maritbet girişmaritbet
Huzurlu Kampüs satışa çıktı, yüzde 50'si satıldı!

Huzurlu Kampüs satışa çıktı, yüzde 50'si satıldı!

Anadolu’da Kampüs projelerini başlatan Huzurlu İnşaat, Huzurlu Kampüs Rezidans projesininin ilkini Kütahya Hilton Garden Inn’de lanse etti.

Konut alıcıları tarafından büyük ilgi gören Huzurlu Kampüs Projesinin ilk gününde yüzde 50'si sahiplerini buldu. 89.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan proje, Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler, yeni evliler, emekli çiftler ve konut alıcılarına  büyük avantaj sağlıyor.

2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan,  en son İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu'da Huzurlu Kampüs projesini hayata geçiriyor.

huzurlu kampüs

İlk projeye Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans projesi ile başlayan firmanın lansmanı Kütahya Hilton Garden Inn'de gerçekleşti. Lansmana Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı'nın yanı sıra İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay, Türkiye Gazetesi Yazarı M. Said Arvas, İhlas Holding danışmanı Agid Geylani, il temsilcileri ve Kütahyalı yatırımcılar katıldı. Lanse edilen proje konut alıcıları ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görürken ilk günde projenin yüzde 50'si sahiplerini buldu. Talep yoğunluğundan mutlu olan  firma yetkilileri, Kütahya'nın ardından Samsun'da Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler, yeni evliler ve emekli çiftlere yatırım değeri yüksek bir proje sunmayı amaçlıyor.

LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL 89.000 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA SUNULUYOR

Huzurlu Kampüs'te lansman dönemine özel 1+1  dairelerin fiyatı 89.000 TL'den başlarken proje, Kamu Kurum çalışanları, öğrenciler ve konut alıcılarına da büyük avantaj sağlıyor.

Çok amaçlı kullanım alanlarına sahip 1+1 dairelerin yer aldığı proje; üniversiteye, ulaşım akslarına ve şehrin AVM'lerine yakın konumda yer alıyor. Huzurlu Kampüs Rezidans'ta ayrıca öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yemekhane, kafe, market ve sosyal tesis de yer alıyor.

BAYRAM BIYIKLI; “LANSMANLA BİRLİKTE PROJENİN YÜZDE 50'Sİ SAHİPLERİNİ BULDU”

Bayram Bıyıklı
Bayram Bıyıklı

Türkiyenin dört bir yanında farklı konseptte proje geliştirdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Şimdi de Anadolu'da Huzurlu Kampüs projemizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimize ve bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Kütahya Huzurlu Kampüs projemizde lansmana özel 1+1  dairelerimizi 89.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardık. Ön talep dönemi ve lansmanını yaptığımız projenin yüzde 50'si sahiplerini buldu. Çok mutluyuz. Bu güvenin, doğru proje olduğunun göstergesidir. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüşeceği bu avantajlı fiyatları Kamu Personeli memurlarımıza, yeni evli çiftlerimize, emeklilere ve öğrenci ailelerine yönelik tasarladık. Şehir merkezlerine ve üniversitelere yakın Huzurlu Kampüs Rezidans projemizi önümüzdeki aylarda Samsun'da da devam ettireceğiz. Merkezi noktalarda yer alan projelerimiz üniversitelere yakınlığı sebebiyle Kamuda görev yapan memurlarımıza ve öğrencilere büyük avantaj sağlayacak. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz” dedi.

Devlet Kurumlarına ve üniversiteye yakınlığı nedeniyle  Kamu Kurum çalışanları ve öğrenci aileleri tarafından tercih edilen Kütahya Huzurlu Kampüs projesinde 1+1 106 daire yer alıyor.  Proje, avantajlı fiyatların yanı sıra peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı da sunuyor.

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği  Kütahya Huzurlu Kampüs Rezidans'ta teslimler Nisan 2017'de yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Yatırım için tam zamanı”
  • 02.07.2019 10:40

“Yatırım için tam zamanı”

İmar barışının yılsonuna kadar uzatılmasını değerlendiren Huzurlu İnşaat Yönetim ...

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza
  • 07.09.2020 11:09

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza

Form Endüstri Ürünleri, Bitlis Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gençlik Merk ...

Huzurlu Marmara Güneşli’de fiyatlar 500 bin TL’den başlıyor!
  • 11.12.2018 14:47

Huzurlu Marmara Güneşli’de fiyatlar 500 bin TL’den başlıyor!

Huzurlu İnşaat Bağcılar'da kentsel dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekledi. ...

Huzurlu İnşaat, teslimatlara başladı
  • 19.07.2018 12:50

Huzurlu İnşaat, teslimatlara başladı

Huzurlu İnşaat, Anadolu’da ve İstanbul’da tamamladığı konut projelerinin teslima ...

İstanbul'un çehresini değiştiren kentsel dönüşüm projeleri!
  • 18.05.2018 15:20

İstanbul'un çehresini değiştiren kentsel dönüşüm projeleri!

Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da hayata geçirilen markalı konut projelerin ...