maritbet girişmaritbet
Huzurlu Marmara’nın 'temeli' dualarla atıldı

Huzurlu Marmara’nın 'temeli' dualarla atıldı

Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

İstanbul'un her geçen gün markalı konut projeleri ile dikkat çeken lokasyonlarından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da çalışmalar hızla ilerliyor. 

Anadolu'da binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi olan Huzurlu Marmara'da toplam 500 konut bulunuyor. Ailelere uygun daire seçenekleriyle dikkat çeken proje 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuyor. 

Huzurlu Marmara'nın inşaat alanı

Ön talep sürecinde yoğun ilgi gören proje özelilkle 16 Aralık 2015'te gerçekleştirilen lansman sonrasında yatırımcıların büyük beğenisini kazandı. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Beylikdüzü'nün Huzurlu projesinde sıra temel atma törenine geldi. Emlaktasondakika.com ekibinin katıldığı temel atma töreni canlı olarak yayınlandı. 

Temel atma töreni öncesinde açıklamalar yapan Huzurlu İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Yılmaz Birpınar, şimdiye kadar 1.500 dairelik proje hayata geçirdiklerini söyledi. Önceliklikle Beylikdüzü Belediyesi'ne, arsa sahiplerine teşekkür eden Birpınar, dış cepheye çok önem verdiklerini belirterek projenin mimarı Seda Dündar'ın dış tasarıma büyük emek verdiğini aktardı ve kaliteye her zaman öncelik verdiklerini anlattı. 

BURADAN EV ALAN KÖŞEYİ DÖNECEK 

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, projede emeği geçen herkese duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayram Bıyıklı, projenin hayata geçirilmesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beylikdüzü Belediyesi'nin büyük katkılar sağladını belirtti. Proje ile ilgili bilgiler veren Bayram Bıyıklı, 'Çok huzurluyum, huzurlu evler yapıyoruz' dedi.

Huzurlu İnşaat'ın vergi ve SSK borcu olmadığını anlatan Bıyıklı, Huzurlu'nun Edirne'de 2011, 2012, 2013'te vergi rekormeni olduğunu aktardı. Beylikdüzü'nün tamamında İhlas Marmara Evleri ile birlikte en geniş yeşil alana sahip olduklarını söyleyerek 'Buraya da İhlas 4 deyin' dedi. Projenin değerine yönelik açıklamalar yapan Bıyıklı, "Huzurlu Marmara'dan ev alan 200-300 bin lira prim yapacak, köşeyi dönecek" dedi. Lokasyonla ilgili ise bölgenin geleceğin 'Florya'sı olacağını dile getirdi. 

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, temel atma töreni öncesinde önemli bilgiler verdi.

Ardından Huzurlu İnşaat'ın Huzurlu Marmara projesinin temel atma töreni için dualar edildi. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, 'Bismillah' diyerek düğmeye bastı ve projenin startını verdi. 

Emlaktasondakika.com/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Huzurlu Marmara’nın 'temeli' dualarla atıldı
  • 16.01.2016 11:06

Huzurlu Marmara’nın 'temeli' dualarla atıldı

Huzurlu İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...