslak Rezidans Kuleleri en iyileri oldu

Dünyanın en prestijli gayrimenkul ve mimarlık ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards'ın 70 uzmandan oluşan uluslararası jürisi, projeleri titiz ve keskin kriterlere dayanarak inceliyor. Yapılan değerlendirmeler sonucu seçilen projelerin mimarları; yatırımcılar, mimarlar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla düzenlenen törende ödüllerini alıyor. Diğer başarılı projelerin içerisinden sıyrılarak 7 kategoride ödüllendirilen iki design group mimari tasarımları uluslararası arenada büyük ilgi çekti, Avrupa'nın en iyisi ilan edilen Vadistanbul Bulvar ve Maslak Rezidans Kuleleri ile Aralık ayında dünyanın en iyilerinin açıklanacağı International Property Awards'ta da boy gösterecek. 

International Property Awards Başkanı Stuart Shiled, Ödül sahiplerini tebrik ederken “Avrupa'daki mimarlar bir kez daha muhteşem tasarımlar ortaya koydular. Özenle planlanmış ve tasarlanmış bu projeler fonksiyonel, sürdürülebilir, mükemmel yaşam çalışma ve eğlence alanları yaratacak” dedi.

Y. Mim. Murat Kader ise kazanılan bu başarı ile ilgili “Büyük ödül için Londra'ya gidiyoruz, bu başarı bir mimar için elbette mutluluk verici; fakat beni asıl gururlandıran iki design group olarak genç mimarlarımıza örnek olacak başarılar yakalayarak, mimari platforma adımızı yazdırmış olmamız” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Bu bölgenin gelişiminin önü çok açık'
  • 19.09.2017 15:23

'Bu bölgenin gelişiminin önü çok açık'

Vadikoru projesinin mimarı ve İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimarı Murat ...

Murat Kader, Tema İstanbul'u anlatıyor!
  • 07.08.2015 16:45

Murat Kader, Tema İstanbul'u anlatıyor!

İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader, Tema İstanbul projesinin hikayesini ...

Murat Kader'in gözüyle Piyalepaşa İstanbul!
  • 10.03.2015 22:16

Murat Kader'in gözüyle Piyalepaşa İstanbul!

Piyalepaşa İstanbul'un mimarı Murat Kader, projeyle birlikte bölgenin kaderinin ...

Murat Kader 'Kentsel dönüşüm projelerini tasarlayacağız'
  • 13.09.2014 16:02

Murat Kader 'Kentsel dönüşüm projelerini tasarlayacağız'

CNR Emlak Fuarı 2014'te karşılaştığımız 2 Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader ...

Murat Kader, Spine Tower'la MIPIM'de ödül aldı
  • 14.03.2014 09:11

Murat Kader, Spine Tower'la MIPIM'de ödül aldı

İki Design kurucu ortağı Murat Kader, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPI ...

Murat Kader 'Vadistanbul Bulvar ofis tarzına yeni soluk getiriyor'
  • 20.02.2014 14:28

Murat Kader 'Vadistanbul Bulvar ofis tarzına yeni soluk getiriyor'

İki Design Kurucu Ortağı ve Mimar Murat Kader, Vadi İstanbul Bulvar projesinin o ...