maritbet girişmaritbet
HEP İstanbul'da ev almak isteyenlere 2. şans!

HEP İstanbul'da ev almak isteyenlere 2. şans!

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde 23 Mart haftasından itibaren ‘İkinci Şans’ kampanyası başlıyor.

Tekfen Emlak Geliştirme'nin İstanbul'da hayata geçirdiği HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde 23 Mart haftasından itibaren ‘İkinci Şans' kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında HEP İstanbul'dan daire sahibi olmak isteyenler için satışa çıkacak olan 3 bloktaki 370 daire için uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme koşulları sunuluyor.

‘İkinci Şans' kampanyasının HEP İstanbul'dan daire sahibi olmak isteyenler için büyük avantaj oluşturduğunu belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, “Geçtiğimiz yılın sonunda satışa çıkan projemizde birinci etap satışları tamamlandı, ikinci etapta da satışlar tamamlanmak üzere. O dönemden bu döneme projedeki daire fiyatlarında yüzde 10 civarında bir artış yaşandı. Ancak ‘İkinci Şans' kampanyası kapsamında bu artışı sabitledik ve cazip fiyatlarla insanları ‘hayatının evine' kavuşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

hep istanbul

Fiyatlar 216 bin TL'den başlıyor

Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar ilçelerinin tam kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kavşak noktasında yer alan 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam  1424 daireden oluşan “Hayatımın Evi Projesi”'nde daire fiyatları 216 bin TL ile 556 bin TL aralığında değişiyor. 30 Ekim 2014'te yapılan lansman sonrasında, kısa sürede satışı hızla gerçekleştirilen HEP İstanbul'da, daire sahipleri 2017 yılı Nisan ayında yeni evlerine kavuşacak.

“Metro hattı projenin önünden geçiyor”

Projenin, bölgenin en iyi lokasyonunda yer aldığını ve ulaşım araçlarına da çok yakın mesafede yer aldığını vurgulayan Ömer Egesel, “Proje metrobüse yürüme mesafesinde. Ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, inşa edilen 3'üncü havalimanı ve 3'üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.”

“Avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz”

Projede 3 yeni bloktaki 370 dairenin satışa sunulacağını belirten Ömer Egesel, HEP İstanbul'daki daire fiyatlarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL'den, 2+1 dairelerde 335 bin TL'den ve 3+1 dairelerde ise 426 bin TL'den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi firma bünyesinde özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Eylül 2015, Eylül 2016 ve Mart 2017'de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar” diye konuştu. 

HEP İstanbul'dan nasıl ev sahibi olunur?

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”, daire sahibi olmayı düşünenlere çok özel fırsatlar sunuyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunulan HEP İstanbul'dan 216 bin TL değerindeki 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler; 10.800 TL peşinat ödenerek satın alınabiliyor. %50 mortgage kredisi 120 ay vade ile aylık 1.454 TL olarak ödenirken bakiye  %45 ise 3 yıla yayılmış olarak 3 eşit taksitte 32.400 TL olarak ödenebiliyor. Projeye özel minumum banka kredisi faiz oranları ise %0.83'ten başlıyor. 

‘İyi yaşam'ın adresi olacak

‘Hayatımın Evi Projesi'ni tasarlarken, ‘İyi Yaşam' konseptine odaklandıklarını söyleyen Ömer Egesel, projenin merkezine aile yaşamı ve çocukları konumlandırdıklarını belirtti. Projenin planlama aşamasında tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini vurgulayan Egesel, “Eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için çamaşır odasından depoya, 10 metrekareden küçük odası olmayan, yeşil bina sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündük. Bu projede Tekfen kalite ve güvencesini ulaşılabilir fiyatlara satışa sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HEP İstanbul'un temeli atıldı!
  • 16.05.2015 11:34

HEP İstanbul'un temeli atıldı!

HEP İstanbul ‘’Hayatımın Evi Projesi’’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. ...

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 22.11.2014 17:43

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 2. kısım

Tekfen Emlak Geliştirme Müdürü Ömer Egesel Esenyurt'ta hayata geçirilen Hayatımı ...

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 22.11.2014 17:41

Ömer Egesel canlı yayın röportajı 1. kısım

Tekfen Emlak Geliştirme Müdürü Ömer Egesel Esenyurt'ta hayata geçirilen Hayatımı ...

HEP İstanbul (Hayatımın Evi Projesi) Esenyurt reklamı yayında
  • 17.11.2014 10:04

HEP İstanbul (Hayatımın Evi Projesi) Esenyurt reklamı yayında

Esenyurt'ta konumlandırılan HEP (Hayatımın Evi Projesi) İstanbul'un reklam filmi ...

HEP Hayatımın Evi Projesi reklam filmi
  • 17.11.2014 10:02

HEP Hayatımın Evi Projesi reklam filmi

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla Esenyurt'ta konumlandırılan Hayatımın Evi Proj ...

Tekfen Hayatımın Evi Projesi reklam filmini izleyin
  • 17.11.2014 09:38

Tekfen Hayatımın Evi Projesi reklam filmini izleyin

Hayatımın Evi Projesi'nde (Hep İstanbul) 1,424 konut yer alıyor. Tekfen Emlak Ge ...