maritbet girişmaritbet
Huzurlu Marmara'nın yüzde 67'si 1 ayda satıldı

Huzurlu Marmara'nın yüzde 67'si 1 ayda satıldı

Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Huzurlu Marmara'nın yüzde 67'si 1 ayda satıldı.

Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara'' projesinde temel atma töreni gerçekleşirken, 1 ayda yüzde 67'lik satış rakamına ulaşılarak bir rekora da imza atıldı.


 
2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'ndeki Huzurlu Marmara projesi konut alıcıları tarafında büyük ilgi görüyor.


 
Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü'nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projede 2+1 dairelerin başlangıç fiyatı ise 344.000 TL.

“HUZUR'A TEMELLER ATILDI”

Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan Huzurlu Marmara'nın temelleri atıldı. Projeden daire alan ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta temel atma töreninde hazır bulundu. Türkiye'nin dört bir tarafında devam eden ve tamamlanan projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, şu ana kadar 1.500 dairenin sahiplerini bulduğunu kaydetti.

BEYLİKDÜZÜ GELECEĞİN FLORYA'SI OLACAK

Yaşamın tüm ayrıcalıklarını ‘Huzurlu Marmara' projesinde hayata geçirdiklerini kaydeden Bayram Bıyıklı, Beylikdüzü'nün geleceğin Florya'sı olacağını belirterek; ‘‘Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı ve aktivasyon alanları mevcut. Deniz manzaralı dairelerimizi yeşille buluşturduk ve projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara projemizde bir ayda yüzde 67 satış rakamına ulaştık. Denizi, yeşili ve huzuru bu projede buluşturduk. Projemizin yer aldığı bu bölge kısa zaman içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır'' dedi.

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı

27.000 metrekare arsa, 18.320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan proje, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri ile sunuluyor.

Geniş ve ferah kullanım alanları sunan projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

AVANTAJLI FİYATLAR, ALTERNATİFLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 344.000 TL'den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Yüzde 25 peşin, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; nakitte yüzde 10 indirim ve vade farksız 24 ay taksitlendirme yapılabiliyor.

YÜKSEK STANDARTLARDA YAŞAM VADEDEN SOSYAL ALANLAR

Yüksek standartlarda yaşam vadeden Huzurlu Marmara Projesi sosyal donatıyla dikkat çekiyor. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede; göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness Center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, göl kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor.

MERKEZİ LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR 

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Huzurlu Marmara, İstanbul'un en işlek ulaşım aksı E-5'e yakınlığı ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor.

27.000 metrekare arsa üzerinde yükselecek projede inşa çalışmalarına başlanırken, Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi
  • 18.01.2016 14:33

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi

Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi olan 500 dairelik Huzurlu Marmara pr ...

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı
  • 17.01.2016 19:05

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı

Anadolu'da binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!
  • 16.01.2016 16:57

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!

27 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Huzurlu Marmara projesinde te ...

Huzurlu Marmara'nın reklam filmi yayında!
  • 19.12.2015 09:27

Huzurlu Marmara'nın reklam filmi yayında!

Anadolu'daki tecrübesini İstanbul'a taşıyan Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde geç ...

Huzurlu Marmara'nın tanıtım filmi yayında!
  • 17.12.2015 10:26

Huzurlu Marmara'nın tanıtım filmi yayında!

İstanbul'un en değerli noktalarından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Mar ...