maritbet girişmaritbet
Helenium Sky Suites bildiğiniz gibi değil!

Helenium Sky Suites bildiğiniz gibi değil!

Suites ezberini bozacak Helenium Sky Suites, Başarır İnşaat tarafından Kartal'da yükseliyor.

İstanbul'da Helenium markası altında projeler geliştiren Başarır İnşaat, 85 milyon TL'ye Helenium Sky Suites'i hayata geçiriyor. 1+1'den 3+1'e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor. Projenin 214 daire ve 4 adet ticari birimden oluştuğunu belirten Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, “Suites konseptinde geliştirilen projelerde genelde 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri olurdu. Kartal'da suites konsepti altında 3+1 daire seçeneği sunarak ezber bozmaya geldik.” dedi.  

Ticari hayatına 1995 yılında demir çelik sektörüyle başlayan ve 2004 yılında konut, ticari blok ve HES (hidro elektrik santrali) sektörlerinde üretimlerine devam eden Başarır İnşaat, Helenium adı altında projeler üretmeye devam ediyor. Şimdiye kadar Helenium adı altında Butik, Garden, Wings, Park, Twins ve Sun projelerini hayata geçiren Başarır İnşaat Helenium halkasına bir yenisini daha ekliyor. 

Helenium Sky Suites

İstanbul'un hızla gelişen ve değişen bölgelerinin başında gösterilen Kartal'da Helenium Sky Suite, 85 milyon TL'lik yatırım maliyetiyle Başarır İnşaat imzasını taşıyor. Suite konseptiyle yükselen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alırken, 56 metrekareden başlayıp 166 metrekareye kadar uzanan daire çeşitliliğine sahip 214 daire ile 4 adet ticari ünite ile dikkat çekiyor. 

Şehrin içinde Doğa ile Komşu

Helenium zincirine en son halkayı Helenium Sky Suites ile eklendiklerini söyleyen Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır Kartal'ın en değerli bölgesinde proje geliştirdiklerini söyledi. Başarır, “Helenium markası Başarır İnşaat ile özdeşleşmiş bir isim. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır bu isim altında projeler geliştiriyoruz. Bu zincirin de son halkası şimdilik Sky Suites oldu. Projemiz 5 bin 500 metrekare arsa üzerinde, 30 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje İstanbul'un önemli bir lokasyonunda yer alıyor. Metro ve E-5'e 5 dakika, Anadolu Yakası'nın havalimanı olan Sabiha Gökçen'e de 10 dakikalık mesafede konumlandı. Bu kadar şehrin içinde olmasına rağmen bir o kadar da doğa ile iç içe olacağınız bir proje olacak. Sky Suites'in bir tarafı Aydos Ormanları'na bakarken bir tarafı da Marmara Denizi ve adalara komşu.” şeklinde konuştu.

Fiyatlar 239 Bin TL'den başlıyor

3 Ekim tarihinde başlanan lansman sürecinden bu yana konut alımı yapmak isteyen vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini kaydeden Alptekin Başarır, fiyatların bölgede rekabetçi seviyelerde seyrettiğini ifade etti. Başarır, “Helenium Sky Suites projemizde 1+1 daireler 56 ila 78 metrekare aralığında, 2+1 daire seçeneğinde de ise 96 ila 111 metrekare aralığında dairelerimiz mevcut. Projenin en büyük daire konsepti olan 3+1 daire tiplerinde ise büyüklükler 166 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede lansmana özel fiyatlarımız Kasım Ayı'na kadar devam edecek. Fiyatlarımız ise 239 bin TL'den başlıyor.” Dedi. 

30 Ay yüzde 0 Faizli Ödeme, 2019 Mayıs'ta teslim

Helenium Sky Suites projesinde 4 farklı ödeme planı yer alıyor. Bunlardan ilki yüzde 25 peşin vermek isteyen konut alıcılarına geriye kalan yüzde 75'ine anlaşmalı bankalardan kredi kolaylığı sağlanıyor. İkinci ödeme seçeneğinde ise yüzde 50'si peşin, geriye kalan yüzde 50'lik bölüm ise yüzde “0” faizle 30 ay vadeleniyor.

Üçüncü ödeme planında yüzde 40'ı peşin teslime kadar düzenli aylık ödemelerde kalan bakiye ise teslimde tamamlanıyor. Son ödeme planında ise konut almak isteyenlere yüzde 75 banka kredisi, geriye kalan yüzde 25'lik dilim ise teslimde ödeme kolaylığı sunuluyor.   Projenin 2019 Mayıs tarihinde bitmesi planlanıyor.

Helenium Sky Suites'te sosyal donatı olarak açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, fitness, sauna, kafeterya gibi detaylar dikkat çekiyor. İstanbul'un park sorunu Skyt Suites'te her daireye bir otopark alanı tahsis edilerek çözüldü.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başarır İnşaat'ın Helenium projeleri dikkat çekiyor!
  • 10.05.2013 10:06

Başarır İnşaat'ın Helenium projeleri dikkat çekiyor!

Başarır İnşaat'ın Helenium markalı konut projelerine ait tanıtım filmi emlaktaso ...

Helenium Boutique foto galerisi yayında
  • 08.12.2014 10:57

Helenium Boutique foto galerisi yayında

Helenium Boutique, 4 blokta 148 daire ile 25 ticari birimden oluşuyor. Proje, 6 ...

Alptekin Başarır: 2017'de ekonomik büyüme ivme yapacak!
  • 30.12.2016 10:46

Alptekin Başarır: 2017'de ekonomik büyüme ivme yapacak!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, 2016 yılını nasıl geçird ...

Helenium Sky Suites’ten şimdi al, 2017 Mart'ta öde!
  • 24.11.2016 14:50

Helenium Sky Suites’ten şimdi al, 2017 Mart'ta öde!

Başarır İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Helenium Sky Suites’te “Şimdi al Ma ...

Helenium Sky Suites bildiğiniz gibi değil!
  • 18.10.2016 14:42

Helenium Sky Suites bildiğiniz gibi değil!

Suites ezberini bozacak Helenium Sky Suites, Başarır İnşaat tarafından Kartal'da ...

Butik bir yaşamın kapılarını aralıyor!
  • 15.05.2015 14:16

Butik bir yaşamın kapılarını aralıyor!

İstanbul'da planlı kentleşmeye model olarak Kurtköy'de inşa edilen Helenium Bout ...