maritbet girişmaritbet
Huzurlu İnşaat 31. projesini de erken teslim etti!

Huzurlu İnşaat 31. projesini de erken teslim etti!

Şimdiye kadar pek çok projeye imza atan Huzurlu İnşaat, 31. projesi Turgutlu İhlas Evleri 2. Etap'ı erken teslim etti.

2009 yılından bu yana yükselen bir grafikle yeni projeler inşa eden Huzurlu İnşaat, Manisa Turgutlu'da hayata geçirdiği 31. projesi Turgutlu İhlas Evleri'nin 2. etabını erken teslim etti. 

2015 Mart'ında temeli atılan Turgutlu İhlas Evleri 2. Etap'ta 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 3,5+1 daire seçenekleri mevcut. 2+1 daireler 90 metrekare, 2,5+1 daireler 110 metrekare, 3+1 daireler 123 ila 136 metrekare, 3,5+1 daireler ise 155 metrekare alana sahip sahip. Ayrıca daireler içerisinde klima kombi ve ankastre set olacak şekilde teslim ediliyor. 

Turgutlu İhlas Evleri 2. Etap'ta çocuk eğlence parkı yanı sıra aileler için kamelya ve yürüyüş yolları, spor alanları mevcut. 4 bloklu projede her daire için otopark alanı da yer alıyor.

ihlas evleri

Anahtar teslim törenine Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü İskender Tunç, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Pazarlama Koordinatörü Ahmet Birpınar, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama İzmir Temsilcisi Naci Koç, Türkiye Gazetesi Manisa Temsilcisi Muammer Akman, daire sahipleri, Huzurlu İnşaat Proje mühendisleri tüm takımı ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk olarak konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü İskender Tunç Huzurlu İnşaat ailesine Turgutlumu'za kazandırdıkları tesisler için teşekkür etti .Yatırımlarının devamını temenni ediyoruz. Daire alan herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ardından Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama İzmir Temsilcisi Naci Koç, ‘'Huzurlu İnşaat'ın Türkiye genelinde yaptığı projeleri büyük bir gurur ile takip ediyoruz Yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri özenli çalışmayı takdire değer buluyorum . Başta Bayram Bıyıklı bey ve emeği geçen tüm çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum, daire alan herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

"1738 DAİRE SAHİPLERİNİ BULDU. FİRMAMIZ ERKEN TESLİM VE GÜVEN İLE ANILIYOR"

Ardından söz alan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, “Bize bu imkanları veren rahmetli Enver Ören ağbimizi de bir kez daha rahmetle yaad ediyorum. Emeği geçen her arkadaşıma,  ayrıca Turgutlu Belediyesine teşekkür ederim. Hayırlı insanlar hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımızla beraber yaptığımız projeler ile vatandaşımızı kaliteli ev sahibi yapıyoruz, ayrıca her şantiyede  kendimizle yarışıyoruz ve bize verilen zamandan evvel vatandaşlarımıza dairelerini teslim ediyoruz . Kaliteden asla taviz vermeden projelerimize devam ediyoruz . Aynı mahallede 64 dairelik 1. etabın anahtarlarını geçen yıl teslim ettik İskanını aldık , teslim ettiğimiz 1.etap inşaatımızı takip etmeye devam ediyoruz, çok şükür örnek bir site haline geldi.

bayram bıyıklı

Bugüne kadar Türkiye genelinde 31 tesis, 1802 dairenin anahtar teslimini gerçekleştirdik. Ayrıca 1100  dairelik devam eden projelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Amacımız devam eden projelerimizi bir an evvel tamamlayarak sahiplerine ulaştırmak. Huzurlu İnşaat'ın başarısının altında güler yüz ve tatlı dil var. Tenkit, sertlik ve kızma asla ve asla yok. Türkiye'nin dört bir yanında biten projelerin yanında, Turgutlu'nun dışında, İstanbul, Kütahya ve Samsun projelerinin de devam ettiğini, bunları da en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Bıyıklı, Vatandaşlarımızı en modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz... Anahtarlarını teslim ettiğiz bu tesisimizin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından gelen konuklara yemek ikramında bulunuldu . 

Yeni projeler yolda

İstanbul - Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 500 konutluk Huzurlu Marmara projesinde satışlar tamamlanmak üzere. Huzurlu İnşaat, aynı zamanda İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında yeni projelere başlayacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi
  • 18.01.2016 14:33

Beylikdüzü'ne 'Huzur' geldi

Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi olan 500 dairelik Huzurlu Marmara pr ...

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı
  • 17.01.2016 19:05

Huzurlu Marmara'nın temeli atıldı

Anadolu'da binlerce konuta imza atan Huzurlu İnşaat'ın İstanbul'daki ilk projesi ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!
  • 16.01.2016 16:57

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara'yı anlattı!

27 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Huzurlu Marmara projesinde te ...

Huzurlu Marmara'nın reklam filmi yayında!
  • 19.12.2015 09:27

Huzurlu Marmara'nın reklam filmi yayında!

Anadolu'daki tecrübesini İstanbul'a taşıyan Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde geç ...

Huzurlu Marmara'nın tanıtım filmi yayında!
  • 17.12.2015 10:26

Huzurlu Marmara'nın tanıtım filmi yayında!

İstanbul'un en değerli noktalarından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Huzurlu Mar ...